Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shawty

KIM BYLIŚMY W POPRZEDNICH WCIELENIACH???

Polecane posty

Gość shawty

zaintrygował mnie teraz ten topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4000416 niestety kafeterianie są na tyle leniwi, że ciężko jest im przeczytać ten przypadek (po co tu zatem jesteście??) Zastanawiam się nad tym , było wiele przypadków , że ludzie przypominali sobie kim byli wcześniej, zaczynali szukać i znajdywali samego siebie - personalia osoby , w której ciele byli wpoprzednim życiu. To bardzo ciekawe.

Mnie się dwa razy śniła moja śmierć, i to jednej nocy. Kilka razy miałam sny, że trwa wojna, a ja uciekam po jakichś piwnicach i chowam się przed Rosjanami. Może coś w tym jest, tym bardziej, że rosyjski sam wchodzi mi do głowy - w ogóle się go nie uczę, a umiem wszystko, co przerabiamy w szkole :). Z angielskim tak nie mam, a z francuskim to już w ogóle masakra jest ;)

Gość jak widać na kafeterii
siedzą dzieciaki same. a z nimi nie pogadasz normalnie o ciekawych rzeczach takie jak to. dlatego spadam stąd :O

Gość Oghma
extinct , shawty >> mam tak samo , dziwne to wszystko. Raz zdarzyło mi się mówić przez sen po włosku (w domu zna ten język jedynie mój brat i to bardzo miernie na dodatek, ja osobiście nie znam ani jednego słówka!!!!!) Brat stał jak wryty!!

mi się zdaje że byłam jakąs prostytutką :o na prawdę jakoś tak to we mnie siedzi:D a poza tym mam takie coś czasami że jak robie coś pierwszy raz to zdaje mi się jakbym to kiedyś już robiła tak samo mam z nowymi miejscami że już tu byłam. Nie zawsze tak jest,ale jest ;)

Mój brat tak kiedyś nawijał przez sen po niemiecku. I niby uczył się go w szkole, ale potrafił się ledwie przedstawić ;). Z tym, że to można podciągnąć pod podświadomość, w której przechowujemy wszystko, co kiedykolwiek zarejestrujemy ;)

Sadystyczna, ja miałam kiedyś tak, że śnił mi się jakiś budynek, którego nie znałam. Biegałam wokół niego, wszędzie były porozrzucane strzykawki, a ja byłam przerażona. Jednak zapomniałam o tym śnie. Kilka miesięcy później jadąc samochodem, zobaczyłam ten budynek! Na drugim końcu Polski, gdzie nigdy nie byłam :)

Gość satanistyczny mistrz
Ja byłem jakimś seryjnym mordercą, albo artystą- narkomanem......

Gość ale buldożer
ja byłam facetem :( wiem to, czuję to... kocham męskie ciuchy świetnie sie w nich czuję, męski chód mam opanowany :O, rozumiem facetów jak żadna inna laska, i niestety myśle też ich tokiem myślenia. moim zdaniem to 'pamiątka' po poprzednim ciele.

Gość Scout Finch
A nie macie linka do jakiegoś ciekawego testu?

Gość bezsenna nocą
Ano właśnie - chętnie poczytam. Bardzo chciałabym poddać się np hipnozie , odkryć swoje dawne personalia i iść za tym śladem, dowiedziec się jaka byłam, (może jakieś zdjęcia są) , jak wygladało moje życie... no i jak umarłam....

ja mam rozne mysli na ten temat. ze gdy czlowiek umiera to tworzy sie w innym wcieleniu na nowo.. tez duzo otym myslalam.... ludzkie dusze moga miec ograniczoną ilosc i się przetwrazac w roznych wcieleniach....

Gość wymarła
no - ja na przykład czuję, ze już spotkałam się w poprzednim wcieleniu z extinct ;)

Gość wymarła
ex - to się po prostu wie ;) dziękujemy za linki :) fajnie , że poszukałeś , jestem ciekawa już lecę czytać :)

Ciekawe ;). Z jedną drobną różnicą - nie poszukałem, a poszukałam :D

extinct >>> bardzo ciekawe! Super, że coś takiego znalazłeś !! Ja czytam i czytam :):):) Miałam i nieswoją twarz w odbiciu lustra gdy śniłam, i mówiłam językiem nieznanym mi ani rodzinie. Już kiedyś tu pisałam o tym. Zastanawiamy się do dziś co to mogło być.

Polecam jeszcze historię Shanti Devi, nie pamiętam, czy na tych stronach jest o niej :)

Gość stris
mój mąż twierdzi że na pewno byłam -leniwcem