Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten który chodzi sam

Czy można być dla kobiety za dobry?

Polecane posty

jade po fajki

Miasz dwa wyjscia: nie ustawać w użalaniu się nad sobą.A drugie wyjście: spojrzec krytycznie na swoje zachowanie jako stronyw związku i wziąśc się w garść. Nie ma nic gorszego niż bycie "miłym, dobrym". To mdłe, nudne i nie ma nic wspólnego z Miłością. Trzeba mieć charakter,byc sobą. Zarówno w życiu jak i w związku.

wiem to doskonale ...ale cała ta sytuacja zmusiła mnie do tego żebym przeanalizował wszystko co mogło być zle...i dlatego siedze na tym zakichanym forum i szukam odpowiedzi..by móc to naprawić ale mam już dość to ona powinna postarać się o mnie...bo ja nie znajduje w sobie winy

Gość mała kobietka ta ta
wytłumacz. ja cie totalnie nie rozumiem. dlaczego ona mialby sie starac skoro cie unika i przestala sie do ciebie oddzywac? ni rozumiem. spotykales sie z dziewczyna, ktora w zasadzie nie byla z Toba na powaznie, zatem ile sie z nia spotykales?? miesiac, dwa. Potem dziewczyna nagle ni stad ni zowad zerwala z Toba kontakt bo powiedziala ze nie mozecie byc razem - widocznie ma chlopaka i uwaza ze tak bedzie lepiej, zanim ty sie zakochasz na powaznie. wiec czego ty chcesz? dlaczego ona ma sie starac o ciebie bo ty winy w sobie nie widzisz? a co zrobiles jej cos ze sie przestala oddzywac? co? ty jestes jakis dziwny typ

kobietka czy ty czytasz to co ja pisze ? lepiej idz spać ?

Gość tuptuptuppp
up

Gość obiektywna86
MOZNA!!!!!