Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silvia20

On siedzi w pudle,a ja umieram z tęsknoty

Polecane posty

Gość glupich nie sieja
:o

Silvia podziwiam Cię, mimo iż muszę przyznać rację mariannakluska. W sumie, moze o to chodzi zęby dawać szanse, może sie zmieni Twój łobuz, tego nie wiadomo. Zrób jak Ci serce dyktuje, skoro go tak kochasz, masz siłę, to czemu nie? Każdy w życiu robi jakieś głupstwa, większe lub mniejsze. Pozdrawiam

Silvia podziwiam Cię, mimo iż muszę przyznać rację mariannakluska. W sumie, moze o to chodzi zęby dawać szanse, może sie zmieni Twój łobuz, tego nie wiadomo. Zrób jak Ci serce dyktuje, skoro go tak kochasz, masz siłę, to czemu nie? Każdy w życiu robi jakieś głupstwa, większe lub mniejsze. Pozdrawiam Głupstwo można zrobić raz ale nie trzy razy to samo, z tego co pisze Silvia, dobrze mu z tym i nie chce sie zmienic. Ja na jej miejscu poważnie zastanowiła bym się nad tym związkiem, bo narazie są to tylko kradzieże, ale z więzienia człowiek wychodzi tylko gorszy, wiec nie wiadomo co mu jeszcze do głowy wpadnie, a po odsiadce moze byc różnie. Sorki ale uważam że ten chłopak wcale cie nie kocha, bo gdyby cie kochał był by z tobą a nie za kratkami.

Gość ale macie zryty beret idiotki

czyli kolezanka Sylwia chce nas przekonac ze zlodziej to taki sam facet jak ten ,ktory codziennie wstaje do pracy???ktory brzydzi sie zlodziejstwem i bandytyzmem????patologia....

Gość ja to myślę
że boi się jego zemsty jakby go rzuciła, normalka

a siedz sobie i placz za zlodziejem, idiotka...