Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczoraj byly moje urodziny

czy wasi partnerzy zapominaja o waszych urodzinach?

Polecane posty

jesli zapomna, to jak reagujecie?

Gość mikola
Mój nie zapomina (odpukać) :)

Gość przez 5 lat
ani razu nie pamietał własnie go kopnełam w d.................

Gość dsdsad
nie zapomina...

Gość przez 5 lat
jesli nie pamieta to nie kocha były walentynki tez mnie olał ani zyczeń ani nic porażka

pytam, bo wczoraj mialam urodziny, a moj maz spedzil ten czas z kolezanka na piwie, ktora akurat przyjechala do miasta, gdzie mieszkamy. No i zapomnial.

wszystkiego najlepszego - spóźnione ale naszczersze, z calego serca zycze CI spełnienia marzeń najskrytszych :-)

dziekuje bardzo ;-) ja sobie sama wczoraj namalowalam laurke z zyczeniami dla siebie od samej siebie i przykleilam ja do sciany. Dopiero wtedy moj maz sie zorientowal o co chodzi. Troche smutne to dla mnie, tylko zastanawiam sie, czy na serio jest sie czym przejmowac, czy moze przesadzam troche .

Gość maturka
Jak dojdziesz do pewnego wieku, to sama będziesz szczęśliwa, że zapomina:D Nie przejmuj się. Ty też "zapomnij" o jego. A najprzyjemniejsze są okazje ... bez okazji. Jeżeli umiecie sobie robić takie święta... wszystko jest OK

moj by NIGDY niepamietam, gdybym mu sama nie przypominala. i wiem, ze to nie ejst jego zla wola, tylko on tak ma. ona nawet nie umie wymeinic nazw miesiecy po kolei bo przy lecie juz sie myli. nie pamieta o zadnych swietach, nawet nie wie kiedy jest wielkanoc. no tak juz ma po prostu... i ja to akceptuje w jakis sposob, co nie oznacza, ze czasem nie ejst przykro

Gość dsdsad
jest coś takiego jak przypomnienie w telefonie...

Zapomniał w tym roku.Ponieważ mamy 2ke dzieci i milosc minela to mnie to generalnie rybka.Po paru dniach przeprosil,powiedzialam nie ma sprawy i tyle

Gość przez 5 lat
nigdy nic mi nie dal ja jemu zawsze urodziny imieniny swięta walentynki mikołaj zawsze cos zawsze pamietalam nie chodzi o prezenty ale o głupia pamiec

mój nie zapomina.. :) sama mu wpisalam w telefon odpowiednie przypomnienia o urodzinach, rocznicach, tak z pare dni wcześniej... taki już jest, że zapomina, a nie lubi tego i potem jest zadowolony, ze \"pamięta\".

to znaczy, nie lubi tego, ze zapomina, a nie, że nie lubi moich urodzin.. zamotałam trochę

Gość ja to myślę
a kogo obchodzą jakieś imieniny? Co to ja jestem? Mam tyle ważnych rzeczy do pamiętania: tabele lig europejskich albo wyniki ligi mistrzów, albo kiedy przegląd sie kończy.