Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agye3

ryczeć mi sie chce!

Polecane posty

Gość moora
na poczatku jest zabawa i wazne jest czy umiesz się bawić

Gość moora
a ty nie przesadzaj. mogłaś iść z nimi

Gość moora
ale ta co nie kuma to rzeczywiście nie kuma o co mi chodzi bez odbioru i to nie ja nawalałam, mała

Gość zbig
A czy to nie jest ich tradycyjne miejsce spotkań? Jedni idą na mecz, drudzy do klubu. Laski będą ich na pewno rozpraszać ale nie znaczy to że z automatu jakąś wyrwie. Nie stresuj się na zapas.

Gość agye3
niemoglam z nimi isc...wlasnie napisal mi sms "oj nie jest zbyt fajne tutaj to co sie dzieje...a ty co robisz? buzka..." spytaam "a co sie dzieje" narazie cisza...

Gość dziś na pomarańczowo
moora, nie kumam to facet, ślepa kuro.

Gość laleczka z porcelany
pogadac, wypic piwo z kolegami to mozna w pubie, barze, ale nie trzeba isc na dyskoteke, gdzie najczesciej nie ma za wiele miejsc siedzacych, dla mnie to jest jednoznaczne po co tam ida, jeszcze rozumiem 15 - 17 latka ze ma ochote isc sam, bo zwiazki w tym wieku i tak dziecinne sa, ale w pewnym wieku to juz powinno sie wiedziec czego sie chce, moj facet nigdy nie wpadl na pomysl, wyjscia z kolegami na dyskoteke

Gość moora
od razu ślepa kura nie zwróciłam uwagi

Gość agye3
on ma 21 lat, i rzadko chodzi na dyskotei. Jak zwykle nie napisze do konca, co sie dzeje, tylko jakies zdania niedokonczone,a teraz siedze i mysle, co se tam moze dzac:[

Facet co kocha to świata nie widzi poza swoją kobietą i ani na krok się od niej nie oddala bo inaczej to znaczy że chce sobie na boku poszaleć

Gość moora
laleczka ma rację.

autorko - Ty masz chyba jakies mega kompleksy, albo jestes brzydka, albo mala madra (sorki, ze nie wsppominam o inteligencji, ale nie doszukalam sie jej w Twoich wypowiedziach) kazda Twoja wypoweidz zaklada, ze on Cie zdradzi, a zastanawiasz sie jedynie czy sie przyzna przykro mi ale nie zdziwilabym sie bo nie bedzie mu ciezko znalezc kogos choc odrobine bardziej blyskotliwego...

Gość agye3
rany jeszcze mi nie odpisał :O masakra tak samej zostać

na co ty jeszcze czekasz ubieraj sie i idz sprawdzić co on tam robi przyłapiesz go na gorącym uczynku i nie bedziesz musiała sie domyslać z kim cie zdradził

Gość moora
zrozum kobietę młodość ma swoje praw,obawia się.taka juz jest. nauczy się jeszcze.tu nie chodzi o "inteligencje"

Gość moora
a ty ag.. juz nie przesadzaj będzie dobrze. a jak nie to też dobrze.

uz jakies podszywy, juz....zaczernilam sie. odpisał \"no tak niezbyt fajnie ...malo znjaomych\"

ejjj bez podszywow prosze :P ta ostatnia wypowiedz nie bylo moja, choc ma w sobie duzo racji :D

