Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara__-

Poszukuję dowodów na NIEistnienie wampirów!

Polecane posty

Gość Klara__-

Jak jesteście tacy mądrzy to mi udowodnijcie, że wampiry nie istnieją, bo ja właśnie przed chwilą gadałam z jednym.

Gość sadsadasd
ja wierzę w wampiry:)

Gość rewrwewe
nie ma takich dowodow. Wamiry byly jesli mozna na nie patrzec jako na jednostki ludzkie sycace sie ludzka krwia, kanibalizmem ale czy jako stwory mityczne? szczerze watpie.

Gość no co ty nie wiedziałaś
że wampiry istnieją?! ignorantka

Gość szczerze zaciekawiona
rewrwewe , a czy mozesz coś więcej na ten temat napisac? Bo to bardzo ciekawe...wszyscy wmawiają mi, że wampiry to fikcja a ja też osobiście w nie wierzę :D:)

Gość rewrwewe
naczy ja nie znam sie.. nigdy nie zglebialam tego tematu mowiac szczerze.. Ale wiem,ze ludzie mieli w tym kierunku pociagi od zawsze: picie krwi, kanibalizm itd. Moge podac przyklad ok?

podaj:D

Gość paulai
no tak tylko że kanibal to nie to samo co wampir...ejj mylicie pojęcia:|

Gość rewrwewe
wiecie co to jest jednostka maszycka? to stanowisko z gornego paleolitu znajdujace sie w poludn. czesci Ojcowskiego Parku Narodowego. Jest to stanowisko niezwykle bo zawiera oprocz artefaktow szczatki 16.osobnikow z widocznymi sladami jakiegos fatum najprawdopodobniej kanibalizmu czy cos w tym rodzaju. Byc moze z nastapilo zderzenie dwoch kultur i jedna z nich (byc moze grawecka?) zamordowala lub nawet (hipoteza) dla kultu wytoczyla krew z pokonanych. O wampirach kraza legendy to temat fascynujacy. Niektore plemiona afrykanski praktykuja/wały kanibalizmu z rytualnym piciem krwi. Tu byc moze lezy źrodlo przypowiesci o wapirach. kto wie..

Gość rewrwewe
wie wiem kanibal nie rowna sie wamir ale ja wierze jak juz pisalam w nauke i probuje znalezc racjonalna odp. a nasówa mi sie taka,ze picie krwi to byc moze rytual dla jakiejs kultury... Nie wiem. :P pisze moje skojarzenia. Nie mam wyrobionego pogladu na ten temat

przypowieści? :D no to w koncu istnieją czy nie?:D

Gość satanistyczny mistrz wojny
Posłuchajcie Theatres des Vampires i Cradle of Filth Obejrzyjcie Wywiad z Wampirem mi wszystkie filmy o BLADE -WIECZNYM ŁOWCY MY ŻYJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość paulai
a cholera wie jak to z tymi wampirami w koncu jest ;d muszę blizej zainteresowac się tematem:D

Gość rewrwewe
na to czy istnieja czy nie nigdy nie dostaniesz odp. Moim zdaniem nie istnieja ale jak ktos wierzy-ok jego sprawa.

Gość rewrwewe
wreszcie ciekawe tematy na kafe a nie oglupiajace.

satanistyczny mistrz wojny - dobree :D:D:D

NAZE PLEMIĘ ODSTĘPCZE JEST OPISANE W KSIĄŻKACH CÓRKI ZŁA- ANNY RICE!!!!!! black metal to muzyka o nas!!!!! Vlad drakula-Vlad palownik naszym ojcem!!! W Transylwanii nasza kolebka!!!!

Gość polej jeszcze
jezeli chcesz wierzyc w wampiry to poczytaj sobie Nekroskopa :O bo o tym mozna powiedziec ze to rasa wampirow a nie te 'zwampirizowane' wymuskane eleganciki z wywiadu - dobry romans z dreszczykiem dla kobiet :O

Gość Klara__-
dziękuję za komplement 🖐️

Gość rewrwewe
polej jeszcze jezeli chcesz wierzyc w wampiry to poczytaj sobie Nekroskopa bo o tym mozna powiedziec ze to rasa wampirow a nie te 'zwampirizowane' wymuskane eleganciki z wywiadu - dobry romans z dreszczykiem dla kobiet -> to mam sie przekonac o istniesiu wampirow z romansidla? to chyba zart :/

Lord Vampyr i Vampiria to też nasze zespoły szerzące kult picia krwi No i Moonspell z piosenką Vampiria.... Tylko Buffy - postrach wampirów nie lubimy..... My jesteśmy wszędzie....

Gość polej jeszcze
to dlaczego piszesz do mnie ? moze przeczytasz posty jeszce raz i dowiesz sie kto o romansidlach pisal ? :O

Gość polej jeszcze
nie, chodzi mi o to: 00:51[zgłoś do usunięcia] satanistyczny mistrz wojny Obejrzyjcie Wywiad z Wampirem mi wszystkie filmy o BLADE -WIECZNYM ŁOWCY MY ŻYJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O pare postow wyzej :O umknelo ???

Nekroscpoa czytałem jakieś 7-8 lat temu Ani to przerażające, ani romansidło VAMPIRIC METAL- może nie jako gatunek, ale nurt w melodyjnym black/gothic metalu wymiata!!

Gość kinder metalówa
satanistyczny mistrzu wojny a Twilight lubicie? :D ja myślę, że Edward Cullen naprawdę istnieje i pewnie czyha na mnie :classic_cool::)

Gość polej jeszcze
bo necropskope to nie ma byc romansidlo :O jezu ludzie czy wy potraficie jeszcze czytac ze zrozumieniem czy juz w oggole na kafeterii wymagane jest tyle by sklecic literki ? :O

Gość rewrwewe
polej jeszcze nie znam takiich ksiazek, a posty satanistycznego czytalam niedokladnie a co to test z czytania ze zrozumieniem? :/ jak ci sie poziom nie podoba to wypierdalaj szlachto:/ a to,ze nie przywiazuje uwagi do niektorch postow to czyni ze mnie czy innych osob idiotke? komu jak komu ale nieskromnie powiem,ze mnie ubytku intelektualnego zarzucic nie mozna.

kinder metalówa- Ale..pospieszne wejście na you tube guzik dało- ? Ja znam tylko Twilight Ophera. Polej jeszcze- no o co ci chodzi????? Uważasz że ktoś tu wierzy w wampiry??? Zamulasz taką fajną dyskusję.... Co z tym Nekrosko[pem??? Książka jak książka- no faktycznie Anna rice pisze bardziej dla młodzieży- ale co z tego???

Poilej jeszcze wyglądasz mi na gimn. lub wczesne liceum po stylu wypowiedzi- necroskopa się niedawno naczytał i staje buńczucznie w jego obronie.....

Gość rewrwewe
:D