Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALIKA

posiadanie dzieci

Polecane posty

dlaczego jak jedne kobiety mowia ze nie chca miec dzieci to inne sie rzucaja na nie z nienawiscia? Strsznie to durne

Gość makarons
ja tez tego nie rozumiem ale najbardziej ubawia mnie "argument" ze jak to tak zyc dla siebie tylko (??? a dlaczego nie??) tak jakby tylko rodzeniem dzieci pomagalo sie innym a nie SZCZEGOLNIE wlasnie sobie (kolejny "argument" - na starosc nikt ci nie poda nawet szklanki wody - a co to ja sluzacego mam sobie urodzic???), i kolejny durny "argument" - chce zostawic cos po sobie??? wtf??? a moze kolejnego hitlera sie zostawi...nie rozumiem tych zacietrzewionych "matek-polek", a wszystkie te pseudoargumenty sa dla mnie najbardziej samolubnymi tekstami jakie slyszalam w zyciu

Gość Chanel-mademoiselle
...ale to już było i nie wróci więcej....

mnie najbardziej irytuje to ludzie tak bardzo intersuja sie cudzym zyciem i wrecz chcieli by im zycie ukladac. a najlepiej wg. wlasnych pogladow , wierzen itd

Gość niebieski kapturek
ja mam synka 10 letniego i nie chcę więcej dzieci , strasznie wkurzają mnie teksty typu "najwyższy czas na drugie" albo "robisz mu krzywdę kiedyś będzie sam jak palec" wrrrrrrrr...mam ochotę wtedy zamordować! Niech każdy zajmie się swoim życiem a nie wpierdziela w cudze!

Gość tak robią
"chcieli by im zycie ukladac. a najlepiej wg. wlasnych pogladow , wierzen " tak robią ci , którym się nie udało z własnym życiem wg swoich wyobrażeń i chcą to sobie zrekompensować wtrącaniem się do innych :-O

Gość komalju
jak będziecie się tak strasznie bulwersować i przeżywać to wam z przejęcia żyłka w głowie pęknie i nie będziecie widzieć na jedno oko albo dostaniecie wrzodów

Gość niebieski kapturek
ja już pewnie mam wrzody przez moją "rodzinkę" ;)