Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tink

Stąd się nie da wyjść.

Polecane posty

🖐️ Kiedy weszłam tu pierwszy raz jakieś 4 lata temu myślalam, że to tylko miła forma rozrywki 😭 Po 2-letniej przerwie jestem tu znowu.... :O Ujawniać się Leszczurki :classic_cool: ;)

Przez ostatnie dwa lata miałam nawet prawdziwych znajomych 😭:P

Gość polskii
zgadzam się:(Mój mąż już mi rozwodem grozi....

Dupa blada - życie żem przegrała już dawno 😭

Dobrze, ze mi czasem chociaz net pada :P :D bimbałek, każdy o kimś takim słyszał, ale sądzę, że to plotki. To jak prawdziwe życie: nawet jak ktoś straci zycie kafeteryjne to za jakis czas wraca pod inna postacia.

ja byłam przez dobry rok ,- dzień w dzień , i jakoś tak , przesycenie ? . nie wiem , potem zaględałam co 2-3 dzień , a teraz raz na tydzien . zaglądam i tyle , jeśli cos moge powiedzieć ,pomóc "słowem" to pisze , jeśli jest do DDDDDDD. to wychodzę . DA SIĘ OD TEGO ODERWAĆ , jestem na to przykladem :D

Czyli, że z pokolenia biedroniarzy jestem tylko ja??

A gdzie jest, za przeproszeniem, pijacki topik? I już nawet Maupa życie wygrywa? Taaak, akurat :P Monkey masz 2 doby, coby się odnaleźć :classic_cool:

ale nie "mówie" ,że to cos złego. każdy ma w życiu taki okres ,że musi sie gdzieś "wygadać" dla mnie kafe była taka pozytywna dawką rad , doswiadczeń innych kobiet w podobnych sytuacjach , i naprawde nieraz podnosiłyt mnie moje kafeterianki z niezłego doła , teraz mniej tego potrzebuję , bo sama ( na bazie rad i przeżyć) nauczyłam sie stawiać czoła życiu Pozdrawiam moje panie 😘

Kafeteria ma to do siebie, że można się i pośmiać czytając głupie prowokacje czy teksty podszywaczy i wypłakać, jak ma się jakiś problem i znaleźć odpowiedź na pytanie i także zrobić dobry uczynek i pomóc innym :) Dlatego to tak wciąga :P

Jankesa - zawsze miałam jeden nick (plus 10 tyś pomarańczy :P ). Chyba, że o czymś zapomniałam :O ;) No biedronowe klimaty - draże etc.

ja sie tylko upewniałam , ja tu jestem juz ooooooooooooooooo. i draże z Biedronki pamiętam , :)

Gość Pucio odszedł

Ja tam draże z biedronki kojarzę z podszywów, takich wyszukanych i zabawnych już nie ma ... :(

persymona - fakt, mój topik z cytatami też był jakby zdechł. Jankesa, ja nie wiem czy dobrze robisz chcwaląc się tym starzem ;) A odejście Pucia też chyba pamiętam. Na bank był projektem, tacy ludzie nie istnieją :O ;)

To Twoj topic był z tymi najlepszymi podszywami? :D a nie wywalili go z serwera po czystkach? Dasz linka? :classic_cool:

Gość zapach wanilii ci się nie podo
:classic_cool:

Nie, ja zaczęłam od nafajniejszych cytatów z kafeterii, teksty samych podszywaczy ktoś zbierał w osobnym. Mój też kasowali (raz przez pomyłkę) i miał 3 kolejne części dzięki temu. Ihhhh, stare dzieje 😭

Fak! Już to wyparłam z pamięci!! :O

Było ,mineło . fajnie sie czyta rózne głupoty ,które czlowiek po wpływem chwili pisał . moich nuie szukajcie bo .....:P

Ja głupoty pisałam pod nickiem Monkera, więc mój jest, rzekłabym, dziewiczy :P

jak Ty tez dwa lata pezylas?:P co takiego robilas?:) e tu nie zagladalas:D