złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Luty 18, 2009 .. kręci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hrabia Szlachcic 0 Napisano Luty 18, 2009 a mnie nie kocha :-( I jakoś z tym żyję :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Luty 18, 2009 zaraz każdy chce miłości .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Luty 18, 2009 ja właśnie szłam po nóż do kuchni, bo tak się przejęłam :D Jednak to dziwne oj dziwne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hrabia Szlachcic 0 Napisano Luty 18, 2009 Miłość na pierwszym miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Luty 18, 2009 od "kręcenia" do miłości długa droga hrabino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koza ciekawa Napisano Luty 18, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lelito Napisano Luty 18, 2009 autorko jesteś OK! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Luty 18, 2009 uznaję to za komplement :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach