Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Wróciłam do miłości z liceum ale onwypominaże cnotę stracilam zinnymna studiach

Polecane posty

Gość luk000
Ja dziwie się autorce, że zdecydowała się mieć z nim dziecko. Miłość miłością, ale jej facet ewidentnie niedojżały. Poglądy osób o nicku Faceet i Nano żenada.

Gość luk000
a uwazasz, ze prawiczki szukajace dziewicy to tez zenada? Nie.

Do Nano i Faceta ja naprawdę rozumiem że ma pretensje ze nie wtedy w liceum gdy mial taką ochotę i czuje się gorszy bo z innym jednak stracilam dziewictwo ale to nie tak w liceum nie mialam takiej potrzeby a na studiach bylam już dojrzalą kobietą on chyba też to rozumie ale nie może się z tym pogodzić

Zastanawiam się co w takiej sytuacji seksuolog by mu powiedzial do ktorego nie chce iść

Do Nano i Faceta ja naprawdę rozumiem że ma pretensje ze nie wtedy w liceum gdy mial taką ochotę i czuje się gorszy bo z innym jednak stracilam dziewictwo ale to nie tak w liceum nie mialam takiej potrzeby a na studiach bylam już dojrzalą kobietą on chyba też to rozumie ale nie może się z tym pogodzić

Gość też mu niezazdroszczę

podobna sytuacja jest u mnie hehe za wszelką cenę chce wrocić do byłego z liceum nikogo tak nie pokochalam 10 lat. Jest teraz sam niestety ja mam dziecko i

Gość
Pfff... Też Ci miłość. Ciekaw jestem, czy jak się prześpi z inną też kupisz takie tłumaczenie? :P

według mnie tu nie ma mowy o jakiejkolwiek miłości z jego strony. powinien skupić się na Tobie i na waszym dziecku, które przyjdzie na świat a nie wciąż żyć tylko przeszłością. Gdyby Cię kochał starał by Ci się wszystko wybaczyć i był by szczęśliwy, że chesz zostać jego żoną ...