Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

moja kobieta wyjezdza na szkolenie do hotelu.co zrobic

Polecane posty

Gość mimoma
ooo matko... :/ od 4rech lat przynajmniej raz na dwa tyg jestem na szkoleniu... i nie tylko w Pl... uwierzcie mi, że jesli ktos chce to zdradzi nawet w domu pod wspołnym dachem!:) ... mnie sie to nigdy nie zdarzylo.. jestem męzatka... od 3 lat:) ... i choc mialam wieeele pokus:) (równeiż od innych grup szkoleniowych - przedstwiciele handlowi fatycznie przoduja w 'zrywaniu lasek':D) ale poporstu odmawiam.. :) to nie jest trudne! .. a najwiekszy dowcip w tym, że niektórzy z panów wlasnie na szkoleniach licza na 'szybki awans' :D ... no to juz jest pooorazka.... sa gotowi zrobic wszytko:) ... jedne z 'takich' panow powiedział mi w momencie przekroczenia hotelu "ze od teraz zaczyna sie moja droga kariery Kochana, a Ty bedziesz u jej szczytu" czy cos takiego:D .. usmiałam sie do łez i poszlam na obiad:D ... byc postawinym wyżej w firmnie to własnie na szkoleniach przekleństwo:) ...

Gość gitarrrra
mimoma, no własnie, masz w perspektywie jeszcze ładnych parędziesiąt lat pracy, i jeszcze wiele pokus na szkoleniach, a mąż coraz starszy i bardziej zdarto-przytarty się zrobi :D i co wtedy? Są ludzie co piją by nie pamiętać co wyprawiali na imprezach. Dochodzi do ekscesów totalnych, jak ktoś lubi towarzystwo, to jest kwestią czasu gdy pokusa będzie nie do odparcia... w myśl zasady jak długo można tylko patrzeć na pyszne ciasteczko, przełykać ślinę i go nie spróbować? :O

Gość ło jezusss mariaaaaa
brat_niedzwiedz Ja jeżdże od 8 lat na szkolenia , spotkania integracyjne i jeszcze męża nigdy nie zdradziłam!!! Mam męża od 6 lat.

Gość staly
zaufaj jej. bo jak ma cie zdradzic to zdradzi jak wyjdzie na fajka na klatke. nigdy nie upilnujesz. a co ma byc to i tak bedzie a jak sie pusci to i taksie dowiesz predzej czy pozniej.

Gość bez odbioru
"Z moich obserwacji wynika, ze tylko lekarze i wysoka kadra zarzadzająca w podeszłym wieku, to jedyne grupy, które potrafią sie bawić z klasą." loool :D z moich obserwacji wynika, że wszystkie zawody, które wiążą się z częstymi wyjazdami, szkoleniami, wystawami, targami, itp są "zdradogenne". lekarzy, ani wysokiej kadry zarządzającej nie wyłączając. co więcej, wśród lekarzy, zwłaszcza pracujących w szpitalu, jest maaaasa zdrad :-o ludzie spędzają całe doby na dyżurach... szkoda gadać :-o a co do "problemu" autora - już ktoś napisał - jeśli będzie chciała Cię zdradzić, zrobi to w czasie wyjścia na zakupy. a jeśli nie będzie chciała, może ją podrywać zespół czipendejlsów, a ona pozostanie wierna. pozdro

Gość gitarra
mam szeroką skalę porównawczą ;) co do lekarzy- tak, tak, jeśli grupa składa się z 30-tu pań dermatolog to bawią się grzecznie same ze sobą :D a jak ludzie powyżej 50-ciu lat... zamożni, poważni, z brzuchami.....to fizycznie nia ma jak szaleć , bo w kręgosłupie strzyka i lumbago :D