Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaaaaaaaa

jaki jestw g was idealny wzrost dla kobiety - pytanie do panow

Polecane posty

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
mormon jeszcze cie kolezanka nie przekonala ze faceci lubia male slodziutkie grube niskie karzelki? :Dheheheh bawia mnie te topiki trudno my jestesmy przegrane hehehhehehehhee

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
pewnie cie jakis facet rzucil dla super babki z figura i wcale sie nie dziwie pogodz sie z tym

Gość Agnieszka177
alimenciarze żałosny, zakompleksiony, niewyrośnięty kmiocie ...wiesz...mi np. to nie grozi, bo ja tańczę i chodzę na fitness 5 razy w tygodniu...więc raczej spójrz na siebie, bo pewnie ten rysopis doskonale pasuje do ciebie :D pewnie siedzisz teraz przed kompem i zajadasz się chipsami :D a kałdun się powiększa i powiększa...:D

Gość alimenciarze
wscibskaaaaaaaaaaaa Ty zalosna imitacjo dziewczynki. Ja mam 198 a moja kobietka ejst sliczna i filigranowa ma 159 i jest najpioekniejsza najzgrabniejsza. juz widze jak Cie zazdrosc gruba babochlopico bierze

Gość mormon
wscibskaaaa niestety... nie przemawiają do mnie "argumenty" tej dziewczynki z widocznym rozdwojeniem jaźni :D🖐️

Gość ola ma winiola
myśli że jak wysoka to piękna :-D łuhahahahha łudź się naiwna i snuj marzenia wysokie baby nie mogą mieć szczupłych kości więc są grubokościste co powoduje masywne nogi, ramiona itp chciałabyś mieć smukłe szczupłe łydki jak ja :-D ale możesz sobie pomarzyć i wmawiać że wzrost jest atutem bo więcej już ci nie pozostało :-D :- D

Gość alimenciarze
Agnieszka a co Ty niby innego robisz zalosna poczwaro. Co robisz przed kompem zalosna namiastko kobiety?? prawdziwe kobiety nie siedza na internecie i nie kloca sie o wzrost .....ja ejstem mezczyzna i to byl topik dla nas. ja wyrazilem swoje zdanie i zdanie wielu moich kolegow. A was co boli ze wolimy mniejsze (m nie mowie ze wqszyscy ale wiekszosc). jestescie zalosne szmaty

Gość alimenciarze
ola ma winiola======== jak moja kobieta mnei rzuci toz apraszam malutka zgrabniutka istotko;)

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
mormon hehe ciebie tez zadrosc bierze bo alimenciarz ma kobiete 159cm piekna i zgrabna hehe ( lesbijka?:P) ehhehe biedna dziewczynko wez sie za siebie :P

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
chciałabyś mieć smukłe szczupłe łydki jak ja rozbawil mnie ten ekst:D:D:D jesczze sam ze soba rozmawia....:O

Gość alimenciarze
wscibskaaaaaaaa twoje posty utwierddzaja mnie tylko w tym ze nie dosc ze jestes zakompleksiona poczwara to i dotknal Cie niedorozwoj umyslowy. Wspolczuje

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
sama:P

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
kompleksy? ja? ahhahahahnie bawisz mnie dziewczynko:P nigdzie tego nie napisalam ale widac ze ty masz z tym problem

Gość mormon
ha ha ha ha ha ha ha HA HA HA HA HA HA HA HA AHA HA HA HA HA NO COMMENT. :D TAK. JA TEŻ, TAK JAK AGNIESZKA MARZĘ O CHUDYCH ŁYDKACH. NAPRAWDĘ. BO MAM STRASZNIE GRUBE :D HA HA HA HA

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
mormon szczesciara z tej naszej "kolezanki" nie?:D

Gość mormon
oj tak...tylko pozazdrościć wzrostu i "super-figury" :D:D umieram z zazdrości.

Gość Alimenciarzu
co robi facet na babskiej kafeterii, który w dodatku po babsku kłóci się na tak oczywisty temat??? Brakuje ci hormonu męskiego TESTOSTERONU. Nie dość, że jesteś wyjątkowym gigantycznym wielkoludem (daleko ci do normy ), pewnie byłeś zawsze szykanowany z powodu swojego przeroślactwa. Jesteś żartem natury, wyglądasz komicznie i śmiesznie. Taki wielki słup który łbem wystaje ponad wszytskich:-D Po postu obleśnie wyglądający mutant:-Prawda jest taka że wysokie kobiety biją na głowę niskie, krótkonogie nieatrakcyjne kurduple, które muszą się sztucznie podnościć obcasami i plączą się wysokim atrakcyjnym laskom pod nogami:-) Nie bez powodu wysokie kobiety chodzą po wybiegach a nie twoje ukochane karlice:) A to że zazdrośc zżera ludzi to oczywiste. Musisz w końcu bronić swojego pospolitego wypierdka. Ale śmiesznie musicie wyglądać:) DWA POŚMIEWISKA-mała beczka i przerośniety zdeformowany kloc

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
DWA POŚMIEWISKA-mała beczka i przerośniety zdeformowany kloc ale sie usmialam:D:D:D:DD:D:D:DD:D:D:DD:D:D:D

Gość alimenciarze
kurwa, to chyba oczywiste że skoro sam wyglądam jak kretyn-198cm to przecież gigantyzm i wszystko mam przerośniete ponad norme to muszę się jakoś bronić no nie? trudno bym sam nia siebie najeżdzał. Jestem wielkim niemęsko wyglądającym stworem no ae co mam zrobić? Jedyne to wziąć sobie za partnerkę drugą skrajnośc- pospolicie wyglądające niską dziewczynę o krótkich nóżkach, palcach itp. takiego wypierdka (taki małomiasteczkowy typ, tam są tylko takie małe niwyrośnięte stworki). Razem zawsze raźniej!Odwalcie się, życie mnie już wystarczająco dopierdoliło!

