oszin55 0 Napisano Luty 19, 2009 czy jest ktoś kto potrafi mi odpowiedzieć czy wypalanke robi się tylko po miesiączce, bo ja nie mam miesiączki ponieważ karmi piersią a mój doktor chciał mi dziś zrobić wypalanke ale się nie zgodziłam. kto wie czy można robić wypalanke w mojej sytuacji/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oszin55 0 Napisano Luty 19, 2009 to ważne bo przełożyłam zabieg na za tydzień wiec czas mnie goni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym się nie zgodziła Napisano Luty 19, 2009 wypalanka to starożytna metoda! teraz stosuje się wymrażanie nigdy w życiu bym się nie zgodziła na wypalankę, mamy 21 wiek i dostęp do nowoczesnych metod leczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po Napisano Luty 19, 2009 Ja miałam rok temu wypalankę nawet 2 razy bo za pierwszym razem nie wszystko wyszło dobrze i nie narzekam.Prawie nie bolało tzn.wogóle nie bolało i żadnych dolegliwości po zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach