Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten który chodzi sam

Czy można być dla kobiety za dobry?

Polecane posty

Np miły uczciwy uczynny pomocny itp,bo na was to chyba nie działa wolicie być trzymane twardą ręką?

Gość ulkaaaaaaaaaaa
Lubimy byc adorowane, kochane i doceniane:-)

Gość też skrzywdzony
ale czy można przesadzić z adorowaniem być na każde wezwanie...i przez to zostać porzuconym

Gość mała kobietka ta ta
dlatego, ze uwazasz ze trzeba byc dla kobiety twardy to jestes \"ten który chodzi sam\". Nie wiem twardosc moze sie to podoba jakims tam skrzywionym psychicznie i emocjonalnie kobietom, które lubia nie byc traktowane jak ksiezniczki. Dla mojego mezczyzny ja jestem ksiezniczka, jestem najpiekniejsza, najwspanialsza i wiem ze mnie bardzo kocha bo to czuje w jego zachowaniu własnie przez to ze jest dla mnie mily, pomocny, uczynny, czasem robi mi kolacje ze swiecami, kupuje kwiatuszki, jak mu cos pokaze ze to chce to on mi to kupi w niespodziance, przytula, caluje, czesto razem wyjezdzamy, wszedzie mnie ze soba zabiera, dba o mnie, zawsze ladnie mi mowi, martwi sie gyd sie przemeczam i dlatego własnie kocham go najbardziej na swiecie i nigdy nie umialabym go skrzywdzic bo by mi serce peklo, ze to taki wspanialy czlowiek. Mysle ze nie wiele kobiet ma takie szczescie miec kogos takiego i widze to u moich kolezanek, ktorym napewno jest przykro i sa nieszczesliwe choc o tym nie mowia i dusza to w sobie, dlatego ja dziekuje ze los dal mi takiego mezczyzne, dla ktorego jestem najwazniejsza istota na tym swiecie.

Gość babeczka taka
Można, można... bo kiedy jesteś na każde skinienie, wezwanie, to zachowujesz się jak pies, jak sługa... przestajesz się szanować, a kiedy Ty przestajesz się szanować, zaczynają inni... Adoracja, pomoc, sa miłe, ale kiedy za dużo tego jest, kiedy patrzysz na kobietę jak na Matkę Boską, to zaczyna być mdłe, irytujące. Pomuśl też, czy chcesz mieć dziewczynę taką dobrą do granic, przesłodzona, czy jednak z lekkim pazurkiem?;)

mała kobietka ta ta robiłem dokładnie to co robi twój facet a w zamian dostałem samotność bez słowa wyjaśnień

Gość KOCHAM CIE...
nie mozna!!

babeczka masz rację może to był mój błond jak to teraz naprawić

Gość mała kobietka ta ta
do skrzywdzonego. Mysle ze mozna wtedy zostac porzuconym ale jak ma sie do czynienia z glupia smarkula albo z jakas skrzywiona psychicznie. mysle ze kazda normalna, dojrzala emocjonlanie kobieta jak widzi i czuje ze mezczyzna ja kocha to sie bardzo cieszy i wtedy budzi sie w niej takie poczucie blogosci i bezpieczenstwa przy nim ze chce byc juz z nim na zawsze i chce miec z nim dziecko. to sie w niej budzi cos takiego. jesli nie czuje sie kochana przez mezczyzne i odtracana ciagle, to wtedy podswiadomie ona boi sie z nim byc ze spotka ja z jego strony krzywda, zabija w sobie chec zwiazania sie na stale i nie czuje wiezi, ani potrzeby mienia z nim potomstwa, bo poprostu sie go boi, jego niestabilnosci, mimo ze tego nie wie

Gość mała kobietka ta ta
moj jest taki i ja go kocham! i nie oddam nigdy zadnej! a moze cos jednak robiles nie tak, ale nie jestes obiektywny i tego nie dostrzegasz, a moze ci cos mowia ze cos robisz nie tak. to co zostawila cie bez slowa? i cisza?? ile miala lat?

tak byłyo widziałem że czuje sie przy mnie bezpieczna itp...mówiła o tym ,ja starałm się jej to zapewniać wszystko szło w dobrym kierunku aż nagle zaczeła się odsuwać i w końcu odeszła,jak ją odzyskać ?

22 latka może czuła że niemam nikogo innego że jestem samotny ale nie byłem nachalny nie spotykaliśmy się za często nie byliśmy znudzeni sobą

Gość kaha113
kota można zagłaskać na śmierć ... Facet powinien być czuły, dobry, ale mieć własne zdanie i nie być pantoflarzem :)

nie jestem pantoflażem mam własne zdanie które nieraz jej przedstawiałem ,mówiła mi że lubi kiedy facet dominuje...może byłem za mało taki,ale nie chciałem być kimś takim dla kogoś kto kiedyś został skrzywdzony przez faceta,starałem się być łagodny i troszczyłem się o nią,starałem się być pomocny starałem się być chłopakiem kochankiem i przyjacielem

