Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia4786

Bielizna DONNA

Polecane posty

Gość joasia4786

co myślicie o tej bieliźnie?? kupujecie sobie dziewczyny albo Wy mężowie swoim kobietom ekskluzywną bieliznę?? jeśli tak to jaką firmę preferujecie?

Znam bardziej ekskluzywne marki (np. Masquerade) niż D. i mające w dodatku o wiele szerszą rozmiarówkę ;) :P

Gość Efwwa
best_bra - swoją "Masquerade" reklamujesz już byle gdzie się da. Tutaj rozmawiamy na temat donny więc jak chcesz się wypowiadać oceń donne. No chyba, że nie miałaś z nią w ogóle kontaktu..to już nie wiem dlaczego tu się zjawiłaś;>

Pytanie było o ekskluzywną bieliznę i o to \"Jaką markę prferujecie\", prawda? Więc odpowiedziałam. Oprócz Maskaradek mogłam też np. wymienić Fauve, Fantasie, czy Miss Mandalay. Lepiej?

Gość bejsik
Podoba mii kolejkcja tejze firmy, z tego co czytalam na stronie, jest robiona z materialow najwyzszej jakosci, gdzie koronki itp. sa sprowadzane z wloch. Fajne kolory maja do zaoferowania, roznorodnosc oraz rozne kroje

Gość eeeetaaaam
Byłam niedawno w ich sklepie - takie same szmatki jak w każdym innym bieliźniaku. Koszulki może i fajne, ale staniki wyglądają strasznie bazarowato :o

Gość Roma11
Wybór koszulek w sklepie Donny jest rzeczywiście ogromny. Zresztą sama się w nie tam zaopatruje - są w rozsądnej cenie ok. 40 zł i dobre jakościowo. Co do staników, to mam chyba jakiegoś pecha - Donna podobno szyje też większą rozmiarówkę - miseczki D, a w sklepie zwykle jest 4-5 modeli w małych rozmiarach. Trochę mnie to dziwi, bo to w końcu ich sklep firmowy, a wybór jest mały.

Gość Efwwa
no to przepraszam best_bra za to. Ale przecież nie potrzebuje sklepu z ogromnym wyborem rozmiarów - jeśli ten, który ja mam tam się znajduje;> Dlatego głupio oceniać sklep pod względem rozmiaru (że np. jest do bani) Jeśli nie ma Twojego rozmiaru to po prostu go nie ma. Nie można napisać że firma jest marna - przecież nie korzystałaś z ich produktów ;> Ja kupiłam sobie tam komplet, wykosztowałam się;/ zapłaciłam około 100zł ale bielizna mi się bardzo podoba. Są opinie za i przeciw. A może podyskutujemy o konkretnych modelach.. będzie to chyba bardziej dokładna 'analiza' :) firmy i jej bielizny.

Efwwa, nie napisalam, że produkty są złej jakości bo tego nie wiem. Ale jeśli ktoś mnie pyta o opinię to mogę napisać że firma jest marna, jeśli jest bo ma w nosie potrzeby moje i ponad 80% kobiet (bo oferowana przez nich rozmiarówka tylu nie obejmuje) :P Markę można oceniać na różnych płaszczyznach. Fajnie, jeśli należysz do tych nielicznych małobiuściastych mieszczących się w ich rozmiarówkę, ale naprawdę niewiele kobiet ma pod biustem co najmniej 75 cm, a w biuście co najwyżej 92 cm i zmieści się w tak wąską rozmiarówkę. P.S. Roma11, 70D czy 75D to jest malutki biuścik ;)

Gość Efwwa
best_bra - ale to tak samo jakbyś poszła do intimisimi i chciała znaleźć coś innego niż B.

I jak mnie ktoś zapyta o opinie o Intimissimi to tak samo ich objadę za rozmiarówkę (i rozciągliwość w dodatku) :P Niech więc Donna nie czuje się wyróżniona :P

Gość ooktaawaa
Mam bikini z tejze firmy, dość oryginalne ;) ale ładnie wykonane i jestem z niego zadowolona :) co do bielizny to niestety nie mogę się wypowiedzieć :)

Gość kotka222
czesto jestem na zakupach w tesco a tam jest wlasnie Donna, bielizna jest tam naprawde sliczna i wcale nie tak droga, zwlaszcza jak sa promocje i przeceny posezonowe. kiedys kupilam sliczny zielony staniczek za 19,90 zl.

Gość kotka222
aa po przecenie kupilam tez we wrzesniu stroj kapielowy za 30 zl

Gość aeeeeeeeeeeeeeeeeeee
chyba o innej marce mowa? W tesco to F&F czy cos podobnego sprzedają

Gość lajana
ja osobiście polecam bieliznę CHANTELLE przepiękna i przeromantyczna :)))) fakt droga, ale wyczytałam na necie ze pod koniec marca bedzie można ja kupic za polowe ceny na www.myvip-zone.pl hmm ciekawe czy faktycznie o polowe:)

Gość Koka_81
DONNA w Tesco?? pierwsze słyszę co myślicie o jakości tej bielizny? chodzi mi o trwałość materiału i o to , czy bielizna zachowuje fason po praniu i jeszcze jedno pytanie: czy staniczki mają odpinane ramiączka czy tez nie??

Gość i kolejny top padł....
w Tesco na pasażu może być Donna, w moim miescie jest :P ale jak pisała best_bra - marna rozmiarówka. ja potrzebuję obwodu 65 i miski polskiej H albo I. jesli obwod byłby ciasny, to obwodu 70 i miski F i o ile się orientuję, to takich rozmiarów nie mają. staniki owszem ładne, ale głównie takie na gąbce, a ja lubię miękkie bez gąbki

Gość nati5529
Ja jestem testerką na usta-usta, w pierwszym etapie miałam pojechac do Opola i sobie wybrac bieliznę (niestety rozchorowałam się na dobre) i nie pojechałam i nie mam :((( ale wiele szukałam w necie na jej temat , podoba mi się wiele wzorów , no i co najważniejsze cena nie jest aż tak szokująca , szczególnie interesują mnie stroje kąpielowe , śliczne wyszukałam ,ach jak ja żałuję ,że nie dostałam tego co chciałam , co do zapytania czy w Tesco jest Donna , to potwierdzam ,że jest w Opolu na Ozimkowskiej

Gość Szokująca to jest rozmiarówka
negatywnie szokująca naprawdę masz pod biustem minimum 75 centymetrów (mierzone tak maksymalnie ściśle i na wydechu) a w biuście maks 94 cm (na miseczkę 70F) albo maks 90 cm (na 70D), że warto Ci specjalnie po toto jechać? W Opolu, o ile kojarzę, są lepsze sklepy.

Gość Koka_81
a czy ktoś mugłby napisać coś o jakości Donny, bo na razie wszyscy narzekają na brak rozmiarów co mogą powiedzieć o komforcie noszenia, wytrzymałości i jakości Donny osoby, które już taką bieliznę posiadają??

Gość martu18
ja mam jeden koronkowy komplecik i jak na razie jestem zadowolona. Bielizna nosi się dobrze, nic jej się nie dzieje po praniu, jest wygodna, a do tego ładna :)

Gość Koka_81
z tego co widzę opinie na temat jakości są różne.. no, ale przecież nigdy nie dogodzi się wszystkim bez wyjątku

Gość Efwa
Czy ktoś wybiera się stąd na to spotkanie z DONNĄ 23 maja?

Gość Efwa
Niiiikt? Słuchajcie, to może być naprawdę ciekawe spotkanie, tym bardziej że w dyskusji uczestniczyć będzie jeden z polskich producentów damskiej bielizny. piszcie kto jest zainteresowany spotkaniem na kwatera@usta-usta.pl - dostaniecie tam informację kiedy jest spotkanie i o której. Pozdrawiam!

Dziewczyny z Lobby Biuściastych się wybierają o ile wiem, więc faktycznie może być ciekawie ;)

Gość maffia
No to ja powiem coś o jakości - miałam trzy staniki Donny i to była kompletna porażka. Właściwie to nie wiem czemu je kupowałam, chyba dlatego, że w tamtych czasach nie były takie drogie ... a może trafiałam na wyprzedaże (?) Te staniki są (były?) szyte z czegoś takiego, że miska się kurczyła a obwód rozciągał tak, ze mogłam się nim owijać w dowolnym miejscu. Praktycznie po kilku praniach stanik nie nadawał się więcej do ubrania. Do tego wzory i kolory a la wieś tańczy i śpiewa - porażka na każdej linii. Nie wspominając o rozmiarach. Wtedy nosiłam staniki 70C i jakkolwiek ten rozmiar figuruje w rozmiarówce Donny to z reguły w całym sklepie były 2 do 3 staników w tym rozmiarze... Bez komentarza.

Gość ja jestem ciekawa jakim cudem
te staniki sa szyte z dobrej jakosci wloskich koronek skoro komplet w sklepie, czyli po doliczeniu dodatkowej marzy kosztuje 100zl...