Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana mamaa

Ja pitole nooo

Polecane posty

Gość zwariowana mamaa

Jestem już matką. Większa ilość dzieci nie wchodzi w gre. Łykam tabletki anty i używamy dodatkowo gumki. Ostatnio bara bara było z 4 tyg temu, akurat w środku cyklu no ale łykam tabletki kurde i gumka nie pękla i okres z odstawienia miałam. Moze nie taki jak zawsze ale byl a w ciązy okresu się nie ma! No i co? Od tygodnia zabijam wzrokiem, śluz mam taki jak na początku ciąży a dzis wstalam rano i polecialam do kibla wymiotować. Przecież to niemożliwe. Nieralne! Niewykonalne! Musze zrobić test Boże Jedyny cóż to za mc gyver by był :( Musiałąm się wygadać. Narazie nic nie chce mówić bo ja nie wierze że to ciąża i po co panike siać. My już mamy wszystkie dzieci jakie chceliśmy mieć!!!! tylko skąd te mdlości? Nic takiego wczoraj nie zjadlam co by zaszkodzilo spalam pół dnia od pewnego czasu tyle wlaśnie sypiam plus calą noc. Więc to nie przemęczenie.

Gość nie badz taka pewna
ja tez lykalam tabsy, gumka nie pekla i za 2 miesiace rodze...

Gość zwariowana mamaa
no ale jak? powiedz mi jak bo ja jestem zalamana a kur. czuje, ze to ciąża. Nawet wczoraj w żartach maz pytał czy nie ejstem w ciązy. Ja sobie nie dam rady. Nie zniose kolejnej ciązy. Ja wiem ze tabletki to nie 100% dlatego uzywalismy jeszcze gumki. Jak te plemniki mogly sie wydostać. Ja tej gumki nie ogladalam ale raczej nie bylo tam dziurki. Ja pier... Jutro rano zrobie test. Ale okres mialam! Co prawda 2 dni i tyle ze wkladka nie przemoklą ale kurde byl! Przy tabletkach nie mam jakis duzych krwawien. Porsze nieeeeeeeeeeee!

zwiariowana mamo a może już dzisiaj pójdziesz zrobić test??... i napisz nam jaki wynik.. ale trzymam kciuki za jedną kreskę!!

Gość aaaniołekkkkk
nie bądź taka pewna - jak to jest możliwe??????????? no jak??????????

Gość zwariowana mamaa
są dwie opcje: Zrobie rano test wyjdzie piekna jedna kreska i zrezygnuje z uprawiania sexu do końca życia. 2 opcja: wyjdą dwie kreski rodzina mnie zabije mąż sie powiesi, a ja się zarypie na śmierc w ciazy i przy malych dzieciakach w domu. wole pierwszą opcje. Dlaczego wycięcie macicy jest nielegalne?

póki co muszę iść.. ale trzymam mocno kciuki za tę jedna kreskę! bo jeśli tabletki zażywałaś regularnie, a gumce nic nie było to jak?? przecież ludzie nie są wiatropylni ;) :P pozdrawiam, i trzymam mocno kciuki!!! 🖐️

na kafeterii zawsze znajdzie się jakieś niepokalane poczęcie :O ja uważam, że szans na ciążę praktycznie nie masz i że sobie wkręcasz objawy.

Gość zwariowana mamaa
w zasadzie to o jednej zapomnialam :( ale tylko o jednej a biore je już pól roku. buuuuu wiem wiem moja wina buuuuuu

Gość terrraazzzaaa
wspołczuję , rob test bo jestem ciekawa :) choc nie sądze aby ciąża ,moze hormony ci skoczyly :P a jaki to śluz jest na początku ciązy?

kochana, zawsze możesz wysłać męża za granicę na podwiązanie nasieniowodów :P u nas to nielegalne, ale na zachodzie i owszem :P także zacznij odkładać ;)

Gość zwariowana mamaa
bialy ciągliwy i jest go chlernie dużo. u mnie za każdym razem taki był. Tak ze czujesz ze masz wręcz mokro. no ale to moze byc cos innego moze cos od tych tabletek czy coś. Najbardziej mnie martwią mdlosci. Bo spanie to moze taka pora roku i potrzebuje zregenerowac sily na lato.

Gość kawa na czczo
może to tylko zaburzenia hormonalne, po ciąży różne rzeczy się przyplątują, problemy z janikami, nadżerki, torbiele.... najlepiej iść do gina, zrobić usg, badanie krwi, cytologię, może to nie ciąża a jakieś problemy kobiece ?

