Spaghetti .... 149 Napisano 7 godzin temu (edytowany) ... Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 43 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Och…mickey rourke ? Pospieszyłam z odpowiedzią. Bo był w poprzednim topicu, ale sekundy po tym gdy odpisałam temat znikł. Edytowano 7 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Och…mickey rourke ? Lubię gościa, ale ktoś wywalił temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 7 godzin temu Nocny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano 7 godzin temu Słodziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano 7 godzin temu Najadłam się marcepanowych cukierków z odpustu i zaraz pęknę. Ratunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 28 Napisano 7 godzin temu Żądam walki z ogórem o honor jakiejś randomowej madame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: Żądam walki z ogórem o honor jakiejś randomowej madame Jakiej randomowej jak ją znam z reala gościu, a ogór może pograć na cymbałkach w domu jedynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Najadłam się marcepanowych cukierków z odpustu i zaraz pęknę. Ratunku Popij piwem to ci przejdzie Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Słodziaki Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: Żądam walki z ogórem o honor jakiejś randomowej madame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 229 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Popij piwem to ci przejdzie Nie pije piwa. Mam miętę. Poszłam biegać i pod Kościołem stał stragan i babcia miała cukierki i serduszka z piernika. Zawsze w "nerce "biorę jakieś drobne. W tygodniu na jakieś drobiazgi do kupienia, ale dziś miałam tylko 20 złotych, więc wzięłam od babci dwie paczki cukierków o smaku truskawki, marcepana i te z marcepanem wszystkie zjadłam Pani podziękowała, uścisnęła moje zimne ręce i życzyła zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Osz Ty gówniaro odgryzam się w innym języku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie pije piwa. Mam miętę. Poszłam biegać i pod Kościołem stał stragan i babcia miała cukierki i serduszka z piernika. Zawsze w "nerce "biorę jakieś drobne. W tygodniu na jakieś drobiazgi do kupienia, ale dziś miałam tylko 20 złotych, więc wzięłam od babci dwie paczki cukierków o smaku truskawki, marcepana i te z marcepanem wszystkie zjadłam Pani podziękowała, uścisnęła moje zimne ręce i życzyła zdrowia Ja lubię smakowe. U nas nie ma takich straganów w sensie odpustów. Kupuje dużo słodyczy ale nie jem ich, dzieciaki zjadają. Lody lubię i dziś też jadłam gałkowe czekoladowo- sernikowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 6 godzin temu Dawno nic tak dobrego nie wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Spaghetti .... napisał: Osz Ty gówniaro odgryzam się w innym języku Przecież to miła piosenka była mi sie podobała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Dawno nic tak dobrego nie wyszlo Podoba ci sie to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Podoba ci sie to? Tak ile można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Fifofa napisał: Tak ile można O co masz ból dupy frajerze ? Załóż swój temat i pierdż farmazony bo ciągle się w mój teren wpjerdalasz Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 24 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Tak ile można Pewnie się zastanawiasz kiedy zajdzie w kolejną ciążę i czemu nie z tobo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Tak ile można Cały czas można ile sie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Cały czas można ile sie da. Oni śpiewają do tej bajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 149 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Przecież to miła piosenka była mi sie podobała Mi nie, ale ta już daje radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 6 godzin temu I do tego też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1028 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Oni śpiewają do tej bajki Przerazajaca bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach