Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pixel POM

Impreza - ALkohol - sex -nieświadomość -płacz /

Polecane posty

Gość Pixel POM

Jak każdy wie sporzywanie alkoholu na imprezach to typowa rzecz lecz nie wszyscy mają do tego głowę ;/ no cóż niestety ja jestem tego przykładem .Od pewnego czasu wyskakujemy z Moimi Fumfelkami na bibki w mieście ... ja idąc z mysla iz trzeba zaszaleć pije jednego drina potem drugiego ,piwo i tak leci , że upijam się tracąc pamięć ;/ Koleżanki próbuja mnie ogarnac ale ja robie swoje .Całuje sie z obcymi chłopakami na parkiecie ... wszyscy to widzą :O(shock)dotykam .A mieszkam w małym mieście to plotki szybko sie roznoszą ... póżniej nie pamiętam tych akcji i jest mi wstyd ostatnio w sobote kumpela traciłamnie z oczu wyłaziłam na jeksieś 30 min nicCc nie pamietam ale boje sie , że mogło dojść do stosunku ; /;/ a miałam koniec okresu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dramat

Gość też taka byłam
miałam to samo, zawsze urywał mi się film, robiłam rzeczy, których żałowałam. teraz mam córkę, nie piję , ale rady na to żebyś inaczej się zachowywała nie znam

na moje, to ktoś powinien ci zdrowo yebnąć w ten pusty drobnomiasteczkowy czambuł :)

Gość dobra rada_
musisz po prostu wiecej i czesciej pic zeby miec mocniejsza glowe !!!

Gość Pixel POM
Do" też taka byłam " i innych Chce uniknąc owej sytuacji o której wspomnałaś ,. NIegdy w zyciu nie uprawiałam sexu nawet nie zazywałam tzn pieszczot oralnych.W zyciu jestem dość poukładana staram się byc!lecz kiedy wypije %% .." nagle staje sie wyluzowana czasem nawet natarczywa do chłopaków " i zaczyanm sie wyzywająco całowac na śdroQ SHOCKKK oni to wykorzystują .. nie raz słyszłam jak obmacywali narąbane w 3 dupy panny łeh. A z tą sobotą to mam nadzieje że sexu nie było ... chyba bym to czuła na drugi dzień prawda (jesli sie jeszcze nigdy nie kochałam )?

Gość Pixel POM
Do " Levviatan " Znam tą granice ! To ok. 2 piwa 6%alko. 2drinki (kop te lubie najbardziej) tak na całą noc od 21 wtedy zazwyczaj coś obalamy ^^ idziemy na Jumpre o 22 i tak do 2 nad ranem w sumie powinno mi starczyć tyle alkoholu na rozluzowanie się i dobrą zabawe . AAle ja nie moge mam kase pochowaną po kieszeniach (czasem nawet w staniku) abym nie zgubiła ... i wydaje ją dalej na drinki TO STRASZNE nie mogę nad sobą zapanowac .. wpadam w taki wirrrrrrrrrr;/ aaaaa potem nic niepamietam mam tylko jakies prześwity .

Gość Pixel POM
DO : A to moja chudsza i ładniejsza .. Mam prawie 18 lat ( tak zawny wiek szaleństwa imprezzzZz)

Gość Pixel POM
Do " V33 " No co ty gadasz . Lubie alkohol z nim potrafie przełamac pierwsze "lody" bez skojrzeń ... na 100% rozluznic się .Chyba nie mogła bym z niego zrezygnować ... napewnoograniczyć ale kompletnie zrezgnowac .