Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Wybrałam suknię ślubną! Podoba Wam się?

Polecane posty

Gość yyyyh
Do tej sukni trzeba być szczupłą - przede wszystkim brzuch. A Ty chyba jesteś w ciąży? I masz tylko 20 lat?

Gość pipopipokkkk
wyglada jakby ja ktos tasmą samoprzylepną poowijal

Gość kopara sza
a mi się podoba

Gość yyyyh
Ogólnie suknia jest fajna dla kogoś kto ma sylwetkę "syreny" tzn ładną talię...

nieprawda, nie macie pojecia jak ona wyszczupla! Od roku nie widzialam u siebie takiej figury jaką mam w tej sukni! Wcięcie w talii, płaski brzuch! Przed tą suknią przymierzałam kilkanascie sukien i w zadnej nie wyglądałam tak cudnie jak w tej.

Gość wlasnie te suknie
takie niby poobwijane sa najmodniejsze w tym sezonie, to kolekcja 2009 :) moja siostra kupila taka podobna z madonny i one niesamowicie wyszczuplaja!!!

Gość yyyyh
Spoko jeszcze ściśnij się gorsetem bo będzie Ci potrzebny. Trochę czasu zostało do ślubu - brzuch z racji ciąży mocno urośnie, więc ok.

A ile dałaś kasiorki i gdzie kupiłaś?

Gość yyyyh
Tylko dziewczyno zastanów się poważnie, bo to może być kasa w błoto. Moja kumpela też tak miała i kupowała sobie na tydzień przed weselem drugą suknię. Jesteś w 4 miesiącu, podczas wesela będziesz w 6 - taka sukienka wtedy na pewno nie będzie na Tobie dobrze leżała!

Nie bój się, nie kupię takiej, bo jestem za chuda na nią i nie podoba mi się, tylko chciałam się zorientować jakie ceny w jakich rejonach mniej więcej.

poza tym czy ciąża to jakaś katastrofa?! Jestem dumna z tego, ze zostanę matką, tym bardziej, ze długo się staraliśmy o to maleństwo i nie zamierzam tego ukrywać.

Gość yyyyh
Nie no spoko podziwiam, mając 20 lat i będąc w ciąży musiałaś się zacząć starać w wieku 15 lat skoro to tak długo trwało. A tak na poważnie skoro to wypożyczenie to się zapytaj może będziesz mogła zmienić model jak jednak na tydzień przed się okaże, że już nie pasuje.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dlaczego nie widze tej sukni ?????????????????????

Gość yyyyh
Moje gratulacje i wszystkiego najlepszego!!! A z tą suknia to była szczera i życzliwa rada. Ona opina dokładnie brzuch i całe biodra, może nie być problemu, a może być.

u mnie ten tiul zaczyna sie od bioder, a nie pod biodrami gdzie u modelki na zdjęciu, poza tym w biodrach nie jest juz taka dopasowana jak u modelki na zdjeciu.

Gość yyyyh
Nie no spoko. Na tym zdjęciu Twoim widać, że suknia ma sporo kryjących fałd, więc jak na 4 miesiąc to będzie ok. Poza tym najwęższa jest pod biustem, który Ci się jeszcze powiększy, więc będzie bardzo seksi.

ja mam 85D bądź juz teraz E i dlatewgo bede musiala miec dorobione ramiaczko wokół szyi bo mam za cieżki biust :P tak doradziły panie w salonie

mi sie ta suknia nie podoba w ogole, widzialam owszem ladne suknie z pronovias, ale bardzo ciezkie sa - kolekcja 2009 najwazniejsze, zebys ty sie dobrze w niej czula, bo to Wasz dzien ;) wszystkiego najlepszego dla Was i dzidziusia :)

Gość yyyyh
No to panowie nie będą mogli od Ciebie oderwać wzroku! Ta Twoja suknia jest inna niż u modelki. Ja zawsze wybieram taki model jak ma właśnie ta modelka, bo moim atutem jest tylko talia niestety. Biuścik malutki: 65D...buuu

oj laska jedz wszystko z majonezem, nie ruszaj tyłka i rób brzuszki żeby brzucha nie zapaskudzić :P W sumie to ja zawsze miala duzy biust, ale powiekszyl mi sie onn od kiedy zaczęłam "napadać" na majonez :P

Gość ewelinus
wygladasz beznadziejnie pisze szczerze. a jak powiekszy Ci sie jeszcze brzuch to w ogole bedzie kosmos. spojrz na modelke na zdjeciu potem popatrz na siebie roznica kolosalna