Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selena_

Mój facet gangster...

Polecane posty

Gość selena_

Otwieram ten topic dla wszystkich dziewczyn których chłopacy/narzeczeni/mężowie są gangsterami. Sama jestem w takiej sytuacji i jest mi z tym bardzo źle. Mój facet jest dla mnie czuły , opiekuńczy kocha mnie i szanuje , rozpieszcza drogimi prezentami ale wiem też że ma dużo na sumieniu.... Najgorsze jest to że ja go naprawde kocham! Nie potrafie go zostawić bo jest milością mojego zycia... Jesteśmy razem od 4 lat i jest nam wspaniale...Jestem w sytuacji bez wyjścia bo wiem ze on nie skończy z gangsterstwem , rabowaniem banków ,praniem brudnych pieniedzy , bójkami , szantażami i zastarszaniem innych.Wiem też z pewnych źródeł że zabił on mężczyznę który mu groził. Siedział za to 6 miesięcy ale wyszedł za kaucją (przekupił sędziego). Morderstwa , szantaże i wyłudzanie pieniędzy to jego drugie życie , drugi świat... Boje sie tylko tego co będzie dalej...Boje się przyszłości z każdym dniem coraz bardziej...

Gość pisze po d pomarańczowym
bo sie boję,ze napuścisz na mnie swojego gangstera. nie słyszałam zeby było głosno o napadach na bank a jak już było to po niedługim czasie znaleziono sprawców wiec myslę ze cie nieco fantazja poniosła

Gość dziewczre
chłopacy no kuźwa laska poczytaj słownik co

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
a wiesz,że cie zdradz????

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
a

Gość besnadzieja
Jak bedziesz chciala kiedys od niego odejsc, to zleci komus twoje zabojstwo:O Ale dalej sie podniecaj facetem GANSTEREM:D

Gość teraz ci to przeszkadza
ale drogie preenty ci nie smierdzą? Kurwa ktos taki jak ty powinien isc siedziec również za paserstwo,ukrywanie mordercy,złodzieja i ganstera. Pewno słodki chłopaś i nic ze dla rozrywki gwałci kobiety,przeciez wazne ze ty masz kase no nie??? Spadaj stad bo nie recze za siebie

Gość selena_
On nie rabuje banków codziennie , każda akcja jest długo i dokładnie przygotowywana... Gdyby to nie była prawda to nie traciłabym czasu na wypisywanie bzdur bo zapewniam cię że mam ciekawsze rzeczy do roboty... Chciałam poprostu podzielić sie z wami moim problemem bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać.. Nikt nie moze wiedzieć że on jest gangsterem bo poszedłby siedzieć na baardzo długo a ja bym się chyba zabiła z rozpaczy... Nie wiem co będzie dalej , boję się każdego następnego dnia boje się że w końcu ktoś go zabije... ;((

Gość selena_
teraz ci to przeszkadza - nikomu nie życze żeby spotkało go coś takiego jak mnie... nie odejde do niego bo go za bardzo kocham a poza tym... chyba jestem w ciąży... ;((

Gość to jest prowokacja
a jak nie to twój misiu powinien rozbić ci ryja o beton i razem z 5 kumplami rozerwać ci dupę na wylot za opisywanie na publicznym forum jego wyczynów, debilko

cztery lata zyjesz w dziwnym zwiazku i ci to pasuje ale teraz byc moze go szukają i nagle wyrzuty sumienia cie ruszyły..porazka

Gość cynek
jak sam rabuje banki to zwykły "żołnierz" z niego"złodziej" nie gangster..chyba za duzo filmów sie naogladałas..a poza tym jkabys miala kolesia gangsta to bys wiedziałą ze nie wolno nikomu o tym mowic ani pisac..co ty myslisz ze trudno cie namierzyc???głupia psita..jsli jest prawdziwym gangsterem to cie zabije za takie wypisywanie..debilko

he he jest tak tepa ze nie wie iz mozna ja namierzyc po ip komputera:P

Gość xjnkslajdklasjd
pogadaj z kumpela lepiej a nie pisz na forum bo wcale nie jestes taka anonimowa

Gość selena_
mój chłopak ze swoimi koleszkami ganksterami ostatnio napadli na transport przewożący paprykarz szczeciński

wy wszyscy jestescie debilami. nie potraficie odroznic najprostrzej zmyslonej historii od rzeczywistosci, za duzo klanu sie naogladaliscie w zyciu

Gość alimenciarze
wlasnie gangsterzy maja takie glupie babki , ktore nie maja nic procz urody

Gość xjnkslajdklasjd
jak to jest podszyw to pewnie policja zaraz namierzy ip

Gość idz stad

Gość xjnkslajdklasjd
nie pisz o takich rzeczach na forum...

Gość cynek
no to dałas popis a czy ten chłopak niby gangster wie jaka słaba psychicznie ma panne?na dodatek sobie cos ubzdurała..chyba masz nudne zycie w domu przy garach i mezem który woli tv niż ciebie..

Gość selena_
"Czasami śmierć jest lepsza niż miłość..." Dobrze , już nie będę... ;(

Gość selena_
Mój chłopak rucha mnie w buzię i krzyczy, że jest HE-MANEM :)

Gość a ja mam urlop
weź laska spierdalaaaaj:) ale żeś mnie rozbawiła.... no gangster jakich mało po prostu :) idź się na głowę lecz... po prostu Al Capone, no ja nie mogę :)

Gość selena_
Mam na imie Asia i mam 12 lat. Jestem głupia i dlatego wypisuje takie bzdury na forum. Usuncie topic.

Gość hornyyyy
ej a jak ja np. napisze że obrabowałem posterunek policji i naplułem na gliniarza to też mnie namierzą?? :D

Gość za późno dziecko
pewno juz zgłoszono to na policje:P

Gość hornyyyy
taa...i jesteś poszukiwana... pewnie w faktach bedą niedługo o tym mówić... UCIEKAJ Z KRAJU KOBIETO!!:D

"fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego...."