Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez1234

Chce mi się cały czas spać ..-

Polecane posty

Gość bez1234

Czy ktoś też tak ma?

Gość jsxbb
magdaaaaa32 czyzbys tak sie znała na ortografii jak na ananasach ;-)

Gość hgytkjmiklmlk
albo masz za wysoki poziom cukru... albo problemy z tarczycą... albo stany depresyjne, objawem może być zbytnia senność... stres, przemęczenie... jak się będzie utrzymywać lepiej zgłoś lekarzowi :) Też kiedyś miewałam mega senność, okazało się że przez złą dietę.

Gość jsxbb
magdaaaaa32 :-) mam więcej lat od Ciebie i wiem na ten temat bardzo duzo,wiec dlatego pisałam to co pisałam :-)

Gość bez1234
ja teraz siedzę w pracy, oczy mi się zamykają, nic nie robię w pracy (taką mam niestety pracę :-( ), czytam książkę i mam wrażenie, że moja głowa jest strasznie ciężka, opada mi, to chyba depresja... Jestem po mocnej kawie.

Gość bez1234
W ciąży nie jestem, anemii też nie mam, chyba że cukrzyca, ale wątpię, robiłam niedawno badania i wszystko ok.

Gość jsxbb
Moze cos z tarczycą

a ty sądzisz że wiek wpływa na wiedzę ???? to jesteś strasznie głupi czy glupia jak tak sadzisz !!! ludzie nie robią sie mądrzy z wiekiem a skoro wiesz lepiej to udowodnij mi proszę że jedzenie nie wpływa na smak i zapach spermy

Gość bez1234
A czy ktoś z was ma może depresję? Jakie są objawy? I jak z nią walczyć zanim się pójdzie do lekarza? I tak w ogóle dzięki za odpowiedzi :-). Miło, że ktoś odpisuje na mój temat.

Gość bez1234
O co wy się sprzeczacie? :-( Już pomijajmy błedy ortograficzne, jak się szybko pisze to mozna jakiegoś byka walnąć.

Gość jsxbb
magdaaaaa32:-) ja nie spierałam sie z Toba,ze jedzenie wpływa na sperme ,ale o to,ze Ty pisałas,ze wystarczy jesc od rana ananasy i wieczorem sperma sie zmieni:-) a ja pisałam,ze diete ananasowa tyrzeba co najmniej przez m-c stosowac aby na sperme miała wpływ .Ale gadamy nei na temat :-)

Gość bez1234
Tak mi się wydaje, ze nie mam. A jakie są dokładnie objawy anemii oprócz senności?

Ja z kolei ostatnio mam problem, żeby zasnąć. Albo płaczę do 4 nad ranem, albo zastanawiam się, co powinnam zrobić, żeby zachęcić go do działania, żeby się nie poddawał z powodu jednego egzaminu.

Gość bez1234
Twój chłopak ma depresję?

potrafię przyznać się do błędu i skoro coś pisze to pisze z pełnym przekonaniem, robiłam to więc wiem i przestań sie czepieć bo jesteś żałosny

no ja jak miałam anemie to mogłam ciągle spac pozatym nic mi nie było a jak mnie skierowali na badania i zobaczył learz moje wyniki to sie za głowe złapał i mi powiedział ze pani jeszce sama tu przyszła

Gość jsxbb
magdaaaaa32 :-) nie dosc,ze ortografia Ci nie wychodzi,do tego nie znasz sie na funkcjonowniu organizmu :-) to jeszcze nei umiesz czytac ze zrozumieniem :-) jestem ona nie on :-)

Gość bez1234
Rozumiem, muszę się przebadać w takim razie. Wydaje mi się, ze to raczej depresja, ale dobrze zrobię, gdy wykluczę inne choroby. To wszystko przez problemy, których nie mogę rozwiązać, choć się staram. I mam wrazenie, że wszystkie wysiłki nie mają sensu, dlatego wolę spać, bo wtedy nie myślę, nie martwię się, nie ubolewam nad tym, czego nie mam..

Gość bez1234
Chciałam po prostu porozmawiać z kimś tutaj, kto ma podobny problem, podobne przemyślenia.. lub z kimś, kto nie ma takiego problemu, ale moze coś doradzić.

jak dla mnie to ty jesteś nikim, a to że się pomyliłam przy pisaniu to takie straszne???? ważny jest sens i zrozumienie ale ty jak sądzę jesteś trochę ograniczona i nic nie rozumiesz i może idź sobie coś obciągnij to się przestaniesz czepiać ludzi którzy chcą innym pomóc

Gość jsxbb
magdaaaaa32 no i na dodatek sfrusrowana z ciebie kobita :-)

Gość jsxbb
magdaaaaa32 denerwuja Cie osoby ktore maja racje :-)