Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire

Siedzę w biurze i nie chce mi sie pracowac....

Polecane posty

no niby tak,ale zima ładna jest, lubie zime,

Gość Mia 02
=>na wiosnę są ptaszki hehe niewinna aluzja sie wkradła czy tylko ja mam jakies dziwne skojarzenia? :P

wszystkim tylko ptaki w głowie - gzdie ta moja wiatrówka:P:P:P

no to cię przeistoczyli przed okresem dojrzewania, ciemno to widzę, zostaniesz dożywotnim prawiczkiem :P:P:P

Gość Mia 02
=>Vampire, chcesz siebie okaleczyć? O nie, to byłaby najpewniej nieoceniona strara dla ludzkości (szczególnie jej damskiej częsci) :p

do Torunia to Ty się nie wybieraj. Tam dyżury pełnią moherowe berety zaopatrzone w kropidła i osikowe kołki, sam ledwo uszłem z życiem jako pierwszy niezajestrowany wampir PRL :P

Dzieki za miłe przyjecie :) Widzę, ze ten tamat moze przyciagnąć najwiecej postów przy piątku :)

jeśli się nie mylę, to dzś wieczorem na jedynce jest serial, o przystojnym wampirze i jego uroczej wielbicielce, blondynce, ładnej jak chlera, że tak pwiem pelen zachwytu :D

heh wampiry zawsze pzryciagają kobitki ale pametajcie sprawiają bół:P

wampir... taki bol moze byc przyjemny... i jak slyszysz cichutko.... za uszkiem..."chce wyssac twoja krewwwwwwwwwww"... hahha to dopiero jest...r o z k o s z :P

ptactwa wszelakiego w RP jest coniemiara, tylko większość to należy do gatunku "miękka faja", choć są wyjatki np Marcinkiewicz, Kazimierz Krzywousty.

Predatorka dokładnie :D a my wtedy "śśśśśśśśśśśśśśśij wampirku":P:P:P "tylko nie poplam pościeli, bo do cholery 3 raz w tym tyg nie będę jej prała":D:P:P:P

hehheheh tak na poczatku tak jest typowa fascynacja i rozkosz ajk z filmów a potem masz cała wiecznośc na bycie samym:P:P:P bez serca i uczuć czysta zjawa:P

Zatrac swe życie w moich ramionach, a dopilnuję że poznasz dogłębnie smak.... samotności";)

do niej podobna no fakt, o fuck, się rozpędziłam;):D to co Vampirek narazie kaszaneczka albo wątróbeczka może być?;) za niecałe 9h dopiero....:classic_cool: