Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

dlaczego to tak boli.powinnam sie cieszyc ze z tym hujem nie ejstem a jednak pła

Polecane posty

kilka dni temu opisałam wam moja historie.Było dobrze az do wczoraj kiedy zaczełam miec takie mysli co on robi,ze na opewno sie z jkaś zabawia a ja tu płacze. Dlaczego tak jest?dlaczego?ile jeszcze będę cierpieć ile!!!!!!!

Gość tatamtatatata
czesc, slonko :) i to jest najgorsza mysl, jaka moga sie dreczyc osoby po rozstaniu - ze on teraz jest z kims i jest mu dobrze, a ja tu cierpie. tez tak mam... ale to mija. slowo. tylko czasu potrzeba.

tatatat jestes facetem czy laską?w ogóle kedy to minie?ja sobie nie radze juz a to dopiero pared ni:( zandiefługo zmaieszkam sama i mnie te 4 sciany chyba dobiją,ale to bedzie moje kryjówka,w której bed mogła sie wybeczec,ale mam dosc ryczenia,chce zaczac cieszyc sie zycuiem

Gość Misio pysio
to zapraszam do mnie na małe conieco :)

Gość to po co sie zadalas z debilem

Gość ja to myślę
swój na swego trafił

wicie co,zaczyma craz bardziej wierzyc ze nie ma sprawiedliwosci an tyms wicie,ten skurwiel mnie zdradzał upokarzał bił a teraz sie swietnie bawi:( czemu tak jest!Do kurwy nedzy czemu!!!!!!!

Gość zbutwiałej deski
kij ci w dupe rozpieszczona mendo

Gość Brondynka
Pozwalałaś sie bić??? I teraz płaczesz, że odszedł????? Dziwna jakaś jesteś! Mamy XXI wiek, dziewczyno!

Gość do agniesi
Moglabys mowic ze nie ma sprawiedliwosci, gdybys doskonale nie widziala jak Cie Twoj ex traktuje, a mimo tego radosnie mu wszystkiego nie wybaczala, i myslala glowa, a nie w 20% sercem, 80 dupa i nie zrobila soobie dziecka w mlodym wieku - myslisz o nim w ogole? Tylko o sobie!

Gość do agniesi
o 6 lat za dlugo, choc w sumie, z tego co piszesz, idealnie do siebie pasowaliscie :P