Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Wróciłam do miłości z liceum ale onwypominaże cnotę stracilam zinnymna studiach

Polecane posty

mieszkal z mamą dopiero od 9 miesięcy ma mieszkanie wogole mu chyba nic nie wychodzilo

Gość luk000
Obawiam się, że pretensje będzie miał do końca życia. Nie zazdroszczę

Gość tomaszowaty
Luk000 ma razcję - taki typ będzie miał pretensje do końca życia. Niestety Ty nie jesteś w stanie nic z tym zrobić bo problem jest w jego głowie. A swoją drogą takie typy są najgorsze - na zewnątrz zakompleksiony a bliskich bedzie maltretował - szkoda gadać..

Gość frufru
i dlatego od takich trzeba sie trzymac jak najdalej. ...i kropka. :)

Gość tomaszowaty
to fakt, że trochę kompleksów ma większość, ale niektórzy mają szczególny talent do odreagowywania ich na innych ludziach zamiast zająć się sobą

hehe pracuje nad nim jak mówię że chciałabym z nim pierwszy raz i zaluje że nie w liceum albo ze jest najlepszy to mu nawet pomaga

Gość tak jest najzdrowiej
wyładowywać sie na innych

Gość luk000
do prawiczek i kropka 1987 maniak dziewictwa zasługuje na miłość, ale jak decyduje się na związek z nie dziewicą to powinien ten fakt zaakceptować, a nie wypominać to swojej partnerce.

albo sie nie decydować choć w tym wypadku to ja naciskałam

Gość uupupupupupppppppppuppp

Zafunduj sobie blonę dziewiczą niech ma przynajmniej tyle okruchy tego doświadczenia jakim jest rozdziewiczenie kobiety hehe załlac 3tys oczywiście z wlasnych środków tylko mu nie kazać placić

Gość hehehj
własnie przynajmniej bedzie wiedzial ze rozumiesz jego uczucia...

Jesteś ciotą ktora za dużo spędza czasu na babskim forum Prawiczku nawet nie jesteś mężczyzną :D więc odpieprz się i zajmij swoimi tematami Twoich prowokacji jest najwięcej a normalne tematy niszczysz pisząc że to prowokacja

I rzygać mi się chce od tego pierdolenia o prawictwie, idź na dziwki baw się a ożen z dziewicą tego Ci chlopie życzę, ja tak zrobilem i jestem szczęsliwy

wklaaj wiecej wysilku aby poznać kobiety w realu a nie siędząć przed monitorem

chcesz poznać moją motywację dlaczego tu piszę-poprostu wkurwiają mnie poglądy bab ktore myślą że tylko one się liczą a facet powinien je akceptować takimi jakimi są i poglądy wszystkich feministek a co Toba kieruje to nie wiem ale psujesz tematy nie te co trzeba

Dla mężczyzny to wstyd ożenić się z używaną Mijać facetów ktorzy posuwali Twoją żonę

Mialam tylko dwoch n studiach w innym mieście....napewno ich nie minie

Gość tomaszowaty
Nano - przykro mi, ale nie bedzie łatwo żyć z takimi poglądami.. Poza tym pytanie - czy to się także tyczy mężczyzn?

Nie tyczy się bo kobiety nie lubią prawiczkow i nie pierdol głupia feministko: że jest inaczej i skoro mężczyźni to rownbież kobiety mogą byc doświadczone. Bo u żony nikt nie szuka doświadczenia nabytego z innymi facetami

Gość tomaszowaty
Miła 27, tak jak pisałem nie chodzi tu o to, czy ich minie itd. On ma jakieś kompleksy i nie będzie z tym łatwo. Nie wyklucza to faktu, że może się Wam ułożyć. Nie rozumiem Nano Twojego sposobu myślenia i chyba nie zrozumiem

co tu sie dziwić tyle lat chodzil z dziewczyną i nie chciala się z nim bzykać pojechała na studia i się zkurwila i do niego myśli ze wroci na stale

Gość tomaszowaty
Jak dla mnie to facet powinien być szczęśliwy, że jest z dziewczyną, która go kocha i że będzie ojcem jej dziecka.

Gość tomaszowaty
rozumiem Cię prawiczku, ale moim zdaniem decyzja o dziecku powinna być przemyślana i wiele oznacza. a to, że prawiczek chce być z dziewicą jest ok