Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolalola

Jka sie zachować?

Polecane posty

Gość zolalola

Ide na 18-nastke mojej kolezanki wraz z moim chlopakie. On bedzie tam najstarszy poniewaz ma 25 lat, a tam beda ludzie do 23 lat to max. I nie wiem jak sie mam zachowac, moze odmowie tam pojscia. Nie wiem co mam robic:(

Gość kamikadzzza
a chlopak chce isc? Jak chce to nie ma problemu nie jest chyba jakims sztywniakiem a bedziecie sie najwyzej bawic razem.

Gość wcale
co ty bredzisz ? to że ktoś jest starszy o kilka lat nie znaczy że jest emerytem ....mam kuzyna który ma 28 lat, ja mam 34 lata, on ma znajomych w wieku 23-24 lata i wszyscy się spoko dogadujemy....

Gość zolalola
On chce isc i naprawde sie ucieszyl jak mu to powiedzialam. Bo najpierw mialam isc sama bo dostalam tylko jeden bilecik ale dowiedziala sie, ze moge tez go wziasc i jak mu powiedzialam to sie ucieszyl

Gość alfredo di amore
ja mam 26 lat i bylem kilka tygodni temu na studniowce i byla ok zabawa :) myslalem ze beda do mnie mowili per Pan, ale na szczescie tak nie bylo hehehe

Gość zolalola
ja tez mam taka nadzieje . Jeszcze kolezanka sie smieje i mowie, ze "bedzie sie bawil pomiedzy malolatkami",a mnie to jeszcze dobija.

Gość alfredo di amore
co Ty bedzie mial po prostu wieksze wziecie ;) mysle ze mu sie spodoba po za tym idziecie razem wiec sie bedzie bawil z Toba, a jesli Wam razem dobrze to bedziecie sie swietnie razem bawili czyz nie? w takim razie nie masz podstaw do obaw

Gość zolalola
Boje sie, ze on tam sie poprostu bedzie czul dziwnie bo to nie jego towarzystwo:(