Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczesliwa_narzeczona

Prosze o rade fotograf

Polecane posty

Gość zolwikk
o jezu masakra. jak tam laska strasznie cyckami i gola dupa swiecila. niesmaczne jak na foty slubne:/

Gość zolwikk
zdiecia z pleneru tez okropne.. no ale jak uwazasz. ale sadze ze nie ma w nich niiicc ladnego

zolwik :) to juz od fotografa nie zalezy, tylko od laski - niektore maja takie odchyly, ze chca byc fotografowane w dniu slubu w bieliznie ;) zycie mamusie oszukasz, tatusia oszukasz, ale zycia nie oszukasz ;) czy jakos tak to bylo ;)

Gość zolwikk
ja juz wszystkie galerie obejrzalam. i powiem szczeze. nie chcialabym tego fotografa nawet za free. powaznie. jakie sbrzydkie te zdiecia. ale wiadomo ze ile osob tyle gustow.

Dzieki za opinie:) Tak wesele mam w 2009 ale chodzi mi tylko o plener wiec moze nie bedzie tak trudno znalezc ( wkoncu to nie musi byc w sobote:) ) mnie sie jego zdjecia spodobały, ale chyba musze sie jeszcze zastanowic...

Gość haaaaallllooooo
Beznadzieje te zdjęcia panny młodej w gatkach - ciekawe co na to pan młody - trochę to żenujące, a zdjęcia pana Radosława takie sobie - chyba nie bardzo radzi sobie z balansem bieli. Jakoś mało par...

Gość myaja
szczesliwa_narzeczona -> :) witam:) zdjecia sa popostu normanle:) ja tyez mialam starszny problem z dobraniem fajnego fotografa a zmiescic sie z budżecie;) oj tak.. to nie lada wyzwanie!:) ... a tak z ciekawosci to ile fotograf chce za sesje?

Gość zwariowanapannamloda
bedzie Ci ciezko zalatwic fotografa na 2009 rok. Ja juz zdecydowałam. Zobaczymy jak to bedzie. Ale sukienki nie mam:/tzn nie moge sie zdecydowac....

Gość szwadronierka
Nie podoba mi się ten fotograf. Wiele nieostrych zdjęc i do tego te szumy. Poszukaj innego, lepszego:)

Gość bfd bdf
Szczęsliwa -Niektóre (szczególnie czarno białe ) niezłe, jakby fotoreportaż, ale te przygotowania - żenada. Plener też trochę taki sztucznawy.

Gość panna młoda po raz drugi
Taka mała wredna - wszyscy których podałaś są super! Dobrze że ostatnia z Wawy - biorę ją :D

Gość muszka owocowa
Koszt jastala to ok 3500-4000/2009

Ten drugi - Marcin Bittner - nic specjalnego. Ładne ale nie porywają.

jastal to jeden z polskich fotografow WPJA,wiec sie ceni.zdjecia artystyczne,aczkolwiek ja uwielbiam styl Pani Kaliny:)

Taka Mała Wredna - orientujesz się moze ile bierze ta pani Marta Potoczek?

wydaje mi sie ze to Tobie i przyszłemu mezowi powinny podobac sie zdjecia a nie babom (sory za wyrazenie dziewczyny ;) ) z forum. mnie sie P. Bittner podoba. a przeciez mozna przed slubem z fotografem ustalic na czym bardzo nam zalezy.

Niby tak ale ja sie zupełnie nie znam na tej technicznej stronie, na jakosci zdjec:( a tu dziewczyny pisza o balansie bieli, nieostrosci itd wole zapytac i poznac opinie innych dziewczyn, ktore albo juz przechodzily przez wybor fotografa albo sa w trakcie poszukiwan:)