Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27-letnia dziewica

Chłopak zostawił mnie bo jestem dziewicą

Polecane posty

Gość ankieterkaaa
Vampire a TY jestes doswiadczony seksualnie jestes ze tak mowisz ze dziewictwo to plus?

wyśmiewają nas za małe członki :P:P:P słuchaj musisz zadać sobie pytanie za kogo się uważasz i kim jesteś i sie tego trzymaći walic innych i swiat w każdej zreczy można znależć coś pozytywnego było to do uszko:)

Gość uszkoooooo
kiedys bylemu ( to dawno bylo:) chcialam powiedziec ale nic z tego nie wyszlo zaraz zaczelam sie denerwowac rumienic i ....lzy mi naplywaly do oczu mialam ochote sie rozryczec:O

doświadczony az tak bardzo nie jestem :P:P nie latam z kwiatek na kwiatek, ale swoje pzreżyłem i dziewicami nie gardzę i nie uciekam od nich, jedno wiem jesli bym kochał to walę to zcy dziewica czy nie (choć osobiście nie lubie przechodzonego towaru - kobitki mi tez moga to zarzucić:) )

Gość uszkoooooo
poza tym w tym wieku to juz normalne ze sie ma ochote na seks a nie czekac czekac i mozna sie nawet nie doczekac:O

Gość 27-letnia dziewica
hej :-) na jak czytam na forum takie teksty facetów jak wyżej to to jest miłe i takie... normalne, ale w życiu jest zupełnie na odwrót :-O

Gość uszkoooooo
najgorzej jak czlowiek ma ochote na seks a nie ma z kim:O czuje ze jak znajde faceta to bedzie on z poczatku "biedny" hihiih

w zyciu atki facet jest za dobry przez co staje sie miej atrakcyjny i ciapowaty i sie go zostawia bo sie nie ma oparcia:P - taka prawda,...

Gość 27-letnia dziewica
no jest ochota i naturalna potrzeba choćby prztulenia się... ale na co dzień ja już mam tak głęboko schowaną potrzebę seksu, że jakoś żyję hehe ;-) staram się o tym nie mysleć, ale wiem, że potrzebuję jedynie odpowiedniego rozbudzenia przez odpowiedniego mężczyznę :-) może to się kiedyś zdarzy, a jak nie to do pierwszego lepszego też nie będę się pchała tylko co z tym ginem dziewczyny? jak sobie radzić z tą dziwną relacją?

Gość uszkoooooo
moj przyszly bedzie 'zaorany" przeze mnie przez pierwszy miesiac :P:D hihihiihiihh a z ginem nie wiem ja nie chodze:O wstyd mi:O:O

Gość uszkoooooo
chyba moj tekst o zaoraniu facet odstraszyl wszystkich bo zrobila sie pustka::(:D

muszę się przyznać szczerze, że problem zwany dziewiczość nigdy nie był przez mnie brany pod uwagę. Przeżyłem juz ponad 40lat i w szkole średniej, czy potem na politechnice nie spotkałem się z czymś takim , żeby dziewczyny czy chłopacy rozmawiali o tych sprawach. Jeden raz diabli mnie zanieśli na spotkanie oazowe przy politechnice i tam dyskutowali o dziewictwie, a prawdę powiedziawszy bardziej był zrozumiał całkę oznaczoną niż ten bełkot. Zauważyłem , że najbardziej zabierała głos dziewczyna, którą rano nakryłem w łóżku kolegi w akademiku i doszedłem do wniosku, że dziewictwo to gadki tych popieprzonych w mozg katolików, Sam myślę, że problem dziewictwa , to problem gówniarzy co poruchali sobie palcem w bucie typu Vampir, czy starych śliniących się dziadów, których rajcuje dziewicze łono smarkatej dziewczyny, czy zboczeńców typu Pazura, czy Marcinkiewicz. Myślę, że dziewiczość, to bardzo intymna sprawa dziewczyny, i problem czyba psychiki, nierozbudzonej dziewczyny. Pozdrowienia dla żony.

Gość mata hariiiiii
ehh,wspólczuje ci autorko, ale prawda jest taka że to palant jakich mało. i prawdopodobnie chcial po prostu kogos \"zaliczyc\". nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.może zrobisz to kiedys z kims kto to doceni? poza tym nawet nie o to chodzi, dziewoctwo czy nie dziewictwo,ale o to czy ktos Cie kocha czy nie.nie spotkalas takiej osoby ale moze jeszcze spotkasz. ja jestem niewiele mlodsza, w takiej samej sytuacji ale mam nadzieje ze zjawi sie ktos w kim sie zakocham i tle

