Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evfgeweftggggggggggggg

czy ktoras z was planowala ciaze na tkz kalendarzyk

Polecane posty

ja juz pol roku ponad planuje jak nie zajsc bazujac na moich plodnych lub nie plodnych wedklug obliczen dni, czy ktoras z was tez tak?

Gość estaszia
ja mierzyłam codziennie temke i obserwowałam sluz. wiedziałam kiedy ma byc owulacja plus minus do 2 dni. I przypuszczam ze bedzie córka poniewaz było to przed owulacją, no ale lekarz powiedział ze wcale nie koniecznie i cos tam o chromosomach. Więc powiem szczerze ze sie pogubiłam bo zawsze uwazalam ze w owulacje jak jest sex to rodzi się syn. U mnie ewidentnie było przed owulacją i jak urodzi się syn to sama juz nie bedę wiedziała jak to z tym poczęciem jest

ale generalnie pytam bo ja na razie nie chce zajsc w ciaze czy tak sie da przy regularnych cyklach...dodam ze niue robimy tego od 5 do 18 dnuia cyklu!!!!!

Gość czy ty sądzisz że do gina
ja też stosowałam kalendarzy wyłącznie po to, aby urodziła się córka. Natomiast jako metoda antykoncepcji, to nie polecam. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zawodna

Gość joozio
lepiej sie upewnic i przez caly miesiac sexic to wtedy jest najpewniej

czy ktos jest>???

ja się dopytałam gina kiedy dokładnie są dni płodne i jak widziałam "kisiel" to wskakiwałam do łóżka ;) 2 razy sie udało ale pierwsza ciąża obumarła, teraz znów zaciążylam i jestem w 13 tyg powodzenia

Gość estaszia
jak nie chcesz dzieci to powstrzymuj sie od 5-17 dnia od seksu- albo z zabezpieczeniem. ja przez kilka miesięcy nie zabezpieczałam się i nie zaszlam w ciążę, a chciałam. Wszystko zalezy od psuchiki nastawienia. jak chcesz to nie zajdziesz a jak nie chcesz to i pod remiza zajdziesz.

Gość Kalendarzykowa
Ja stosowałam z powodzeniem kalendarzyk przez 4 lata. Jednak klika m-cy temu miałam stresujące sytuacje w pracy i coś mi sie poprzestawiało a skutek tego jest taki że jestem w czwartym m-cu ciąży:) Zaznaczam, że zawsze miałam regularne @ co do dnia, ale tak to już jest że w życiu nic nie można sobie zaplanować i może taki jest jego urok. Tak więc szczerze mówiąc metoda zawodna, jeśli ciąża u Ciebie nie wchodzi w rachubę to pomyśl raczej o innej metodzie. Pozdrawiam