Gość mała kobietka ta ta
no własnie nie spotykaliscie sie za czesto.moze uznala ze nie masz dla niej czasu. facet jak naprawde kocha kobiete to kazda wolna chwile chce z nia byc. i spedza te chwile z nia. nie mowie ze to ma byc codziennie od rana do wieczora. inna tez jest sytuacja jak sie pracuje, inna jak sie studiuje, ludzie ktorzy tylko studiuja i nie pracuja to maja mnostwo czasu dla siebie i takie pary rzeczywiscie kazda chwile poza szkola poswiecaja dla siebie. tak robi wiekszosc par na studiach. ba nawet razem mieszkaja. moze uznala ze skoro nie masz dla niej czasu to znalazla sobie kogos kto ma dla niej czas i zaczela sie od ciebie oddalac az odeszla poprostu

tu nietrafiłaś to ona niemiała ciągle czsu studia praca ...jeszcze jedna praca...praca...rodzina,ale itak miała czas dla mnie spotykaliśmy się czsem na wspólny obiad czy kawkę nawet na godzinkę pozatym komórka gg...aż zaczeła go mieć coraz mniej i to teraz kiedy zaczeła mieć więcej czasu

Gość mała kobietka ta ta
to znajdz sobie jakas normalna kobiete, bo w takim razie ta twoja madra nie jest, jesli rzeczywiscie byles dla niej dobry a sobie poszla bez slowa to znaczy musi dostac od zycia kopa zeby zrozumiec co stracila. jesli miales dla niej czas, kochales, przytulales, kupowales kwiaty, spelniales zachcianki, ladnie do niej mowiles, mowiles ze jest najwspanialsza na swiecie, zabierales na wyjazdy itd, a ta sobie poszla to niech idzie. ja mojego mezczyzne w zyciu bym nie zostawila, za to jaki wspanialy jest dla mnie.

no właśnie ale ona nie jest smarkulą nie jest jakimś babsztylem który tylko bierze nie jest psychiczna..jest kochaną pracowitą inteligentną dobrą zaradną dziewczyną która zawsze o mnie dbała np.przyjeżdzała swoim autem żebym ja zawsze nie musiał po nią jeździć wszystko było ok jak moge odpuscić kogoś takiego jak mam znaleźć kogoś innego skoro myśle tylko o niej...kiedyś została zraniona i teraz boi się poważnych zwiążków ...hyba ...tak myśle bo innych powodów nie znalazłem...co zrobić żeby wróciła do mnie ?

Gość mała kobietka ta ta
to jak ona jest madra, pracowita, inteligentna i kochana dziewczyna, do tego dbająca o faceta, a raczej niezalezna to szuka madrego, pracowitego, inteligientnego i dbajacego o nia faceta, a przede wszystkim jest niezalezna i moze sobie wybrac takiego ktory jej odpowiada, a z tego wynika ze nawet nie byla twoja dziewczyna bo nawet nie jest z Toba w związku. napisales boi sie stalego związku, wiec nie byles z nia w stalym zwiazku, to o co ci chodzi? nie mozna zostawic kogos z kim nie jest sie w stalym zwiazku. byla twoja raczej znajoma to sie nie ma co dziwic ze nie chciala zebys po nia wiecznie jezdzil, zebys jej cos tam potem wypominal, ze ja woziles, skoro nie wiedziala czy zamierza z toba byc na stale a to oznacza ze jest uczciwa. najwyrazniej poznala cie tyle ile chciala i jej wystarczylo i uznala ze nie jestes dla niej odpowiedni zeby z toba byc poprostu. albo ma chlopaka z ktorym wcale nie ma zamiaru sie rozstawac dla ciebie, bo ten chlopak wbrew temu co tam tobie naopowiadala jest dla niej dobry. skoro nie bedac z toba w stalym zwiazku sie nie oddzywa to znaczy ze jej nie zalezy i tyle. a ty jakies tu historie sobie wymyslasz jakby cie dziewczyna po 5 latach zostawila. zmyslasz cos

może masz rację...tylko poco to rozkręcała poco pozwalała zapraszać się do kina poco zapraszała do siębie do domu po co pozwoliła poznać swoich rodziców po co poszła ze mną do łóżka po co pytała czy nasz związek to coś poważnego-oboje potwierdziliśmy że coś poważnego...tylko po to by odejść na koniec bez słowa

Gość mała kobietka ta ta
niewlasiwa kobieta, zly czas, a gdyby nie odeszla bez slowa to co byloby potem czy tez bys tesknil?? za takimi kobietami tesknicie, a takie co z wami sa to zostawiacie Moj facet jest naprawde wyjatkiem w tym wszystkim i nie kocha mnie za to ze odchodze tylko za to ze jestem, niezmiennie od wielu lat miales pecha i nic nie poradzisz

kobietka taka: bardzo podoba mi się Twoja wypowiedź, dużo w niej racji. Autor mi się nie podoba. Już nawet w tym temacie za bardzo skamle i użala się nas sobą.Nic dziwnego że go rzuciła, dziw, że tak długo wytrzymała... :/

bardzo mądrze mówisz ...postaw się jednak w mojej sytuacji co gdyby twój facet z dnia na dzień postanowił się z tobą rozstać? gdyby wysłał ci sms że bardzo mu przykro że nie może z tobą być ...że to najlepsze wyjscie dla niego i ciebie...a potem cie unikał ile się da..a ty czułabyś że jesteś bezradna...i czuła że tracisz go na zawsze że już nigdy cię nie pocałuje nigdy nie przytuli że nie usłyszysz jego słów wypowiadanych tylko do ciebie...potrafisz to sobie wyobrazić...życzę ci abyś nigdy nie zaznała tego bólu połączonego z niewiedzą dlaczego tak się stało...

bolt przypominasz mi kogoś zgadnij kogo ? przypominasz mi siebie samego dokładnie sprzed roku byłeś kiedyś zakochany?

Skończ i wstydu oszczędź. Jak dla mnie to w Tobie jest za mało męskich cech, facet tak nie gada, nawet porzucony. A może to podszyw?

odpowiedz na pytanie skoro jesteś taki męski