Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Siedzę w biurze i nie chce mi sie pracowac....

Polecane posty

musze was opuscic, bo musze isc do budynku obok:)

a kto ciebie Vampire przemienił, może ten z wywiadu z Wampirem, i czy należysz do kwiodawstwa, jako konsument krwi grupy, no wlaśnie, jakiej grupy krew przeferujesz, bo ja mam ABRh-

jasne że mozesz mi zostało 3,5 godz:P kto mie nikt nie przemieniał jestem czystej krwi, w krwi blondynów nie gustuję jestem Ventrue - ale wątpię aby coś Ci to mówiło...

lidus... gospodarz ma wielkie ptasie serce... i przyjmuje kazdego pod swe skrzydelka;):) a nie skrzydla wszak to ptak ,a nie ptaszek:):)

nie mam nikogo gdybym miał to bym nie pisał glupich postów an jakimś dziwnym forum... Nie mam nikogo

wróciłam, zimnawo na zewn. (mialam napisac polu) AB to strasznie rzadka grupa.

dworze :o nie lubie tego okreslenia, ale rozwodzic sie nie bede na ow temat:D ale pięknie pięknie i nawet śnieg sypie co p[rawda niemrawo

zima jest fajna- ale w gorach , a nie w miescie;O bleee poza tym coz... zima ptakow jak na lekarstwo... sami wroble i sikorki... a to takie malenstwa:):)

Vampire, a jak ty się golisz. Wszak wiadomo, że w lustrze wampiry się nie przejrzą za nic w świecie. Jeden z wampirów w serialu do przeglądania sie w lustrze używa kamerki i monitora. Teraz rozumiesz dlaczego jesteś informatykiem z czystej codziennej potrzeby... :D