Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silvia20

On siedzi w pudle,a ja umieram z tęsknoty

Polecane posty

Mój Łobuz poszedł siedzieć w Listopadzie 2008.Tak wiem,nie ma się czym chwalić.Do niedawna walczyłam o jak najniższy wyrok dla Niego.nie spałam,mało jadłam,załatwiłam adwokata...Jest już wyrok,a ja runęłam.Nie potrafię przestać za Nim płakać.Muszę żyć ale nie potrafię.POMOCY,BŁAGAM!!!

Gość też mi się to nie podoba
Za co siedzi?

Gość Aliza773957853
powiem po sobie czekalam 11 lat wyszedł i stwierdził że nie ma pieniedzy na utrzymanie. Przykro mi Kochana mi było ciezko bardzo tym bardziej że w ciazy bylam. Musisz dac rade jeśli poszedł na dłuższy okres siedziec nie ma co czekac ludzie wychodzą starsznie odeminieni z tamtad :(:*

Nie wątpię,że jest ci ciężko ale żyć trzeba dalej...

Gość mój też siedział ale miesiąc
dla mnie to było nieskończenie długo i nie mogłam się odnaleźć w tej trudnej sytuacji. Dobrzejest się wypłakać, to pomaga. Ja robiłam to w samotności, nocą, żeby nie zadręczaćnajbliższych swoimi problemami.

Jesli wart jest czekania to bym czekala,zanim sie obejrzysz to twoj bedzie staral sie o przedterminowe zwolnienie a poltora roczku zleci jak z bata strzelił :)

Gość Aliza773957853
dobrze napisane zastanow sie czy jest wart Twojego czekania Dasz rade

Płaczę non stop!Strasznie tęsknię!Widzenie 1 raz w miesiącu na 1 godzinę to za mało!!!Obiecał,że będzie pisał co kilka dni.Tak było,ale teraz mijają 3 tygodnie od ostatniego listu!ja oszaleję!Nie mogę spać już od tygodnia!Jest wart wszystkiego,co najlepsze!Przysięgam na Boga!!Moja family ma mnie już dość.Olewają mnie,ale wiem,że to taka metoda.Bo jak będą mnie głaskać i użalać się nade mną,to będzie gorzej-moja mama tak mówi.Dziękuję za Wasze wsparcie!

P.S.Mój ukochany łobuz jest recydywistą,więc raczej za półtora roczku Go nie zobaczę :( Tylko za 2 lata przy dobrych wiatrach.Musi odsiedzieć 2/3 kary :(

Gość też czytałaś cosmopolitan
o ja pierdolę widać mocno go kochasz skoro będziesz czekać. albo masz nieźle powalone w głowie. wiedzieć że normalnie nigdy nie będziecie żyć i chcieć tego... podziwiam.

Może mam powalone w głowie...Nie wiem...Już niczego nie jestem pewna...Ale ten człowiek wyciągnął mnie z bagna,dał wszystko,co najlepsze i traktował cudownie...Dla Niego warto to przeżyć.Wiem,że On zrobiłby dla mnie to samo.Czuję się jak taki bez mózg.Nie kontaktuję,nie umiem się na niczym skupić,zaniedbałam swoje sprawy,żeby go ratować.Najgorzej jest być tam,gdzie byliśmy razem...A czas się ciągnie.Nie potrafię stanąć na nogi.

Nic,idę sobie zrobić kawę.Kolejna nocka w plecy...Raz jeszcze dziękuję.

dziewczyno jak to recydywa to masz dwie możliwości, albo odejsc, co bedzie chyba najlepszym rozwiązaniem, albo uzbroic sie w cierpliwośc, bo jak to juz drugi raz, to może byc trzeci, czwarty i następny, a ty znowu będziesz sama, więc zacznij sie przyzwyczajac.

mariannoklusko! To jest trzeci raz.Jest mi wstyd...Jednak to pierwszy przy mnie...Miało być inaczej...Zaryzykuję!Zle zrobił,wiem.Nie chcę Go usprawiedliwiać ale kocham Go nad życie i poczekam.Mam do siebie żal,że Go nie zatrzymałam.Że nie poczułam nic,co mogłoby Go zatrzymać.Najgorszy był ranek,gdy obudziłam się sama.......

nie zatrzymałąbyś chociaż byś stanęłą na rzęsach, skoro to juz trzeci raz a woli krasc niz isc do pracy, to daj sobie dziewczyno spokój, nic z niego nie bedzie, stamtąd ludzie wychodzą jeszcze bardziej spaczeni, a koledzy podpowiedzą jakieś nowe cwańcyki i co będziesz żyła na pół w więzieniu. zastanów się póki jeszcze możesz.

