Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Siedzę w biurze i nie chce mi sie pracowac....

Polecane posty

Ooo, się krytyk znalazł :) Ja jestem usprawiedliwiona - nie pracuję w Urzędzie :D :D:D:D:D Vampire - to do Ciebie - he he he ;)

ja też nie jestem urzędnikiem -choć tak na mnie wołają - jestem wsparciem informatycznym:P:P

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
szmato głupia!!!! Napewno uczyłam sie więcej od ciebie i teraz mam własną firmę a nie pracuje za najniższa krajową!!!!!!!!!!!!! Buahahahahahahaha

poeta i to jaki "Moja nadwrażliwość jest biletem w jedną stronę z tąd":P - to akurat nie moje:P

szmato ała ty brutalko jestem facet :P:P wiec charuj i zarabiaj sobie miliony aj ci nie bronie, mi wystarczy ta najnższa krajowa - pzrezyję za to:P

ale mniejsza z tym. jesteś wrednym, tłustym wielorybem, jak wszystkie urzędasy i do tego niemiłą do granic możliwości!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinni cie wyrzucić na zbity pysk z tej pracy!!!!!!!!!!!!! A nie miejsce zajmujesz młodym, zdolnym, kreatywnym i PRZEDE WSZYSTKIM PRACOWITYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kryzys przyszedł i interesik nie idzie? że się kurwa na kafe na ludziach wyżywasz pomarańczko od siedmiu boleści?;):P

tak jestem grubym tłuściochem i ogądam anime, mam pryszcze i hemoroidy i tak się przykleiłem do stołka że nie zwolnę miejsca dla młodych kreatywnych idiotów co uwazają ze jak zostawia podanie to praca jest już ich :P

talentów ehhh wszystkie takie nie doskonałe, zapraszam na www.spojrzenia.com, tam są moje wiersze:P nick bezimienny:P:P:P

Nom:P i mam niedowład prawej kończyny:P piję colę i jestem bezębny:P

do niej podobna- to taki powolny proces jak z dobrym wytrawnym winem?;) od momentu odkorkowania do napicia się mija trochę czasu- by delektować się tym bukietem smaku! :D mniej więcej taki jest talent Vampire?;)

i wierzcie mi moje wady potrafią przyćmic moje wszystkie talenty:P

i wiecie co pierdo...le nie robie:P /musze iść kserowac dokumenty/

TAK!!! IGNOROWAC!!!!!!!!!!!! ŻEBY CZASEM NIKOGO NIE UŚWIADOMIĆ, JAK VAMPIRE MARNUJE CIĘŻKO ZAROBIONE PIENIĄDZE PODATNIKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEŃ ŚMIERDZĄCY, OBIBOK!!!!!!!!!!!!! I MIĘDZY INNYMI ZA WASZE PIENIĄDZE SIE TAM CO DZIEŃ OPIERDALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vampire zapomniałeś chyba o czymś:P masz zieloną skórę i jesteś ufoludkiem, nie masz włosów a dwa czułka i masz ogromy pojazd kosmiczno-śnieżny, bo jako bezzębny tłuścioch do małego byś się nie zmieścił:D

"wszystko co doskonałe, dojrzewa powoli" - motto mego życia

mmmmmmmm podatki tez płacę :P wiec marnuje tylko swoje pieniadze:P

"wszystko co doskonałe, dojrzewa powoli"- a myślałam, że tyczy się to tylko kobiet:P informatyk??? hmmmm, mam na nich "uczulenie";):P

tscz - ja też mam alergię na informatyków - inny swiat ;) Uuuu, ale nasz bezimienny Vampire - poczytałam wierszyki - Ty masz ociupine talentu :P