Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacy_____________

Czy jakakolwiek polka w Londynie cierpi na samotnosc

Polecane posty

a moze wszystkie sa rozchwytywane przez cudzoziemcow

Polka mialo byc z duzej litery

ja nie jestem w Londynie, a w Cork i czuję się samotna. Przeprowadziliśmy się do innego miasta.Nikogo tu nie znam, mój chłopak dużo pracuje...

Gość london-girl
ja nie cierpie ale zycze powodzenia

Gość Ty Major
juz przestan. Jescze na tym topiku Cie nie widzieli....Masz faceta, wiec kogo jeszcze szukasz?

Gość moze kochanka
a moze sponsora...

No i co z tego, ze mam faceta? Nie kocham go juz. Nie wiem jak mu to powiedziec. Poza tym uwierz, ze nawet w zwiazku mozna byc samotnym. Nie, wcale nie sponsora, nie pisz glupot, prosze.

Czesc Mayor Znowu jakas pomaranczka cie przesladuje...co za ludzie Ja sie czuje bardzo samotna ostatnio-zawiedli mnie znajomi i Polacy i Anglicy...smutno mi

Gość napalm deth
mayor heheh to ty kjiedys pisałas w topiku ze koles cie zdradza i tak abiedna jestes a pozniej sie okazało ze ktos z twojej polskiej dziury w ktorej sie wychowalas napisal jaka to z ciebie zdzira :P ze zostawilas dziecko i pojechalas za chlopem i wogole :O

Gość ja mam pakusia
wiec gnij zasrany polaku ,kto by cie chcial .....polakow nikt nie chce i sie nie dziiwe....

A ja tez przyjechalam tuta sama 4 lata temu a moj synek zostal na kilka miesiecy z rodzicami w Polsce-przygotowalam wszystko na jego przyjazd, nie ciagnelam go w nieznane i niepewne.I co? tez zdzira jestem?...ludzie opanujcie sie... Mayor-wiesz dostalam w pracy propozycje awansu...no i zaczelo sie...i Polacy i Anglicy gdyby mogli wydrapaliby mi oczy...tragedia :(

Gość napalm deth
maggietka nie dociebie to pytanie ,ona w tamtym topiku nie zostawiła dzieck ana kilka miesiecy tylko na lata :P dziadkowie wychowywali dziecko a mama jest tylko na fotce :P majaor sledziłam tamten topik nawet na poczatku bylo mi cie zal ale pozniej jak wszystko wyplyneło to sama wiesz :P tak po za tym musisz wstawiac na necie fote z dzieckiem ?? to ze tobie nie przeszkadza bycie zdzira ,dziwką itp to ok ale dziecko to całkiem inna sprawa pomysl jak to na nie wplynie jak beda sie z jego mamci zdziry smiac :O Pozdrawiam i życze szczescia ja nie napisałam tego po to zeby ci dokopac tylko sie przekonac czy to ty :) widac mam pamiec do twarzy :)

Maggietka, tak, ludzie sa bardzo zawistni. To dla mnie az nie do pomyslenia. Ja mysle inaczej, wiec nie mam z takimi nic do czynienia. Na szczescie nie obracam sie wsrod ta chorych z zawisci osob. ;)

Gość napalm deth
mayor hehe chorych z zawisci :P o nie moge :P coz trzeba sie jakos bronic skoro prawda wychodzi a to ze sie dupą w blocie taplało staje sie uciązliwe :p nie jestem zawistna i nie zazdroszcze taplania w błocie wrecz zycze powodzenia :)

Gość Tak wszyscy zazdroscimy
Pani Mayor ze jest samotna matka w Londynie!!

Gość napalm deth
ja tam nie wiem ale tak pisały osoby ktore były z twojej miejscowosci ,niby dlaczego miały by kłamac ? moze ma ktos linka do tamtego topiku???

Z mojej miejscowosci... Taaaaaaaaaa. Jak choinka. :) Wiesz co, na glowe sie lecz. Mozesz sobie wtykac linki jakie chcesz. Co Ty w ogole robisz w zyciu, ze moje tak Ci szkodzi? Kazdy topik, na ktorym pisze musi zostac zepsuty przez cos takiego.

Gość napalm deth
zapytalam czy to był topik o tobie napisałas ze tak ,i co sie tak rzucasz teraz ? jaka ty biedna ludzie psują ci topiki :P a twoje marne zycie wcale mi nie szkodzi mam swoje :P

Moja droga, moje zycie nie jest marne. Jest cudowne, ciekawe, bylo barwne. Wiele przeszlam i wycierpialam, ale niczego nie zaluje i ciesze sie, ze wlasnie jest takie, a nie inne. Przynajmniej nie potrzebuje nikogo obrazac i sie wyzywac na forum.

Gość sasiadkaaaaaa major
major nie masz wstydu.......

Gość gsdtfete
napalm deth napisz cos wiecej.

Gość ggfgfjgjfqgfjqgvfjw
bo padne!napisz cos wiecej!ha ha ha ha!sama sobie odpowiada kretynka jakby ktos faktycznie byl zainteresowany major.kiepy nie maja co robic to zas tak jest :D

Gość ggfgfjgjfqgfjqgvfjw
no wlasnie napalm deth czy jak ci tam napisz cos wiecej o sobie :d zaloze sie ze i tego nie zrobi

Gość gsdtfete
a co to za topik?

Gość napalm deth
coz ja moge o sobie napisać jestem stara gruba i brzydka ,nie mam chlopaka siedze calymi dniami w domu i czytam kafe :P stad moja znajomosc tematu :P a pracy tez nie mam :O przegrałam życie :P

Gość pisalysmy na tym samym topiku
Nie jestes brzydka tylko chm..zagubiona ,naiwna, glupiutka> pozdrawiam

Gość napalm deth
Dlaczego zagubiona ,naiwna, glupiutka??? i dlaczego nie jestem brzydka? obiektywnie ocenilam swoją urodę a ty mnie nie widziałaś :P ma ktoś ten link do wspomnianego wczesniej topiku bo mi sie szukać nie chce :)