Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek197

zdrada?

Polecane posty

Gość marek197

Moj zwiazek ma prawie 20 lat, lecz od pewnego czasu widze dziwne zachowanie u mojej zony.Ja jako osoba dbajaca o to zeby w domu niczego nie brakowalo spedzam wiele czasu poza nim.Mamy w domu komputer z kamera.Mam prosbe , czy jest jakis program za pomoca ktorego bede widzial co sie dzieje u mnie w domu(oczywiscie taki zeby zona nie wiedziala ze jest podgladana) a obraz odbieralbym na sluzbowym laptopie

Gość osoba dbajaca o dom nie siedzi
poza nim, poszukaj keyloggerow

Gość marek197
masz racje tytlko z jednej pensji nie utrzymam domu(2 DZIECI)wiec musze dorabiac ,napisz prosze o jakie keyloggery chodzi ?

Gość jsxbb
No i po co Ci to.Jezli bedzie miała zdsradzic,to i tak to zrobi.Chłopie nudzi Cis ie czy co

Gość owinac sie chce
zapytaj zone,kobiety nie kłamia jak faceci :P (jezeli chodzi o zdrade bo w innych kwestiach kłamia bardziej :) i jak cos ma na sumieniu to ci powie :P

Gość jsxbb
owinac sie chce :-) kobiety kłamia jeszcze lepiej jesli chodzi o zdrade.zdradzajaca kobieta(jezli jest madra)bedzie zdradzała faceta latami i nikt nawet nie domysli sie tego :-)

Gość marek197
kwestia w tym ,ze nie wierze za bardzo w jej wiernosc (ostatnio) i wiem ,ze umie klamac dlatego chce tego dowod ,bo nikt nie lubi byc rogaczem a po drugie po co mam tak starac sie o wszystko to wtedy zmienia sens

Gość jsxbb
marek197 no to sam znajdz sobie kochankę :-)