Gość zwariowana mamaa
gryzelda meza nie wyśle. Moze on kiedys bedzie chcial jeszcez miec dzieci, może nie bedziemy razem do końca życia a kto to wie. Ja wiem, ze już nigdy nie chce. Jak juz mam robic "krzywde" to sobie.

Gość zwariowana mamaa
kawa na czczo masz racje. Musze się wybrać. Bylam ostatnio 6 tyg po pologu. Potem się już nie pokazalam. Tabletki da się kupić bez recepty w każdej aptece, aja po ciązy mialam taki uraz że stwierdziłam, ze nie ide. Moze faktycznie czas się wybrać.

Nigdy nie spotkałam kobiety, która stosując prawidłowo tabletki, stosując się do wszystkich zasad, zaszła w ciążę. Są jakieś pojedyncze przypadki, zapomniana tabletka, zbyt późno przyjęta następna, wymioty, biegunka, interakcje z innymi lekami. Ale na litość boską, nie można popadać w paranoję. Tabletki, plus prezerwatywa. I do tego seks tylko w dni niepłodne. :) To najlepsze, szczególnie przy braniu tabletek. :) Jeszcze spiralę do tego załóżcie. Wtedy, to już na bank 100% pewność. Macie jakąś przyjemność z seksu? Nie sądzę.

Gość musztarda to denko male denko
musztarda co ty tam mozesz wiedziec o ich przyjemnosci :P materacem byłas? to ze ty jedziesz bez tabletek i gumki i tylko wtedy masz przyjemnosc nie znaczy ze kazdy tak ma :P

Gość zwariowana mamaa
no jakbyśmy nie mieli to byśmy go nie uprawiali :P zapomnialam tabletki jednej. Nad spiralą myślalam, ale zrezygnowałam bo ciąża przy niej się zdarza i to w moim najbliższym otoczeniu się zdarzyła. Dobra ja już się nastawiłam dzięki waszemu pisaniu na "To ine ciąża" a podobno jak się w coś wierzy to to się sprawdza :D

Gość zwariowana mamaa
gryzelda każde można. Niby na recepte są ale sprzedają bez. Tylko raz mi sie zdarzylo, ze nie chcieli sprzedać a tak to mówie, ze nie mam recepty bo zapomnialam a chcialąbym kupić i nikt nie robi problemu.

>>>Nad spiralą myślalam, ale zrezygnowałam bo ciąża przy niej się zdarza i to w moim najbliższym otoczeniu się zdarzyła. A dlaczego się zdarzyła? Zapewne dlatego, że się spirala wysunęła. Wystarczy po każdym okresie sprawdzić, czy jest na swoim miejscu. To nie jest trudne. I każdy lekarz zakładając spiralę informuje o tym. 100% pewności nigdy nie ma.

Gość frufru
jak bedziesz w ciąży to znaczy ze zamiast piguł łykałaś Rutinoscorbin. nie ma takeij opcji...

Gość zwariowana mamaa
musztarda może masz racje. Nie wiem dlaczego się zdarzyła bo nie pytalam o intymne szczegóły wiem, ze się zdarzyła.

Gość musztarda to denko male denko
musztarda miałaś spirale? napewno NIE! wiec nie pieprz ze wystarczy po okresie sprawdzic :P spirala moze sie wysunąć ,przesunąć w kazdej chwili podczas seksu wysiłku ,cwiczen :P Trzebva by było miec męza gina zeby sprawdzał przed stosunkiem :P

Gość zwariowana mamaa
a możliwe że tabletki źle dobrane? Mnie lekarz żadnych testów nie robił ani nic. -dzieńdobry mam dla pani super nowość na rynku najlżejsza tabletka zero działań ubocznych prosze tu ma pani recepte. tak się to odbyło.

Gość frufru
moze byc ze pigulki źle dobrane, zwłaszcza po ciąży, kiedy gospodarka hormonalna się zmienia. mozliwe ze są po prostu za słabe dla ciebie. własnie dlatego należy po piguły chodzić do lekarza...

wyluzuj, bez kitu, jeśli to rzeczywiście antykoncepcyjne tabsy były, a nie witamina C, to wątpię, żebyś była w ciąży :P a swoją drogą, to kontroluj się od czasu do czasu u gina, nie zaszkodzi.

Zwariowana>>> nie panikuj, naprawdę musiałabyś mieć pecha jak stąd do Szczecina, żebyś zaszła w ciążę. :) Niby mówisz, że zapomniałaś jednej tabletki.. ile czasu minęło do przyjęcia następnej? Poza tym gumka jeszcze była. Eeee... ze stresu masz takie akcje.