Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Wybrałam suknię ślubną! Podoba Wam się?

Polecane posty

Gość yyyyh
wrozka niby dobre rady, ale nie do końca. Człowiek chce zawsze ideału - zachować rozmiar 36 i mieć duży biust, a tak trudno. Tyć raczej nie będę jestem już po 30-stce, więc chcąc być atrakcyjną nie mogę. Poza tym musiałabym wymienić wszystkie ciuchy z całego życia!

Gość ewelinus
za[pytalas czy sie podoba! jedym sie podoba a innym nie co mam ci mowic ze wygladasz zajebiscie itd jak tak nie jest. mamy ci tu wszyscy cukrowac jak to slicznie wygladasz.

Gość beataaaaaaa
A mi się podoba, nawet bardzo:) Modelki zawsze wyglądają idealnie i nie ma co się do nich porównywać! Tym bardziej, że to zdjęcie jest po przeróbce w photoshopie itd itp. Media zawsze kręcą się wokół wychudzonych kobiet, a mi się do nie podoba:) Gratulacje z okazji ślubu i dzidziusia:) Tez mam 20 lat i marzę o ślubie, ale jeszcze nie teraz;)

Gość ewelinus
w dupie sie wam juz drogie dwudziestki poprzewracalo. w ciazy i o 01:13 jeszcze przed komputerem

Gość chaccaroni macaroni
jezu to straszne. roznica pomiedzy suknia na tobie a na modelce jest kolosalna. na modelce wyglada cudnie. na tobie jak zwiniety bandaz. i jakos tak nie wiem... pogruba cie !! wyglądasz jakby twoje biodra mialy 120 cm. jesli tobie sie podoba to ok, ale bardziej przeraza mnie fakt oszustw w katalogach slubnych. jakby nie dosc bylo photoshopu w kazdej dziedzinie zycia :(

Gość ewelinus
chaccaroni macaroni - brawo widze ze rozumiesz zasady forum. Szczerosc to podstawa

ewelinus widzę, ze jednak ty nie widzisz jednej zasady forum:) numer IP uzytkownika ewelinus i chaccaroni macaroni jest identyczny:)

Gość ewelinus
chyba ci sie cos przysnilo. to niemozliwe

Gość beataaaaaaa
Ja nie jestem w ciąży;) a o ślubie marzy chyba każda kobieta, która jest w stałym związku i wie, że to ten. A co do siedzenia o 1 to zostawię to bez komentarza...

Gość ewelinus
pomyslalabys o dziecku troche pozno a Ty jeszcze siedzisz

laska ja jestem dopiero w 10 tygodniu ciązy, wiec jesli nic ci nie wiadomo na ten temat to poczytaj:) Nie wiem jak mogłabym dziecku pomóc w takiej sytuacji:)

Gość ////////
niestety ..... Nie! .... po prostu jest bez wyrazu jak tysiące sukien za 8 stów w salonach Pścimskich.

Gość purpleday
A mi się bardziej podoba suknia autorki a nie modelki. Wróżka chrzesta wygląda ładnie i proporcjonalnie, mam nadzieję, że przez 2 miesiące brzurzek dużo nie urośnie i będziesz śliczną panną młodą :) Co do ramiączek- to ja bym do tej sukni przyszyła dwa cienkie a nie jedno na szyję. Bardziej mi tam pasuje :)

Generalnie nie gustuję w sukniach tego typu... Ale Ty autorko wyglądasz w niej naprawdę ślicznie :) Bardzo proporcjonalnie i elegnacko :) I myślę że z ramiączkiem bedzie jeszcze ładniej. NIe przejmuj się chamskimi wypowiedziami, najwazniejsze zebys Ty sie dobrze czuła w tej sukni, bo naprawde jest piękna :)

Generalnie nie gustuję w sukniach tego typu... Ale Ty autorko wyglądasz w niej naprawdę ślicznie :) Bardzo proporcjonalnie i elegnacko :) I myślę że z ramiączkiem bedzie jeszcze ładniej. NIe przejmuj się chamskimi wypowiedziami, najwazniejsze zebys Ty sie dobrze czuła w tej sukni, bo naprawde jest piękna :)

Gość dasssks
Ta suknia to jest absolutna porażka. Jest po prostu paskudna, wyglądasz w niej niezgrabnie i grubo. A jak do tego ma dojść rosnący brzuch - to już całkowita porażka.:(

Gość wiem o czym mowa
a mi sie bardzo podoba. sama kiedys chciałam taką ale nigdzie nie mogłam znalezc czegos co sobie wymyslilam a nie chcialam szyc. Piękna jest :)

To raczej normalka, że sukienka inaczej wygląda na modelce, a inaczej na Pannie Młodej. Wyglądasz w niej przede wszystkim kobieco. Patrząc na fotkę rzeczywiście można odnieść wrażenie, że ten fason pogrubia, ale w realu pewnie jeszcze lepiej w niej wyglądasz, bo jak wiadomo fotki pogrubiają!

Gość zaba mala zaba
ale zwroccie uwage ze modelka stoi bokiem a to tez ja wyszczupla, mi sie sukienka podoba... ja swoja bede wybierala za pol roku

uwierzcie, ze ona mnie serio wyszczupla, bo mam conieco wiecej w niektorych miejscach. a w kazdej innej wyglądałam jak nadęty balon , i do tego biały pogrubia. a czarny przeciez wyszczupla..

Gość jussa
na modelce mi sie podoba,na tobie niestety nie.Nie wygladasz w niej korzystnie moim zdaniem

prawda,ze na profesjonalnych zdjeciach z odpowiednia oprawa praktycznie kazda suknia wyglada pieknie.

Gość jhbjgjkgkuk
wiesz lepiej by było gdybyś pokazała się w kilku sukniach mi się ta suknia na Tobie nie podoba, uważam że Cię pogrubia, a;e najważniejsze że Ty się dobrze w niej czujesz:D i gitara:D

Gość purpleday
a skąd wiecie, ze ta suknia ją pogrubia? Widziałyście ją w normalnych ubraniach lub nago?

wszelkie marszczenia i szczypanki zamiast maskowac ,uwydatniaja.moja opinia nie byla skierowana do autorki tematu tylko ogolnie.