Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małłgossia

piwo codziennie?

Polecane posty

Gość Małłgossia

Czy Wasi faceci piją codziennie piwo? Ile tego piwa? Jedno na dzień, czy wiecej? Mój mąż pije codziennie 1-2 piwka, w wekendy jak ma wolne od pracy to np 3 piwa, jak oglada mecze to też tak 3-5 piw. Czy to jest normalne? Ile piją inni mężczyźni????

Gość a kyysz
nie pozwalam mojemu tyle pic. Bez przesady;/ nie chce zeby mial brzuch jak kobieta w 9 miesiacu ciazy. W weekendy razem pijemy ityle/

No niechby tak, która spróbowała mi zabronić. :P

Gość 654hhhr
smutne ale prawdziwe-masz meza alkoholika.

Gość nie przejmuj sie piwkowaniem
to ze wypije 2 czy 3 piwa to sie nic niedzieje,ja tak samo lubie wypic w domu pare piwek i nie oznacza to ze jestem alkoholikiem,wychodze z takiego zalozenia,ze lepiej sobie wypic w spokoju w domu niz mam sie wloczyc po knajpach z kolegami i obracac sie w takim towarzystwie

Gość amper
i mylisz się bardzo ,piwo to też alkohol i tak samo uzależnia..

Gość zielony beret
mój brat tak zaczynał... nie pytajcie jak skończył... :-/

Gość ja to myślę
piwo codziennie piją buraki z nizin społecznych bowiem to napój letni, regeneracyjny i orzeźwiający. Ja pijam zimą Jasia i Bacardi.

Gość to normalne
Lepiej jak wypije 1-2 piwka nawet codziennie, po pracy w domu niz miałby chodzić co jakiś czas (nawet raz w tygodniu) z kolegami do pubu. Tam by wypił z nimi np 3 i byś tego nie widziała, w dodatku on by tam miło spędzał czas a Ty w domu sama... To lepiej jak w domu ma to piwo, niż miałby pić poza domem! Mój też pije piwo, nieraz codziennie 1-2 lub co dwa, trzy dni. Nie uważam,ze ma nałóg bo są dni, gdy nie pije piwka, potrafi z niego zrezygnować. Nie pije tez jak jest chory, czy jak ma iść do pracy. Przecież nie jest pijany. Tak jak ja wypijam 2-3 kawy dziennie, to on moze to 1 piwko wypić. Gdyby pił dzień w dzień po 3-4 sztuki to byłby wtedy problem....

Gość facet normalny
ja tez piję jedno , czasem dwa piwka dziennie, nie chodzę pijany. Lepiej wypić kulturalnie w domu niż z kumplami chodzić co tydzień na zakrapiane imprezy, czy stac z piwem pod sklepem. Mam kumpli co ukrywają picie piwa przed żonami, dziewczynami, wypijaja szybko pod sklepem, potem papierosek, by nie poczuła. To lepiej pic w ukryciu?

Gość dobre to
Jakbym czytała o moim bracie. Codzienne picie alkoholu nie jest normalne, niezależnie od tego czy jest to piwo czy bacardi. Mój brat też tak delikatnie piwkował, nikt nie widział problemu, bo po knajpach się nie szwendał i w sumie to małe ilości były. Dopiero teraz widzimy, że jest alkoholikiem. Do niego to oczywiście nadal nie dociera :(

Gość ppzz
a ja pilem przez ponad pół roku po 10 piwek dzien w dzien :D I powiem wam jedno. Masakra

Gość i_mamy_sobote_
dzisiaj wieczorkiem to piwko obowiązkowo! 🖐️

Gość purtała
po piwie lepiej się sika