Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimikiss

jak sie powstrzymac???

Polecane posty

Gość gimikiss

jak sie powstrzymac okazywaniu zazdrosci?? jestem zazdrosna o swojego faceta on tego nie lubi jak mozna sie jakos przed tym uchronic?? jak nie pokazywac przed nim tego??

Ugryźć się w język kiedy trzeba. Nie robić awantur bez powodu. Nie zabraniać kontaktów z kobietami, w końcu może mieć także koleżanki. Trochę zaufania :)

Gość gimikiss
mam zacisnac zęby zanim cos powiem? mam policzyc do 10??

Gość Ws
pewności siebie wiecej trzeba... mam to samo, ale staram sie kontrolowac :)

Gość gimikiss
nie robie awantur, nie nie nic z tych rzeczy. po prostu chce pokazac ze wogole nie jestem zazdrosna. tylko czasem cos palne glupiego

Też tak mam.. chciałabym być innaa.. i próbuje.. Czasem jest cieższe od nas.. Zwariowałabym chyba gdybym miala go ciagle kontrolowac, sprawdzac itp.

Gość gimikiss
on tego nie wiem ale ja ciagle wchodze na NK i patrze czy jakas laska mu nie daje komentarzy itd stara a glupia jestem aaaaaa

Ostatnio wypisywała do niego koleżanka, on jej odpisywał.. nie pytałam kto to.. potem sie dowiedzialam spogladajac w jego tel i powiedzialam ze sie mi to nie podoba, przyznal mi racje, sam by nie chcial zebym wypisywala z jakims kolesiem.. Wolalabym nie zwracac uwagi, ale zle sie z tym czułam i musialam powiedziec szczerze. Nie zabronie jemu kontaktów z innymi.. Nie chce nawet, ale jak on sie smieje z jakichs smsow, ktore dostaje od kolezanki, na dodatek to bylo w walentynki, gdzie ona wiedziala ze jestesmy razem..

heh też patrzyłam na nk, to na grono, na fotke itp... Teraz olewam to. nie chce sprawdzania, bez sensu.

Gość gimikiss
no my na razie jestesmy krotko razem, jeszcze mu nie ufam na tyle zeby nie podejrzewac o to ze moze cos miec na boku z innymi dziewczynami. a ze jest niesamowicie przystojny to juz mowi samo za siebie...

Tzn ile jestescie? ale ja tez z nim nie jestem długo, bo bedzie teraz mijał 2 miesiac dopiero. z natury chyba juz jestem taka zazdrosna.. nie lubie tego w sobie, ale nie tak latwo powtrzymac. i tez nie ma pewnie nikogo na boku i nie mam go o co podejrzewac, ale samo przychodzi.. głupie mysli.. Ta kolezanka - to jego bardziej przyjaciołka, z dawnych lat, ona ma faceta, ale ja po prostu nie uznaje takich relacji damsko-meskich. Zawsze z ktorejs strony musi cos byc - takie moje zdanie.

Gość gimikiss
widze, ze na tym samym etapie jestesmy. u nas tez mija 2 miesiac.

Heh dzieki, 23 lata - czuje sie mlodo jak gówniara - to dlatego :D Gimikiss - może to ten sam chłopak? hehe świrki.

Gość gitarrrra
jest taka metoda na zazdrość: codziennie myślisz o danej osobie i życzysz jej wszystkiego co najlepsze, obdarowujesz ją szczodrze w wyobraźni tak bardzo jak to jest tylko możliwe, życzysz tej osobie adoracji do kwadratu, niezliczonej iliości wspaniałych kochanków/kochanek. Ponoć działa- i to bardzo skutecznie :)

Gość gimikiss
heh a skad jestes gowniara?? moze faktycznie to ten sam... :D

Gość gimikiss
ktos moze zna jakies ciekawe sposoby na to aby nie mysles co akurat robi ta druga osoba mimo iz staram sie nie myslec zajac sie czym innym, ale nawet jak znajde sobie zajecie to ciagle mysle. to jakas paranoja...

Ze stolicy :D Ja mam tak samo, więc nie jesteś sama... :) Skoro sama nie umiesz sobie z tym poradzić, jak ja, chyba pozostaje jakiś specjalista :D