Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ntstw

Brak miesiaczki opoznienie pomocy!

Polecane posty

Gość Ntstw

Dziewczyny bardzo proszę o pomoc nie mam ubezpieczenia wiec lekarz odpada. Od 5 dni spoznia mi sie miesiaczka. Robilam test wyszedl negatywnie! Juz wczesniej byly problemy 2 miesiace temu mialam krwawienie tylko 2 dni, a miesiac temu mialam normalnie tyle ze bardzo obfita. Dodam ze jestem 9miesiecy po cc. Pozatym na poczatku pochwy mam dziwna gulke.

Gość bez lekarza sie niestety nie
da pewnie ta gulka to zatkany gruczol Bartholiniego czy jakos tak to sie pisze, a nie mozesz isc prywatnie? bi jak miesiaczka sie bedzie opozniac a testy beda negatywne to bez wywolania sie nie obedzie a luteiny tez Ci nikt nie wyda bez recepty, musisz cos wykombinowac zeby isc bez ubezpieczenia gin w przychodni za wizyte u mnie bez ubezpieczenia bierze 30 zl gora wezma 50 zl tyle nie wykombinujesz lub nie pozyczysz?

Po porodzie sporo kobiet ma rozregulowane cykle. Ja osobiście też to przerabiałam przy pierwszym porodzie. Miesiączkę dostałam po 4 miesiącach, potem były miesiące bez albo z bardzo skąpą, potem znowu normalnie. Dopiero po około roku wszystko wróciło do normy, więc może u ciebie jest podobnie. Co do tej gulki to nie mam pojęcia co to jest, bo mogą być różne przyczyny . Może mimo wszystko rozważ prywatną wizytę u ginekologa?