Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vampire

Faceci Ciapy - łączcie się czas dokopac całe reszcie

Polecane posty

Gość Vampire

Zakładam ten temat z dwóch powodów: 1. TAK błagałem, prosiłem, płakałem o powrót mojej ex 2. TAK potrzebuję czułości i uczuć Wiecie co wolę to, nie sądzę że brakuje mi jaj, facet powinien się szlifować i wybierać trudniejsze rozważania trudniejsze drogi i ostre zakręty, mówi o uczuciach choć wcale mu to nie na rekę , chodzi do kina choć nie chce iśc na ten film, mówi że mu jest źle i rani drugą osobę (wprawiając prawdziwa spiralę bólu obustronego:P) z nadzieję ze kurw... wszystko zmieni się na lepsze że zmieni świat (choćby swój), szlifuje się i zmienia ( zazwyczaj dziewczyny wyprowadzają na dobre - potem to sę rozumie a nie zawsze chce sie zmieniać) TRUDNA DROGA PEŁNA BÓLU TO DROGA FACETA Z JAJAMi a że przy tym się płacze - no kurw.... fizjologia robi swoje maszynami doskonałymi nie jesteśmy, walę że są tacy co sie nie przejmują i próbują się pozbierać układając nowe zwiazki. Walę to ja zawsze mnkne pod górę i mam coraz większe pzreczucie że skończy się to klęską totalną i nie sądzę przy mej świadomości i przy konsekwencjach podjętych decyzji że nie mam jaj, choć inni mają za ciapę! Jeśli zalezy Ci na kimś a nie na sobie to musisz mieć jaja inaczej kurwa kulka w łep - najbardziej tchurzalcza rzecz na świecie Kurw.... jeśli jesteś ciapą to się łączmy i nie dajmy - walić ortografię

Gość Vampire
Zapraszam do wypowiedzi równiez panie , ciekawe co wy o tym sądzicie

Gość Vampire
Cóż może jestem tylko ja jeden który tak myśli :P:P:P - psycholodzy byliby dumni

Gość skumaj sie z prawiczkami

Gość Vampire
wczoraj to zrobiłem:P ale dziękuję za radę, jesli jeszcze byś mógł/mogła napisac co o tym mysliszy byby luz:P Kobiety podobno gardzą słabymi facetami ciapami:P

Gość Vampire
No nikt sie nie wypowie :P:P:P:P aż taki pzrerażający temat :P

Gość Vampire
dzięki za pozdrowienia :P

Gość Vampire
szkoda ze nikt nie myśli podobnie jak ja:P ale cóż przynajmiej jestem unikatowy ... kurw... jak każdy :P

Gość Vampire
moze ktoś jeszcze coś napisze:P

Gość Vampire
Nie :P nie może być chyba ze to rozpiszesz:P

Gość Vampire
Dobreeeeeee :P:P

Gość Zadowolonaaa
Ja kocham taka ciape jak ty ponad zycie. :) trzymaj sie

Gość Vampire
hehhehehhehehe każda "kocha" :P:P:P szkoda że nie ta ajk ciapy oczekują :P

Gość Zadowolonaaa
rozwin temat. Co masz na mysli? Czemu nie tak jak ciapy chca? :D

Nie gardze, wrecz przeciwnie. Zawsze trafial mi sie albo twardziel, albo maminsynek. Dla mnie wlasnie tacy to dopiero ciapy. No bo jak nazwac kogos kto wiedzac, ze jego kobieta jest w ciazy, odwiedza ja tylko raz w tygodniu i nie obchodzi go, ze ona ma ochote na winogrona...

Gość Vampire
A to dobre, no ajk ciapy chcą znaczy sie żeby okazywały kobiety też czułość typu powiedzieć coś miłego jakiś kompement nawet skłamać (czasem facet kłamie aby było przyjemniej dziewczynie zcęsto anwet wierzy w te klamstwa ale to inna historia) poprostu aby Kobiety Kochały ciapę mimo ze nei jest atrakcyjny męski w klasycznym tego słowa znaczeniu i wogóle:P moje ex mnie zżuciła bo byłem za słaby i stawiałem tylko swoje problemy an pierwszym miejscu a nie jej a ona tez chciałaby sie wypłakać.... tylko nigdy nie chciaal mi se zwierzyć zawsze musiałem wypytywac godzinami aby wkońcu coś raczyła opowiedzieć :P

Gość Vampire
Kobiety zazwyczaj gardzą takimi cipami bo nie mają w nich oparcia:P ale ten przypadek o kobiecie w ciązy podbudowujacy - może i ciapy są potzrebne szkoda że moja ex nie potrafi tego tak zrozumieć

Gość Vampire
Pozatym naczytałem sie bzdur i uwierzyłem że jestem ciapą bo pisałem do niej kiedy nie chciała:P:P:P:P:P

sorki:P nie lubię formy z tąd sorki za ortografię:P ano właśnie to moja natura że lubie sie użalać ale mi pzrejdzie tak juz mam, potem zacznę znów podrywać, potem żalić itd. a z ex myślałem że jest ona ta moją jedyną tą na zawsze

ona nie wytzrymała i jej sie nei dziwię - mam trudny charakter, a po całym zyciu miłosnych porazek poprostu oczekuję czułości od partnerki... moze zbyt duzej

no pieknie to widac już kim jestem ile mam lat:P boże aby tu znajomi nie weszli:P

poprostu podałem swój ajkże unikalny adres mailowy:P:P i musiałem zmienic profil ale doszłem co i ajk:P:P:P no vampire to koniecznie czerń i granat nocy;)

a propos zmian u mie one zachodza bardzo bardzo powoli tak już mam, ale dla mojej ex byłem gotów sie zmieniać choć" Kobiety lubią zmieniac mężczyzn, ale przerobieni już im się nie podobają"

A tak wg. Ciebie co znaczy facet ciapa? Jeśli chodzi tutaj o okazywanie czułości, to nie nazwałabym Ciebie ciapa. Dla mnie ciapa to ktoś niezaradny życiowo, bez wyznaczonych celów. Z zasady wymaga się od faceta dbałości o takie dobra doczesne. Oj, sie jakoś wysłowić nie mogę :P