Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiuyhh

POWIEM WAM COŚ NIESAMOWITEGO !MÓJ SĄSIAD JE CZOSNEK CODZIEŃ I NIE CHOROWAŁ NIGDY

Polecane posty

Gość kiuyhh

je codziennie chyba na chleb ząbek czosnku rano.. czuc od niego strasznie ale nie ma znaczenia czy mróz czy chlapa o nigdy niemial kataru nawet ani nie chorowal od wielu lat ..ma 70 lat i ciagle na wsi nonstop w polu robi coś ..ja nie wiem czy to ten czosnek tak dziala..szok..

Gość o matko ale problem
a ja nie jadam czosnku i też na nic nie choruję. I skąd mam wiedzieć dlaczego?

mozliwe... czosnek to naturalny antybiotyk. naprawde dziala cuda. szkoda, ze ludzie nei wirza w nature tylko faszeruja sie chemia

Gość to prawda czosnek
dobrze uodparnia. Moja mama tez byla chorowita a jak zaczela jesc czosnek prawie codziennie to jak reka odjal. Ja jak jestem chora to sie lecze czosnkiem i pomaga. A zeby nie bylo czuc ze jadlo sie czosnek wystarczy po prostu go nie rozgryzac. Posiekac, na lyzeczke, lyknac i popic herbata lub mlekiem.

Gość gbnjghf
Ja nie jem czosnku codziennie, praktycznie to jem czosnek tylko jak mam zalewajke na obiad, to wtedy kroje do niej czosnek. I mimo że nie jem czosnku to też nie imją mnie się grypy i katary... Ale mam inną receptę na zdrowie... Przez cały okres paskudnej pogody, codziennie wieczorem wypijam grzene piwko. I co? Zima, mróz i śnieg a ja po dworze śmigam w podkoszulce z krótkim rękawem i zero grypy czy kataru...

Gość Esetrka
Wierze w to. Czosnek to naturalny antybiotyk i powinnismy go jesc bardzo czesto. Ja robie sos czosnkowy i jem z pizza co tydzien i tez zauwazylam ze mniej choruje.

Gość sunrise sunset
Po mrozie w podkoszulce? Wow! :D

Gość toongy
Przeciez czosnek to naturalny, silny antybiotyk. Problem w tym, ze nie mozna go jesc, bo jedzie z geby niemilosiernie...

Gość kiuyhh
eee tam jedzie..wazniejsze zdrowie:)

Gość moj dziadek
ma 80 lat, prawie wszystkie swoje zeby, zdrowiutki jak ryba, nawet katarku u niego pamietam. Od dziecka zajadal sie cebula i czosnkiem, codzien musi wypic maslanke lub kefir, do tego jakis placek drozdzowy. Piwko wypije sobie codziennie i na prawde nie jeden dziadek majacy 60 lat chcialby wygladac tak jak moj ktory ma 80 :)

Gość a ja znam faceta który
codziennie przez lata jadł czsnek jakby był jakimś Żydem i schorowany że szkoda gadać :o

Gość ty78
czosnek leczy ale tylko polski a nie ten bialy z chin

Gość GGH6666
BUHHAAA

Gość purtała
pewnie ma mistrza w pierdzeniu

Gość kdjsalhkjkkkk
zdradze wam jego sekret. Jak sie je czosnek to żaden chory sie nie zbliża na wiecej niż 5 metrów i nie ma od kogo się zarazić;)

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
Tak powaznie wielu ludzi uwaza,ze codziennie zjadany zabek czy 2 zabki czosnku wzmacniaja organizm i fatycznie sie nie choruje przez to. Z tym,ze czosnek tez mozna jesc wieczorem przed snem zeby w dzien nie zabijac "nieswiezym" oddechem

Jak bylam mala to z siostra ciagle chorowalysmy. Mama przez pewien czas robila nam codziennie cieple mleko z czosnkiem. Ohydne to bylo, ale po takiej kuracji teraz prawie nigdy nie chorujemy.

Gość Nie wierz w cuda - zdaj się na
nie

Gość niesamowite ale jaja

Dla tych co nie lubią zapachu czosnku są tabletki "Alliofil" z Herbapolu, zawierają czosnek suszony (Allii sativi bulbus pulv.) 200mg. + sproszkowany liść pokrzywy (Urticae folium pulv.) 53,5mg. Kosztują ok. 7zł

Do karmy dla koni ,dodaje sie duza miarke czosnku,sproszkowanego!! Wiec moc ma, stad powiedzenie konskie zdrowie!!! dobry temat, masz racje, my z rodzina jemy duze ilosci czosnku, zdrowi jestesmy i owszem!!!

Gość zeby z geby nie walilo
to mozna jesc na wieczor przed snem;)

Gość ujruy
tylko swiezy czosnek posiada te własciwosci

Gość krótko węzłowato i na temat
robi się tak , dwie główki czosnku polskiego, miksuje z cytryną , po usunięciu pestek i skórki. Pije się na gorąco z sokiem z czarnego bzu. Na kaszel syrop sporządzony z cebuli z dodatkiem czosnku i cukru i można mieć w dupsku wszelkie wynalazki koncernów co mają za zadanie kasę rżnąć z durnych ludzi

Gość to nie działa...
mój wujek ciągle wpieprza czosnek, nawet uprawia na swoiej działce no i choruje mimo tego często

działa moja matka miała torbiel na jajnikach bala sie operacji to zaczeła czosnek jeść i pomugł jej ze torbiel znikła a ojciec to cała główkę czosnku jadł od niego to z 2 metry było czuć czosnkiem bo 5 kromek z pietruszka wychodziło ale nie zapominajcie ze pietruszka też ma witaminy i minerały i dużo witaminy c tej naturalna jest lepsza od sztucznej

Gość merkaba ale klamiesz
jak czosnek moze usunac torbiel.....no jak

tego to ja nie wiem matka opowiadała mi ze jadła i chodziła do lekarza na badania i lekarz powiedział ze torbiel znika miała osteoporozę to skorupkami od jajek się wyleczyła