Gość sille
miałaś być po prostu workiem na spermę, dmuchaną lalą, rozładowywaczem napięcia seksualnego, a jako dziewica nie spełniłaś by tego zadania bo w takiej sytuacji liczy się czas, czas który trzeba poczekać aż się worek na spermę otworzy... no a że ty masz tam jeszcze "zabezpieczenie":D to te otwarcie będzie trwało długo za długo, prawdopodobnie nie otwarła byś się nie wcześniej niż za 6 miesięcy... :) a tak a już bez zabezpieczenia egzemplarz sie trafi, otwiera sie szybko do trzech miesięcy rzadko kiedy dłużej... nie które w pierwszych dniach nabycia... zalety takiego urządzenia(worka na spermę) to - tanie w eksploatacji... tańsze od jednorazowych którym trzeba postawić te dwa drinki i sprzedać jakiś głupawy tekst.. - wyższa częstotliwość niżeli częstotliwość jednorazówek - bezpieczeństwo - jeśli sprawdzimy log po skanie i jest clear to mamy pewność że nie przyczepi się do na jakiś szkodliwy program, przy jednorazówkach zwykle niema na to czasu... i walimy w ciemno.. oczywiście używamy firewall ale nie ma gwarancji ze nasz egzemplarz niema jakiegoś buga.. - dostępność- nie musimy oczekiwać ani szukać połączenia... najczęściej jest pod numerem telefonu. Przy jednorazówkach raz że czekamy to i tak nie mamy pewności że będzie owy connect nastąpi... - wady takiego ustrojstwa są nieporównywalnie mniejsze do zalet, jeżeli oczywiście nie eksploatujemy tego ponad datę licencji bo wtedy konsekwencje dość kosztowne dla usera. od czasu do czasu wystarczy wprowadzać nowe hasła np. kocham cię, chętnie założę z tobą rodzinę ale jeszcze nie teraz, opisywanie fikcyjnej ( urządzenie o tym nie wie) perspektywy przyszłego wspólnego życia. itp.itd. no i należy pamiętać o zmianie hardware-u najlepiej raz do roku, gdyż zbyt długie trzymanie egzemplarza może spowodować niechciane z kopiowanie się i i będziemy zmuszeni do płatnego utrzymywania licencji na kopie. no niestety ale po dłuższym czasie w sofcie urządzenia robią się błędy, które mają na celu związanie usera na stale licencja wieczystą, m.in przez niechcianą kopię, przygotowywaną za plecami usera. czyli krótkie podsumowanie urządzenia bierzemy z crackowane, patchowane, bez simlocka jak zwał tak zwał... sprawdzamy log scanu, jeśli nie ma to wymuszamy jego zrobienie o uruchomieniu wewnętrznego programu anty kopiującego( zawodzi po dacie licencji, patrz niżej)) zmieniamy raz do roku ze względu na nienaprawialne zmiany w sofcie no i duża część z Was dziewczyny właśnie za takie coś jest traktowana, nie jedna z Was już była wymieniana, lub się sama skapła ale po fakcie wiec jako tako zadanie wypełniłyście, tak sie boicie ze was facet zostawi że sie prawie na wszystko zgadzacie, co czyni większość z was naiwnymi. nie cenicie sie wiec was nie cenią. wolcie sie łudzić że jeden czy drugi facet sie zmieni niż spojrzeć prawdzie w oczy że tacy sie nie zmieniają. niech dla eksperymentu powiedzcie chłopakom z którymi jesteście i a nie uprawialiście seksu w żadnej formie że wolicie poczekać do ślubu, lub do zaręczyn( które mogą nastąpić dopiero za kilka lat..)... spodziewam się że wiekszość z was zostanie wciągu miesiąca lub tygodnia potem bez "usera", dotyczy to szczególnie młodych dziewczyn po 16 roku życia ;) większość z was jest po prostu naiwna i głupia a my z tego korzystamy... a ta mniejszość jest szkalowana żeby sie nawróciły i stała się głupia i naiwna

Gość sille
dotyczy to oczywiście kobiet też.. w zasadzie w równym stopniu wsyzsktie

Gość mnie tez kiedys
zostawil chlopak bo bylam dziewica, a on bal sie, ze cos zrobi nie tak i bede miec uraz. Wtedy tego nie rozumialam ale teraz tak, i mialam taki sam strach jak rozdziewiczalam faceta - bo to jest ogromna odpowiedzialnosc, najchetniej wolalabym, zeby zrobil to ktos inny. Nie zebym usprawiedliwiala Twojego faceta, ale to naprawde jest duzy stres i duzo latwiej zaczac z kims, kto juz ma jakies doswiaczenia. A lekarza zmien koniecznie, najlepiej na kobiete. Mezczyznui i tak te sprawy znaja tylko teoretycznie, kobieta zna z autopsji wiec jest lepsza w praktyce. W ogole co to za lekarz, ktory smie wyglaszac takie komentarze??

Gość margp
siemano:)nie przejmuj sie takim palantem!!!!!!!ldobrze,że Go wymiotło przed a nie po fakcie!!!!!ja mialam podobna sytuacje.mam 26lat i tez jestem dziewicą

Gość niezle po 8 miesiacach
odpowiedz :-D to prawie jak ciaza :-P

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.