Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszin55

wypalanka nadzerki

Polecane posty

mam nadżerke lekarz powiedział że bedzie potrzebna wypalanka z tym że ja 4 miesiące temu urodziłam i karmie piersią więc nie mam miesiaczki a czytałam że wypalanke robi się tylko po miesiączce. a mój pan doktor już dziś chciał mi zrobić wypalanke ale sie nie zgodziłam. nie wiem co robić. doktor zapisał mnie za tydzień na zabieg a ja nie wiem... niech mi ktoś powie czy dobrze zrobiłam ni godząc sie a może już teraz robi się wypalanki nawet bez miesiączki?

Ja bym Ci radziła iść do innego lekarza, bo być może nie będzie Ci potrzebna żadna wypalanka tylko wystarczą na początek antybiotyki. A jak to mowi moja ginekolog, że wypalanka to jest już ostateczność!

dzieki ale mój doktor twierdzi ze wypalanka jest konieczna. zastanawia mnie tylko czy powinnam sie jej poddac w mojej sytuacji?

dzieki ale mój doktor twierdzi ze wypalanka jest konieczna. zastanawia mnie tylko czy powinnam sie jej poddac w mojej sytuacji?

Dokładnie krioterapia jest mniej inwazyjna i nie usztywnia szyjki macicy.Zabiegi robi się tuż po miesiączce tylko po to, żeby minęło jak najwięcej czasu do następnej miesiaczki, żeby dać czas na wygojenie, w Twoim przypadku nie ma to akurat znaczenia.

więc można czy nie powinno się robić wypalanki gdy karmi się piersią a do czasu kiedy karmie nie bede mieć miesiączki. lepiej poczekać ?

bo ja już sama nie wiem. zaraz po [porodzie mój doktor mówił ze wypalanke zrobimy dopiero jak przestane karmic a dziś tak bez niczego chce wykonać

czy jest ktoś kto potrafi mi odpowiedzieć na moje pytani?

Gość moooooooooooońka
tak,dziewczyno nie zgadzaj się na żadne wypalanie!!!!!!!w dobie XXI wieku nikt już w ten sposób nie postępuje z nadżerką,nie zgadzaj się na żadne wypalanie,po nim będziesz nie do życia!!!!!!!!!po tym zabiegu czujesz się gorzej niż po cesarce i dwa razy dłużej dochodzisz do siebie!!!!!!!!!!