Gość maorelowa dama
no zaraz padne ze smiechu!! hahaha idz dziewczyno lepiej poogladaj dobranocke a nie zamulasz...sorry ale jakby facet chcial cie zdradzic to wcale by ci nie musial mowic ze idzie na dyskoteke, by sobie poszedl, podupczyl po sprawie...a tobie by pewnei napisal smsa moje sloneczko kocham tesknie..haha laski miejcie troche zaufania do waszych kolesi...co to za zwiazek jak wiecznie myslisz gdzie on idzie a po co z kim i czy mnie nie zdradzi.....zreszta nikt nie lubi byc kontrolowany, jesli mu nie ufasz to sie z nim rozstan ..ale jak nie ufasz jedenmu to nei zaufasz drugiemu, faceci czasami chca sobei gdzies pojsc razem, moze jego koledzy nie biora lasek to on ciebie tez nie bedzie ciagnal.. a poza tym co to za glupie komenarze ze facet moze isc z kumplami na pizze, do baru ale juz nie na dyskoteke? hahahah

przedostatnia tez nie :P

oj, dziewczyny...okaze se juro, jakos sie uspokoilam wewnetrznie... uciekam na film , moze nie bede myslec...odezwe sie po filmie, a pozniej jutro kolo poludnia... dzieki za dobre slowa:*

cos mi sie wydaje ze te osoby grzmiace o wolnosc, zaufanie itd same maja cos za uszami, ze nie wyobrazaja sobie kontrolii, szczerze ja nie mam nic przeciwko, niech sobie mnie kontroluje kto chce i jak chce, nie mam nic do ukrycia wiec i kontrola mi nie straszna

Fajne podejście - "na dyskotekę idzie się po to, by kogoś wyrwać albo bzyknąć" buahahaahah a nie czasami po to, by potańczyć? Hehheheeh Boże co za idiotki wyrosną z tego pokolenia. Najlepiej to byście tych swoich chłopaków zamknęły w złotych klatkach i trzymały pod kluczem. Żal mi Was, dziewczynki. Zaborczość jest gorsza od faszyzmu.

pokaz faceta ktory potrafi tanczyc, chyba nie chodzisz na dyskoteki, bo jak ja widze tam chlopakow to stoja oni obok parkietu i gapia sie na malolaty z wychodzacymi posladkami spod spodenek i ewentualnie jak jakas ciekawa zobacza to podchodza do niej zeby sie pobujac obok, w zadnym wypadku tancem tego nie nazwe, ale robcie co chcecie w zwiazkach wasza sprawa, ja oczekiwalabym od faceta szacunku i zrozumienia, a nie egoizmu, jesli tego nie umie mi dac, niech spada i wtedy moze sobie chodzic dowoli na dyskoteki 🖐️

nie kumam - witam 🖐️ laleczka z porcelan, ja umiem tańczyć :D A na dyskoteki nie chodzę rzeczywiście, bo 1. chadzają tam małolaty, które wypuszczają pośladki spod spodenek 2. nie trawię rodzaju muzyki serwowanego w dyskotekach 3. nie trawię nachalnych i nachlanych lolitek 4. mam żonę i 2 dzieci Kolejność punktów przypadkowa

no widzisz masz zone i dzieci i jakos wyrosles z dyskotek, wiec nie rozumiem wypowiedzi niektorych, ktorzy oburzaja sie, ze ktos nie chce zeby 20 paroletni facet szedl na dyskoteke, niczym nastolatek, znam pary ktore po 20 roku zycia, w ogole na dyskoteki nie chodza, a juz napewno nie pojedynczo, jak juz to wspolnie ze znajomymi

Gość Michał Marchlewski
Giovanni i gdyby nie to że spędzasz czas na cafe to byłby z ciebie całkiem do rzeczy facet, ale iestety jestes złamas :(

Gość frufru
Jezu, słuchajcie, naprawdę tam się tak wszyscy kurwią na tych dyskotekach? nawet porządni ludzie? bo autorki chłopak wygląda na jakiegoś normalnego i porządnego, ona twierdzi że mu ufa, a tu prosze - się boi że jej się facet skurwi. no to mu kochana nie ufasz w takim razie. bylo nie puszczac. i tyle. a jesli boisz się stawiac jakies "warunki" (chociaz to złe słowo) bo sie boisz ze nikt nie bedzie chcial z Toba byc to naprawde masz niskie poczucie wlasnej wartosci. nie bedziesz miec lekko w zyciu.