Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzijna beznadzija

Po co żyją tacy ludzie jak ja? ani pracy, ani przyjaciół, ani dziewczyny

Polecane posty

nic nie umiem i do niczego się nie nadaję i to do tego w takim wieku zabijcie mnie

Gość w jakim wieku

To trzeba to jak najszybciej zmienic :)

Gość sexy laska
witajcie czy podobają wam sie moje cycuszki ??? faceci mówią ze są sexy a zazdrosne kobiety ze nieładne . Ja chce poznac waszą opinie : wejdz i zobacz moje fotki : http://www.centrum-modelek.pl/2418_concha_za brze-ruda-sl.html jak ci sie podobaja zostaw komcia i zagłosuj !!!! całuski sexylaseczka

Ktoś musi, bo Ci z pracą, przyjaciółmi i dziewczyną nie mogliby tego docenic :( spełniasz ważną społeczną rolę...! :)

Gość hahahahha
tacy ludzie zyja na zlosc innym :p

Gość Scout Finch
Trza wyrwać chwasta ;)

Gość wymarła
he he ;) a może potrafisz się zwierzakami zająć? wiele jest bezdomnych , potrzebujących zwierząt, które czują się teraz dokładnie tak samo jak Ty - niepotrzebne i smutne, a przy okazji cierpią głód lub marzną niemiłosiernie w schroniskach! zastanów się nad tym - może zostałeś stworzony po to by dawać , by pomagać innym i dzięki temu będziesz szczęśliwy, odnajdziesz sens życia, poznasz dobrych i wspaniałych ludzi, a takich wiele wśród zwierząt czekających na ratunek! Powodzenia życzę , znalezienia tej właściwej drogi w życiu :)

Gość bezsenna nocą
Moja przyjaciółka odnalazła właśnie sens życia dzięki ratowaniu zwierząt , tak też właśnie się poznałyśmy. Uważam , że jesli kochasz zwierzęta to musisz spróbować chociaż!

w wieku po studencki od ponad roku :O Hobby to można sobie szukać jak się ma pracę i w miarę udane życie towarzyskie ciężko byłoby się opiekować zwierzętami z rocznymi dochodami około 0 zł

Gość Scout Finch
Jestem gejem, rwe wszystkie dupy jakie widze :-D mam duże potrzeby seksualne, jestem łajdakiem i śmieciem :-D jestem człowiekiem z niższej warstwy społecznej :-D dumny z tego jestem bo żyje uczciwie i pracuje jako alfons, mam dużo prostytutek tylko dla siebie :-D

nie ma dobrych pomysłów ale to z tymi zwierzętami wydaje sie być super. :) i zakres działań jest tak szeroki, ze nie sposób nie zaprzyjaźnić się z ludźmi i to takimi wartymi uwagi, którzy nie zawiodą w najgorszych chwilach. ja kiedyś również zastanawiałam się nad sobą, doszłam do wniosku że jestem pasożytem społecznym ale zaczęłam ratować zagrożone gatunki ptaków, skończyłam studia w tym kierunku, poznałam tam męża, mam świetną pracę w branży i każdego dnia otrzymuję wiele listów, podziękowań, ciepłych słów. czasem także mam na tymczasie jakieś przybłędy , pieski, kotki itp A zaczęło się wszystko od tego samego punktu , w jakim teraz Ty sie znajdujesz. Wszystko to zabrało mi naprawde wiele czasu i kilka lat pracy. Ale całe życie w porównaniu z tym to nic. Dlatego głowa do góry i do dzieła! DZIAŁAJ!

Gość ........................oooj
mój drogi jesteś wciąż na NIE a tak to nikt ci nie jest w stanie pomóc. szukaj pracy, poza tym za opiekę nad zwierzetami dostajesz wsparcie finansowe, pieniądze na ich leczenie itd - aloe ty po prostu nie chce!!!! wolisz nie robić nic i użalać sie tylko nad sobą, zamiast siedzieć tu i zrzędzić ja juz dawno szukałabym pracy!!!

Gość może nie lubi zwierząt
ale jeżeli kocha lub lubi to pieniądze tu nie graja roli bo istnieje cos takiego jak pomoc przez internet (na co o dziwo pan ma pieniądze) można szukac domków dla zwierząt dodając ogłoszenia , apelując, udzielając się na forach, robiąc plakaty itp. W tym tez się poznaje przyjaciół i to prawdziwych , empatycznych, ja poznałam tak swojego faceta i jest nam razem dobrze. moim zdaniem pan tutaj jest leniem. albo taki wybredny i oczekuje od życia baśni ja jawie.