Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaaaaaaaa

jaki jestw g was idealny wzrost dla kobiety - pytanie do panow

Polecane posty

Gość sisilyyyy
criss to czemu facet 196cm wybral dziewczyne 155 😭 glupia ja dalam sie nabrac...sorry ze narzekam ale musze sie wyplakac gdzies:(

Gość gffdfg
Lubię wysokich facetów, ale 2m to już przesada. Długi i najczęściej chudy :|Ja mam 162 :)

Gość 1715 cm

Gość tylko wysokie
karlice są ohydne, niewyrośnięte i kojarzą się z dziećmi.Co z tego że założy obcasy 10cm skoro to sztuczne podywższenie? Miałem kiedyś taką niską kobietę ale nie mogłem się długo przemóc.Nie pociągała mnie , nie można odstępować od swojego gustu bo potem są rozczarowania.Pozdrawiam

Gość Do sisilly
Criss22 -twój nick a konkretnie jego człon- SILLY pasuje do twojej wypowiedzi (silly znaczy głupi). To że jakiś tam jeden facet prawie dwumetrowy (lekka anomalia) wybrał niską dziewczynę to nie znaczy że każdy męski gigany wybierze kurdupla dziewczynę:) Każdy ma swój gust. Ja napisałem o swoim. Wielu meżczyzn których znam podziela moją opinię. Poza tym niektórzy bardziej kierują się dopasowaniem wewnetrznym niż wyglądem. I wzrost jest dla niego kwestią drugorzędną.A moze chciałby by była wyższa no ale jest jaka jest więc nóg jej się nie wydłuży? nie wiem....Ja wiem co ja lubię:)

Gość degmara
a te wysokie wcale nie są takimi modelkami mają szerokie biodra i wielgachne stopy i na dodatek mają skłonności do tycia w późniejszym wieku paskudne chłopobaby z wielkimi pochwami rozklapichami nie ma jak ja dziewczynka zgrabna i powabna 165 cm, proporcjonalna ze zgrabnymi sexi stopami, mogę nosić szpile 15 cm, mam faceta 192 i wysocy mnie uwielbiają :-) jestem ich marzeniem

Gość Kemoq
Co do mnie =bardziej kręcą mnie wysokie tak ok 1,75 szczupłe ładne kobiety:)Zresztą jak każdego faceta pewnie.

Gość alimenciarze
male kobietki sa nalpesze. takie drobne filigranowe, nie to cow eilkie dragale ale chodzace wielkie wieszaki fuuujj oblecha na maxa!!!!

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
degmara - nie ma to jak wypowiedzi akrlow zachwycajacych sie swoim niskim wzrostem i tekst typu faceci lubi takie jak ja pojebana jestes a ten twoj afcet tez:P

Gość Gazdo
Mnie się nie podobają małe kobiety. To raczej one maja skłonność do tycia. Na wysokiej kobiecie sadełko sie rozłoży i nawet 10 kilo nie bedzie tak widac. Na kurduplu widac każdy dodatkowy kilogramik.

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
cos widze ze te teksty o niskich kruszynkach pisze ta sama zakompleksiona osoba:P

Gość alimenciarze
wscibskaaaaaaaaaaa krowo glupia ja wole takie do 165 a mam 198 cm........takie male sa idealne do wszystkiego a nie te babochlopy wielkie z weilkimi biodrani i gigantycznymi szwajami zero zgrabnosci i powabu

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
alimenciarze masz jakis problem?:P

Gość alimenciarze
zreszta jak samo powiedzenie mowi "male ejst piekne" a mowia cos o wielkich ababochlopach????? wscibskaaaaaaa tak strasznie bronisz swej teorii moze sama masz mnostwo kompleksow na temat swojej wielkosci i pewnie ta pochwa rozwalona dgzie wary chlapia przy kazdy kroku

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
male jest piekne ===> zapamietaj to chlopcze ( a taczej niska dziewczyno podajaca sie za afceta:P) kiedy ci laska jakas powie ze masz malego:P

Gość ola ma winiola
wścibska - wielka niezgrabna gidyjo z płetwami, oszukaj chuja na 30 cm żeby ci dogodził bo tekie wielkie drzewo z dziuplą jest skazane na brzydotę

Gość alimenciarze
ja pisze to co lubie a ty starasz sie wciskac wszystkim emzczyznom babochlopy

Gość do alimenciarze
198??? ty jakimś gigantem okropnym jeteś. Przecież to już anomalia. Pewnie, tobie to dla równowagi jakiś kurdupel pasuje. Dwa wybryki natury-będziecie dobrze razem wyglądać. nie ma nic gorszego niż taki przerośnięty chłop, taki łomot....

Gość mormon
alimenciarze A to ciekawe, bo jeszcze przed chwilą pisałaś , że wysokie to wieszaki :D zdecyduj się na jedną wersję, bo chyba juz kazdy zauważył, że piszesz pod kilkoma nickami żeby tylko "dokopać" wysokim :D karzełku 🖐️:D

Gość alimenciarze
jedna tu napisala babochlopie ze na twoje wielkie rozwalone cipicho trzeba miec wielkiego kutasa , z ze standardowym to uslyszy echo w Twojej picie. Oblecha ejstes stara kupoi gownienka

Gość alimenciarze
bo wieszaki to babochlopy a jak inaczej? wychudzone wystajace ramiona...budowa typu facet. Czy tylko grube to babochlopy? macie male rozumki aby pomiescic wiecej rzeczy logicznych

Gość alimenciarze
i widze ze te babochlopy maja problem z odroznieniem plci:)

Gość mormon
aaa i bardzo ciekawe dlaczego na modelki nie biorą takich bab , które mają 150cm w kapeluszu, skoro jesteście takie piękne i wspaniałe a te wysokie są brzydkie, GRUBE ( :D ) , maja szerokie biodra :D i wielkie płetwy.... ah no i... szwaje (what the fuck? :D ) :o baaaardzo to interesujące :D

Gość ola ma winiola
tylko 10 % wysokich są zgrabnymi modelkami to co w tv to nie w życiu reszta większość to babsztyle z syrami na które nie mogą znaleźć butów, są wielkie i szerokie, o 30 tce zamieniają sie w raszple a ich mężowie szukają młodszych kochanek bo nie mogą z takim babsztylskiem w łóżku nic zrobić

Gość która normalna
kobieta chciałaby tak obleśnie monstrualnego faceta.Zero wyglądu i proporcji ma taki "guliwer".Tylko dla nieatrakcyjnych zakomleksionych kobiet taki wielki młot:(

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
alimenciarze i cala reszta to jedna niska dziewczyna z kompleksami:P :D razde ci kolezanko pogodzicsie ze swoim wzrostem i nie najezdzac z taka zloscia na kazdego

Gość mormon
jasne, jasne, wmawiaj nam , ze jesteś wspaniałym , dorodnym, wysokim facetem, która uwielbia karzełki. :D (takie jak ty :D gruba flądro :D ) pewnie sama już uwierzyłaś w swoją bajeczkę...uważaj, bo to może być niebezpieczne :D

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
alimenciarze i ola ma winiolapo co dwa nicki? wystarczy jeden i tak widac po wypowiedzi ze pisze to jedna ta sama osobka dziewczyna 150cm i byc moze gruba z kompleksami:P

Gość ola ma winiola
nie, piszę pod jednym nikiem nie szukaj wytłumaczenia dla swojej okropnej postury jestem jedną osobą głupia raszplo :-D