A ja mam 172, jestem szczuplutka, ale mam bioderka i niczego sobie biuścik. Jeśli chodzi o sylwetkę, to jestem z mojej bardzo zadowolona, choć czasami mam problem, bo np. obcasy dodają te parę cm i ciężko znaleźć wtedy chłopa, który będzie się dobrze prezentował.:O

Gość Agnieszka177
alimenciarze, niestety , ale pomyliłaś się. :) 4h treningu mam już za sobą, teraz czas na odpoczynek :). Bardzo relaksują mnie wypociny takich zakompleksionych, niskich kmiotów jak ty, uwierz. A łydki mam na tyle chude, że jakbym miała chudsze, to chyba bym się połamała, więc przepraszam, ale żart ci EWIDENTNIE nie wyszedł, kurduplowaty tłuścioszku . :)

Gość mormon
No tak. Racja. Nie kopmy leżącego. :D

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
Jedyne to wziąć sobie za partnerkę drugą skrajnośc- pospolicie wyglądające niską dziewczynę o krótkich nóżkach, palcach itp. takiego wypierdka (taki małomiasteczkowy typ, tam są tylko takie małe niwyrośnięte stworki). Razem zawsze raźniej!Odwalcie się, życie mnie już wystarczająco dopie**oliło! ===> :D nie moge ze smiechu:D

Gość Kloman
Jezu o co się kłócić. To tak jakby częśc ludzi mówiło że 2+2 jest 4 a inni 5. Wiadomo że 4:) Tak samo jest z kobietami. Polemizowanie ze wzrostem jest strasznie śmieszne. wiadomo że wysokie kobiety są b.atrakcyjne (tak 174,5,6cm), to one wiodą prym, za nimi oglądają się faceci i są ideałem kobiecego wyglądu. Nie bez powodu wymyślono buty na obcasach- to ratunek dla niskich, tak jak okulary dla tych którzy mają kiepski wzrok. NIe każdy facet może sobie pozwolić na ładną wysoką kobietę-takie mają wymagania i stawiają wysoko poprzeczkę. Niechodliwy typ niskich babek poleci na każdego bo nie mają wzięcia. Ty alimenciarzu masz przechlapane z powodu swojego "wzrostu". Masz defekt więc szukasz dziewczyny z defektem....

Gość Kurduple są
asexualne niekobiece nie mają prezencji mają krótkie nóżki i nieproporrcjonalną sylwetkę jak są krępe to już wogóle koszmar trzeba schylić głowę żeby wogóle dostrzec takiego liliputa mają nisko zawieszony tyłek i dlatego są ZAKOMPLEKSIONE i nie mogą znieść że są takimi małymi karzełkami:) No ale może kiedyś pojawi się ogłoszenie-szukamy modelek wzrost np. 158,czy 164 i:-D

Gość do alimenciarza
widzę po twoich wypowiedziach że bardzo boli cię to co piszemy na twój temat i twojego przeroślactwa:) Plujesz jadem:) trzeba tylko trafić w czuły punkt prada zakompleksiony wielkoludzie?? Nie masz prawa takiego stwora jakim jesteś nazywać mężczyzną bo nim nie jesteś. Może jak zmniejszysz swoje gabaryty.... Swoją drogą brzydzę się takimi jak ty-w końcu w portkach jakiegoś fiutka (krótkiego dla kontrastu:)) masz, a siedzisz na typowo kobiecym portalu i podniecasz się jak baba.Szkoda mi cię cieniasie psychiczny i ułomny fizycznie tonący w kompleksach stworku:-D

Gość fiteman_
dla mnie tylko kobitki wysokie. Małych,niskich nie lubię. Najbardziej takie jak nie wiem Claudia Schiffer, cinfy Crawfrd itd. Sam mam 183m. Moi kumple, ci przystojniesi przynajmniej mają też wysokie laski:)Szkoda że teraz jestem sam.Jak są tu jakieś fajne modelki to zapraszam:)

Gość oto wasza wielka babochłopica
http://www.photoblog.pl/xxlecherbitchxx/27073433 http://www.photoblog.pl/xxlecherbitchxx/27424381 tak. dowiedziałem się dziś, że większość wysokich kobiet to monstrualne, wielkie prawie chłopy z rozklapiochą. oto kobieta 1`76 cm wzrostu. normalnie wielkie łydki, uda syry gruba jak ja pierdolę. racja, racja. buhahahahaha. daję sobie uciąć chuja że każda wieśniara która z powodu własnych kompleksów najeżdża na ludzi mających coś czego one nie mają jest od niej z 50 razy brzydsza pozdro

Gość twarz ma przeciętną
ale jest szczupła i drobna:) U nas w Polsce dominuje najgorszy typ dziewczyn-nie dość że niskie to jeszcze zarazem krępe i tłuste o gróbych nogach ramionach łydkach. Takie poczwarki niestety. W Warszawie jest dużo takich dziewuch ale to dlatego że cała wieś teraz przyjeżdża do stolicy niestety:(