Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Wróciłam do miłości z liceum ale onwypominaże cnotę stracilam zinnymna studiach

Polecane posty

jak spotykalam się z nim 2 lata w LO nie bylamm gotowana sex wydawało mi się że do ślubu itd On wtedy miał inne poglądy a teraz role się odwróciły on ma takie poglądy teraz jak ja kiedyś Jak z nim rozmawiać Jestem w ciązy a on żyje przeszlością i nie chce się żenić

Gość to nie bierzcie ślubu
jak mu to sprawi przykrość że żeni się z używaną

Może to i lepiej, że nie chce się żenić. przynajmniej całego życia nie będziesz musiała spędzic z kretynem... tylko po co zachodziłaś z nim w ciążę? Czy on jest spod znaku skorpiona??? Trzymaj się

Gość zimna cnotka
podejrzewa że to nie jego dziecko, bo sam miał puszczalskie. W dodatku lubi takie życie, często i gęsto no więc zobaczył że mu się skończyło. Boi się że jesteś taka sama jak on kiedyś i strach go obleciał.

Gość hehehj
dla mnie to też byłoby poniżające ożenić się z używaną wolalbym żyć bez slubu a jeszcze w sytuacji gdy ze mną nie chciala stracić cnoty a oddala innemu i jeszcze na mnie wymusza ślub to nigdy z taką

On wie że to jego dziecko, ale mści się w ten sposob..

Gość frufru
to go rzuc w cholere. i podaj o alimenty. tak, wiem, jestes w ciązy, ale myslisz ze on Ci z tą ciążą pomoże?... niech poczuje odpowiedzialnosc. pieprzyc się chętnie, ale za ciążę odpowiedziec już nie?... po cholere w ogole Ci ta ciąża byla, bo chyba nie zaczął jazd od momentu zajścia?...

Gość elizkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
omg:o troche glupio ze jest juz dziecko, ale z kazdej sytuacji jest wyjscie. Porozmawiaj z nim spokojnie, po urodzeniu zrob testy na ojcostwo zeby miec dowody dla niego 100% a co! i jak jego stosunek sie nie zmieni to olej go i pozij o alimenty...

Gość upupupupppupppppupppppuppppp

Mu wogóle nie chodzi o to że to nie jego dziecko tylko o to że nie z nim w liceum a z tamtym na studiach...to jest jego problem

mi powiedzial a po co Ci slub a ja mu po co Ci moje dziewictwo a on tyle samo dla mnie znaczy co dla Ciebie ślub A poznaliśmy się w szkole od 2 do matury bylismy razem...

on wogóle niewierzący sam uważa sie za Boga heheh tak zartuje przynajmniej

on mnie nie poniża tylko ma jakieś pretensje, a wciąży przecież nie wyprowazę się do rodziny

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
to ja jednego nie rozumiem... wczesniej mu to nie prszeszkadzało ze nie byłas dziewica? zaczeło mu przeszkadzac jak zaszłas w ciąze?

Gość nauczcie się w koncu pisać
i Ty studia skończyłaś? Piszesz jakbyś ledwo zawodówkę skończyła.

no od razu mu przeszkadzało bo myslał ze caly czas mam takie poglądy jak w liceum a ja przez 2 miesiące niewiedzialam jak mu to powiedzieć

Gość Miła 27
Ty studia skończyłaś? Piszesz jakbyś ledwo zawodówkę skończyła. kserowałam.....

Gość Dankaaaaa
Ja cię rozumiem że masz problemy ze zrozumieniem jego bo on jets dziwny tez taka osobe spotkałam na swej drodze faceta który rózniez miał dziecko a nawet dwoje i nei ożnił sie z nia tez z takeigo błahego powodu jakim jest dziewictwo

Gość Dankaaaaa
trzeba być naprawde stukniętym żeby z takeigo powodu nei chcieć slubu osoba który nie ma na mysli względów religijnych jak zachowanie tego przez oboje do slubu

Gość Miła 27
Danka.... " nei ożnił ? " To po czesku?

Gość Dankaaaaa
dobre wiadomo o co chodzi spieszyłam się zeby autorka topiku przeczytała to co napisałam zanim opuści to forum że ja rozumiem

tak był prawiczkiem ale ja chciałam i chce być z nim , powiedziałam że wolałabym z nim stracić dziewictwo (co jest nawet zgodne z prawdą) i nie ukrywam że cały czas walczę o jego uczucia i dobre samopoczucie. I nie zamierzalam go trzymać do ślubu (skoro spałam z innym)

Gość Miła 27
Ano! Dekuji Vam sleczna!

a przekonanie faceta do sexu przez kobiete jest bardzo proste

Gość Dankaaaaa
a ile on ma lat jesteście rówieśnikami?

Gość Dankaaaaa
a kiedy do niego wróciłaś dawno?I czy on przez ten czas jak sie nie spotykaliście żył w abstynencji?

tak rówieśnikami niewiem dlaczego nie spał z inna chyba podrywanie kobiet nie idzie mu najlepiej bo z zadną nie byl dłużej niz 2 miesiące oprocz mnie