Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z pytaniem

jak to jest z tym kobiecym pierwszym razem?

Polecane posty

Gość facet z pytaniem

Bo nigdy nie byłem z dziewica. Moja partnerka gdy óróbowalismy zrobic to po raz pierwszy narzekała na ból. Wszystko wskazuje na to ze zaciska bezwiednie miesnie i nie moge w nia wejsc. Ona sama nie wie co sie dzieje. Ostatnio sie nawet popłakała. Bardzo chciałbym jej pomóc, kocham ja-moze jakies rady?

zestresowana jest boi sie. poczekaj troszke...daj jej czas albo zrob kolacje przy swiecach.muzyka fajna ...winka troszke na rozluznienie.dluga gra wstepna i powoli .... boli jak diabli,tez mi lzy lecialy, a potem szczescie przyszlo ;) ze zrobilam to z nim

Gość kasia8989
mnie za pierwszym razem rowniez bolało. przez kilka kolejnych stosunkow rowniez..nawet lała mi się krew. to raczej normalne u niektorych kobiet przy pierwszych stosunkach. nie martw sie :)

Gość facet z pytaniem
coz-kocham ja i niechciałbym by była przestraszona lub zniecheciła sie totalnie . Próbowalismy juz kilka razy, była atmosfera, świece, wolne mieszkanie, no moze tylko wina zabrakło bo nie chciałem jej rozlizniac w ten sposób. Gdy wchodze to w pewnym momencie boli ja bardzo i zaczyna mnie odpychac. Chciałbym by sie rozluźniła... jakies rady poza stworzeniem atmosfery i winem ?

Gość kasia8989
ale nie duzo. takie malutkie krwawienie przez przebicie błony i tyle

Gość hgfhghghghghghghghghg
a co w tym nieprzyjemnego ?? to norma ze niektorym sie troszke krew poleje przez przebicie blony

moze raz mocniej pchnij...bedzie bolalo,krew sie poleje.... a potem za kolejnym razem...bedzie juz lepiej. w radzeniu nie jestem dobra albo w wannie? moze w wodzie ,miesnie bardziej sa rozluznione(moje sa) a wina troszke niespijaj ;p

Gość kasia8989
nie o to mi chodzilo :/ chodzilo mi o to ze przez kilka pierwszych prob tez odpychalam mojego męzczyzne z powodu bolu. i wkoncu ja zdecydowalam sie ze zgodze sie i on wtedy weszedl ale bardzo mnie bolalo. nawet nie przyszlo mi na mysl zeby on na sile jej mocniej wpychal penisa :/ jak nie wiesz o co mi chodzilo to nie pisz głupot

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa
ile macie lat? a Ty juz uprawiales seks?

Gość facet z pytaniem
mamy po 20 lat i ja mam juz to za soba-niestety po raz pierwszy spotykam dziewicę.

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa
hmm ale chyba doswiadczenia za duzego nie masz:) raz a konkretnie oto moja rada nie ma sie co cackac bo nigdy nic z tego nie bedzie

Gość popieram przedmówcę
raz a konkretnie, mały drink na rozluźnienie ja też odpychałam mojego faceta przy pierwszym razie, gdyby się tak cackał ze mną to by nigdy nic z tego nie wyszło, bolało tylko przez sekundę, za pierwszym razem facet musi być zdecydowany, wkładanie powoli jest bardzo bolesne jak błona powolutku jest nadrywana

Gość iga miga i riga
ja sie tez strsowalam, zabolalo poleciala krwe, ukochany wszedl do polowy i dalej nie dalam rady, zacisnelam tak miesnie ze nic nie moglam poradzic, ale drugi raz byl juz wporzadku chociaz dalej krwawialam. Teraz jak sobie przypominami to mamy radoche i fajne wspomnienia bo i dlamnie i dla niego to byl pierwszy raz

Gość no totalnie bez pomysłu
badz zdecydowany, moze wino pomoze, ona musi sie rozluźnic, nie bac i nie zaciskac. Powodzenia .