Dziś już wiem,że bym Go nie zatrzymała.Powiedział mi to na widzeniu.Jednak nie fajnie śpi się z poczuciem winy,że mogłam to przewidzieć.Pracował,nawet legalnie...Jednak mięliśmy zadłużone mieszkanie,a za to włamanie miał dostać 30 tysięcy.Poza tym,chcieliśmy się pobrać...Wiem,skopałam sobie życie.Po raz drugi z resztą.Boję się,że to się samo wypali nawet,jeśli będę się starać.Wiem,głupia jestem.Chcę tylko wiedzieć,jak to przeżyć,jak stanąć na nogi.Będzie,co ma być...

Gość dsdfsds
Prosze was tylko , jak sie pobierzecie to nie miejcie nigdy dzieci .

no nie koniecznie będzie co ma być, bo nasz los zależy od nas. i tak zrobisz co bedziesz musiała, ale jak moge ci cos poradzic, to znajdz jakąs prace i usamodzielnij sie i zastanów sie nad tym czy warto marnowac zycie dla takiego faceta.to nie jest pierwszy raz bo wtedy dało by sie to jakos wytłumaczyc.

Gość dsdfsds
To nic milego miec ojca w wiezieniu , podobnie jak bycie samotna matka z pietnem zony zlodzieja , wszyscy beda uwazac was za patologiczna rodzine

Mam pracę,samodzielna też jestem,chociaż czasami jest mi ciężko...Brak mi wsparcia.Wszyscy oczekują,że dam radę,kopnę się w du...ę i będę zadowolona z życia.Mam dość tego udawania!Wiem,rozsądnie byłoby Go olać-w końcu sam sobie na to zapracował,ale ja tak nie potrafię.On mi nigdy nie odmówił pomocy.Milion myśli...

Gość slusznie
ze siedzi, jak wyciagal grabie po cudza wlasnosc to powinni mu je upie r dolic przy samej dupie. je bany ciul teraz siedzi za nasze pieniadze, wszyscy w pierdlu powinni tyrac na siebie, inaczej zero zarcia i publiczna chlosta do tego!

zrobisz jak uważasz, moje zdanie znasz, jestes dorosłą i to twoja decyzja, wiem ze nie jest łatwa, ale ile razy będziesz dawac szanse i potem cierpiec?????

Jak możesz tak pisać?tobie też powinni upierd...łapy,że piszesz takie rzeczy!Pewnie żal ci du..pę ściska,że za tobą nikt nie tęskni ty nieczuły łachu! I uważaj na słowa! Jak szukasz ciula,a do tego jeb..an..ego,to proponuję iść do łazienki i zerknąć w lustereczko.Chociaż ja bym na twoim miejscu je stłukła,żeby nie oglądać takiej wrednej mordy!Ch..uj ci do tego,kto na Niego robi,bo na pewno nie ty.Takich nieczułych cw..eli .. jak ty powinni chłostać.Co,dz..iw..ka nie dała i teraz sie wyżywasz na mnie?Niezły patent!

Gość do silvia
co się rzucasz jak prawda to jest? Rzuć go póki możesz...

mariannoklusko!dziękuję za Twoje wypowiedzi.Dużo mi dały.szanuję Twoje zdanie,chociaż pewnie będę na Niego czekać.Życzę Ci wszystkiego dobrego.I innym dziewczynom również.Trzymajcie się.Spadam stąd,bo ten jeden śmieć mnie wkurzył,a awantura z niedoróbkiem to ostatnia rzecz o jakiej teraz marzę.Ja tu wrócę.Dzięki raz jeszcze dziewczyny i dobranoc!!! MIŁOŚĆ JEST WIECZNA!!!!!

Gość slusznie
:D:D:D trafil swoj na swoja...nie dosc ze pusta i naiwna to i glupia jak but pewnie jola rutowicz to twoja idolka :D:P kretynka :D

Gość dobranoc*
---------> słusznie, masz całkowitą rację........