Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka_84

pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość majka_84

jestem w 5-tym tygodniu ciąży! stwierdził to test ciążowy, potwierdził lekarz - mam sonogram. facet który "przyczynił się" do powstania tej fasolki - powiedział wprost że może jedynie "łożyć na dziecko" i i "postara się je kochać". wiem że nierozsądne z mojej strony było angażowanie się w teb "związek". on ma stałą partnerkę, z który wiążą go sprawy zawodowe i planują razem ślub. omamił mnie, sądziłam że mnie kocha, sądziłam że mówi prawdę gdy mówił że jestem dla niego ważna... teraz stawia mnie pod ścianą - to twoja decyzja, chcesz to urodzisz, chcesz to usuniesz - będzie to twoje życie... jestem załamana. jestem wykształconą kobietą u progu swojej kariery. związałam się z nieodpowiednim facetem... pomózcie - gdzie się zwrócić o pomoc! nie dam rady sama wychować dziecka, koleś centralnie kopnął mnie w tyłek - gdzie mogę szukać pomocy! błagam!!!! ktoś poleci mi sprawdzone miejsce - sposób?? to nie jest dla mnie łatwe, przemysłałam swoją decyzę, prosze o pomoc

Gość morderczyniom nie pomagamy
:O

Majka, nie dasz sobie rady bez faceta? To w TYM KONKRETNYM WYPADKU tylko dawca. Ochłoń, prześpij się z tym, zastanów się 10 razy zanim podejmiesz jakąkolwiek decyzję.nie jesteś typową małolata wypowiadającą się na tym forum, nie widzę w Tobie jednoznacznej chęci dokonania aborcji. widzę jedynie panikę.Możesz tej decyzji żałować do końca życia. Nie twierdzę, że tak będzie - są kobiety, które usuwają i nie żałują (przynajmniej tak piszą / mówią) - ale pomyśl, jeśli jednak pożałujesz? Teraz rządzą Tobą emocje.Jesteś w o tyle komfortowej sytuacji, że facet nie ucieka od odpowiedzialności łożenia na dziecko.Kariera za 10 lat nie zwróci życia Twojemu dziecku, JEŚLI stwierdzisz, że był to błąd twojego życia.