Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciszej mi tam

Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym- PAMIĘTA KTOŚ?

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa
serial nie był chory - był naprawdę dobry. Oddawał ze 100% prawdą rzeczywistość tamtych lat. Brak kasy, chęć zabłyśnięcia, zrobienia kariery - w wydaniu polskim. Smutna, prawdziwa rzeczywistość. Za ten serial to by Oskar się należał... Żeby go zrozumieć trzeba umieć czytać trochę między wierszami. A zrobiono go naprawdę dobrze... Aż żal mi się robiło tych ludzi... kobieta po 40, co opowiadała w jednym z odcinków, co by zrobiła, gdyby miała tak 20 zł...

Gość huahahahha ale polew
oskar buhahaha chyba ktos sie nacpal

Gość aJKDFJK
oscar za to ze byl 100 procent prawdziwy!!!!!!!to nie avatar w ktorym zabili go i uciekl lecz polska rzeczywistosc kretynie.

Gość ukropek
mirek i joanna nie sa po rozwodzie, widziałam ich na dniach trzymajacych sie za reke. Calowali sie i widac ze sie kochaja.

Gość ogladam te powtorki sa zalosne
a zarazem smieszne.

Gość wypowiedzi
jasne ze załosne...wszyscy sa tam załosni.dziewczyny zamiast pojsc sprzatac wolały za 30 zl plywac w kisielu i pokazywac sie nago...malo tego byly jeszcze obmacywane przez koleci którzy tam wskakiwali z dyskotek

Gość ogolnam
m naturalny zajmuje sie wyjazdami dziewczyn za granice. Okłamuje je ze będą tancerkami/hostessami a okazuje sie ze trafiają do domów publicznych.

Gość sdwefrgthyjuki
jestem z Łodzi i naprawde wstyd mi ze takie cos mieszka w moim mieście.Duzo rzeczy nie wiecie ale powiem wam tylko jedno ze to normalny burdel i nie ma tam nic fajnego.Poza tym niestety w duzej mierze byly to kobiety bardzo biedne co oczywiscie nie tłumaczy tego co robiły.Facet to chodzace zero,wymyslił sobie ze bedzie Heffnerem-żal.

Gość alkslkdkvb
wlasnie nakrecili dalszy ciag tej ballady zwiastuny sa na www.balladafilm.pl

Gość dziwie sie wam,ze........
tak sie zachwycacie tym obleśnym typem i tymi dziwk..mi ale widocznie poziom intelektualny ludzi na kafie jest równy zeru.

Gość Liselotte
ten serial był bardzo dobry o ludzkiej głupocie, nadziei i beznadziejnym życiu. I o bezczelnym cynizmie alfonsa Czarka i tych "Naturalnych" bezwstydnie wyzyskujących te biedne dziewczyny. Ponure i prawdziwe.

Gość saraaaaaa
Najlepsza była Monika Sypniewska i jej mamusia Alina:) Ten program ukazuje nasza szara rzeczywistość;/ Głupie córeczki jeszcze głupszych rodziców

Gość tooshi
up up up...wiecie co się dzieje z dziewczynami?? jestem bardzo ciekawa, szczegolnie co slychac u mamy moniki, która tak walczyla z monczykiem i nie chciala puszczac moniki na walki w makaronie:)

Gość brzózzzka
Ja też to oglądałam, tragikomiczne to było, byłam wtedy w liceum.

Gość teguila76
a jak wygląda teraz sylwia ? nigdzie nie ma jej zdjęc?

Gość teguila76
aaa... i jeszcze macie może zdjęcie małgosi od siorbiącej mamusi ?

Gość gość
Mończyk nie żyje. Naprawdę miał na imię Stanisław.

Gość gość
A Joanna Naturalny prowadzi blog i kanał na YT.

Gość lillallalla
Nie wiem, co się z nimi teraz dzieje. Joanna Naturalny nazywa się Joanna Balaklajewska, mieszka w Niemczech (wcześniej mieszkała w Nowej Zelandii) i promuje wegetarianizm i takie tam. Ogólnie kompletnie się zmieniła, nie przypomina tej Joanny z filmu. Twierdzi, że wizerunek był na potrzeby programu i po prostu udawała. Nie wiem co z resztą dziewczyn. Ewa (Klaudia) podobno prowadzi restaurację we Włoszech, ma synka i miewa się świetnie. Mończyk nie żyje, ale to już chyba wiecie.

Gość gość
Właśnie zaczęłam oglądać od 1 odcinka i może nie powinno się mówić źle o zmarłych,ale pojj****y był ten Mończyk,obmacywał te dziewczyny i w ogóle masakra :O