Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k2393

matka zdradza ojca.

Polecane posty

Gość k2393

z oblesnym dziadem. co robic?

Gość Mr.
Powiedz ojcu.

Gość Magdda
Nie wtracaj sie do ich zycia, bo to nie Twoja sprawa. Dla ciebie to wstretny dziad, a dla twojej mamy byc moze najwspanialszy czlowiek na swiecie, ktory daje jej poczucie bezpieczenstwa, milosc, troske, dobry seks. Skoro pojawil sie w jej zyciu, to widac bardzo jej czegos brakowalo w zwiazku z twoim ojcem. Tak to juz jest. Po latach uczucie sie wypala i wieje nuda. To ich zycie, pamietaj o tym.

Gość Magdda
samjam - bo zycie jest tylko jedno i szybko mija:)

do osobnika o nicku Magdda: \"ktory daje jej poczucie bezpieczenstwa, milosc, troske...\" - ZE CO?? \"Po latach uczucie sie wypala i wieje nuda\" - jeszcze wieksza bzdura. to, ze w twoim domu tak bylo, jeszcze nie znaczy, ze w normalnych domach jest podobnie.

Gość akademiczka....
ona ma racje. u mnie tez tak jest. nuda przez wielkie N. mam faceta duzo starszego ktory jest moim sloncem a ja jego sloneczkiem. w domu dawno nie slyszalam zadnych komplementow, czulosci, dowodow milosci. przy nim chce mi sie zyc.

a co robisz, zeby bylo lepiej? siedzisz na czterech literach i narzekasz. zycie jest piekne, jesli sie o nie dba.

Gość dark side of the blue sky
'matka' 'ojciec', nia ma miłosci w waszej rodzinie to nie dziwota, że rodzice sie nie szanuja i zdradzaja się.

Gość bomba JAK NIEWIEM CO
JAKIE GŁUPOTY WYPISUJECIE ,MIŁOŚĆ naprawdę sie czasami wypala...;-(

Gość edek111
Temat prowokacja. Autorki nie widać.

Gość bomba JAK NIEWIEM CO
żeby było dobrze ,muszą to chcieć dwie osoby...NARAZ

Gość gutzem
"Skoro pojawil sie w jej zyciu, to widac bardzo jej czegos brakowalo w zwiazku z twoim ojcem. Tak to juz jest. Po latach uczucie sie wypala i wieje nuda." no pewnie! a jak zdradza mąż? To tez wieje nudą, czy wtedy po prostu facet to swinia, nie potrafi kochac i mysli tylko o jednym?

heh Magdda - jej mama to zwyczajna pospolita lafirynda - przynajmniej mogła się rozstać z mężem i wtedy robić co jej się podoba - zagrać w otwarte karty - heh jak to fajnie dorabiać ideologię do zwykłego qrestwa

Gość Fahrer
Witam !!! U matki w czasie sprzątania znalazłem 2 paczki prezerwatyw w tym jedna otwarta i napisane że są 3 prezerwatywy w tym 2 zużyte z ojcem seksu nie uprawia bo ojciec za granicą