Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glizda81

EUROCAMP- był ktoś na wczasach z eurocamp?

Polecane posty

Dostałam ostatnio katalog wczasów z Eurocamp, są to tanie wyjazdy do ciepłych krajów, ale mieszka się w takich jakby przyczepach kampingowych i chciałam zapytać czy ktoś korzystał z takich wczasów, czy warto i czy naprawde te domki wyglądają tak fajnie jak na zdjęciach?

Gość czescc
Ja jadę w czerwcu z eurocapmu na wczasy. miejsce : Prowansja. to mój pierwszy raz wiec zobaczymy jak będzie.

Gość gość
Ja byłam na campingu Marina di Venezia z eurocampu już dwa razy. I muszę przyznać, że nic mnie tam nie zdenerwowało i byłam mile zaskoczona. Przede wszystkim camping jest bardzo czysty, dużo obsługi (miłej), jest przestrzeń między domkami i trochę zieleni. Mieszkaliśmy w mobilehome (classic-najprostszy i najtańszy) - świetnie wyposażony: lodówka, mikrofalówka, kuchenka, stół jadalny, prysznic, wc, szafki, naczynia i garnki itd. Właściwie wszystko, co potrzebne na wakacjach. Fajnie, że są tarasy przyłączone do domków z dużym stołem i krzesłami + parasol. Byliśmy grupą z czwórką dzieci i muszę przyznać, że dzieci były zachwycone basenami i morzem (3 min do plaży z basenu). Na plaży dużo krabów ;-) Cicho i spokojnie. Sklep dobrze wyposażony, targ owocowo-warzywny - ceny trochę wyższe niż u nas, ale niektóre produkty nawet tańsze (tortille, wino, lody, pizza). Przydaje się rower. Szczerze polecam! w tym roku również jedziemy ;-)