Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykoncze sie psycznie

przeczytalam wiadomosc do mojego faceta

Polecane posty

... wlasciwie to ubolewam nad jej głupota tak tak, naturalnie, to ubolewanie to az bije po oczach z twoich postow

Gość zmanierrowana
prawda brat co za rozkosze moze dac pasztet?

Gość trzeba mieć naprawdę
to przestań się wykańczać psychicznie przez nic nie wartego paszeta ktory zarywa do Twojego męża

ubolewanie i zal z cala pewnoscia... tylko pytanie nad kim ubolewasz nad nia czy nad soba:)

Gość hahahahhaha dobre
a co ci niby ma powiedziec ze spotyka się z nią regularnie i ona jeste zajebista??? kazdy facet mowi przy zonie na sowja kochanke same negatywy zeby odwrocic uwage!!! czy to tak trudno zrozumiec??? jestem w stanie sie zalozyc o wielkie pieniadze ze ją bzykał...

Gość hahahahhaha dobre
a co ma ci sie przyznac ze regularnie z nia sypia???? to oczywiste ze mowi o niej rozne zle rzeczy wlasnie po to bys mu naiwnie wierzyla:-D proste to jak budowa cepa!!!! jestem w stanie zlaozyc sie o wielkie pieniadze ze ja bzykał!!! kazdy facet tak działa:-D mówi o kochance niestworzone rzeczy... wyzej masz przyklad z zycia wziety:p

Gość wykoncze sie psychicznie
kuzwa nie bzykal jej i wiem to

Gość hahahahhaha dobre
no jasne, jasne nie bzykał bo ona jest brzydka jak pasztet i nachalna-tak mówił i trzeba mu wierzyć hahahahhahahahahahah bo spadne z fotela:-D a ona tęskni za tym jak on ją olewał miał głęboko w dupie i za to właśnie tak go kocha że po nocach śle smsy hahahahha skąd się biorą takie naiwniary jak ty co???

Gość ial ktos e
Predatorka po stokroć prawda, niestety doceniłam ten morał nauczona doświadczeniem zgadzam sie 100000% sama zostalam zostawiona dla paszteta i alkocholiczki po 8 latach m,alzenstwa , fakt zostawil ja ale ja juz po rozwodzie jestem!!!!!

Gość dark fairy lady
jakbys twemu facetowi nie obrzydla to by nie nawiazywal kontaktu z inna laska!pewnie jestes pasztetem!

Gość hahahahhaha dobre
naprawdę albo masz 18lat albo tyle IQ skoro piszesz takie rzeczy i co gorsza sama w nie wierzysz:D

Gość morał taki
że do zdrady potrzeba dwojga :D no ale facet to świnia :classic_cool:

Gość hahahahhaha dobre
niee morał taki,że ona jest nachalny pasztet z dziecmi i mezem a mąż autorki jest bezgranicznie wierny i biedny nie umie sie pozbyc paszteta:d

Przysłowia, przysłowia.... Każda potwora znajdzie swego amatora :D Nie to ładne co ładne, tylko co się komu podoba :classic_cool: No i racja? niby za czym ona tęskni? :D

Gość a skad ma jego numer

Gość wykoncze sie psychicznie
jak skad ma numer ? to znajomi sa, ja tez mam znajomych i ich numery i pewnie kazy na tym forum ma...

Wiesz, za czymś ona tęskni, więc wątpię, żeby ostatni raz widzieli się w czerwcu:D nie chcę być niemiła, ale miałam podobną sytuację, mój facet miał koleżankę, która ewidentnie na niego leciała, też ciągle mówił, że to tylko daleka koleżanka, że jest pasztetem paskudnym i wyśmiewał się z niej. jednak okazało się - dziękuję Bogu, że wcześniej niż później:) - że to co mi o niej opowiadał nie zniechęciło go wcale do konsumpcji tego paszteciku;p żeby było jasne - jego winię, nie ją:)