Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Siedzę w biurze i nie chce mi sie pracowac....

Polecane posty

No nie chce:P:P:P siedze na kafeterii i patrze jak inni urzędnicy zapierd.......alają:P:P jesli Ci sie tez nie chce robić pisz:P

witaj w klubie... :):) mnie dopadl dzis tez piatkowy LEN GIGANT:) i secjalnie mnie to jakos nie martwi:)

Gość deko A
tylko, zeby mnie tu nie wypatrzyli:P

Gość Agaciaaaaaa
Jak Wam się nie chce pracować to się zwolnijcie na pewno jest dużo osób chętnych na Wasze miejsca.

JA jestem tylko informatykiem w uzrędzie :P:P:P z kryzysu wyciagaja nas inni urzednicy którzy zapierda...lają a ja siedzę:P:P:P

ladaco.. jaka płaca taka praca;P:P hehehe nie mozna sie za bardzo przemeczac:):) zdrowie jest wszak najwazniejsze hahah:classic_cool:

JA mma deprechę większą od lenia:P i to dlatego nic nie chce mi się robić:P

Gość deko A
Ja stracilam motywacxje do pracy i mi sie nie chce:)

Agaciaaaaaa Jak Wam się nie chce pracować to się zwolnijcie na pewno jest dużo osób chętnych na Wasze miejsca. ojjj jaka zlosliwosc od rana, a feee .. hahha zero zrozumienia dla styranych praca ludzi:) hahaha pzdr.

ja mysle ze mozemy zaczac weekend:)

ladaco.. ok, ale zaczniemy wyciagac nasz kraj z kryzysu od poniedzialku dobrze? plissss:):) :classic_cool:

Gość Agaciaaaaaa
Nie żadna złośliwość tylko po prostu prawda. Dużo osób nie ma pracy i na pewno chętnie ją zacznie i będzie pracować a nie się obijać na kafeterii itd.

hm temat o ciapach gdzieś mi utonął w tym oceanie kafeterii, wiez an życzenie wierszyk:P "Jestem ciapa i dobrze się z tym czuję, Wszyscy w koło mówią że "pojebało Cię" a ja wciąż popłakuję Błagam dla zasady, I jest mi źle gdy jestem nie kochany, Ja poprostu uwielbiam być zapłakany" :P

Agaciaaaaaa weź to tak z przymrużeniem oka ;) Co mam zrobić i tak zrobię, a że nie chce mi się tego robić to inna sprawa :)

Agaciaaaaaa - ale przeciez nikt tutaj nie zawala swoich obowiązków

taa dużo osób do pracy... wczoraj przyszedł taki koeś zosatwił podanie o pracę nawet nie raczył poprosić o rozmowę z szefem, ja sie kurw... pytam kto z taką motywacją powinien miec pracę:P a to że sie obijam to nie znaczy że nic nie robię.... pomogłem pani przesunąc kolumnę w exelu:P:P:P:PP kurw.... jak ja kocham urzędników!!!!!!11

Gość sylwia em
a ja bym chciala pracowac w biurze i chcialabym tam tak prawdziwie pracowac a nie obijac sie..

Tja.... odechciałoby Ci sie gdybyś miała 50 decyzji do wprowadzenia do kompa:P miesiac w miesiąc to samo :P:P

Nie zmienie tego, ze akurat nie mam wiele pracy. Są takie dni, ze nie wiem w co ręce włożyć. Dzisiaj, błogi spokój, cisza, kawa, kafe ;) Vampire toś sie napracowała z tą kolumną, szok ;)

albo wgrywać systemy na 20 kompach jednozceśnie:P kurw kawairenki urzedowe:P pzryjdzie Ci dzieciak wszystko spierd......oli i dawaj od nowa bo on pirata chciał sobie zainstalowac:P

do niej niepodobna, tak to już jest raz sie ma w ch...j pracy że się siedzi po godzinach i nikt ciz a to nei zapłaci a raz właśnie cafe:P

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no i patrzcie jak takie dziwki brudne za WASZE pieniądze się opierdalają w tych urzędach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mmmmmmmmmm trzeba było się uczyć:P i nie wyzywaj mamusia Cie nienauczyła nieudaczniku:P